Miért is?lionelmessi19 írta:Nem valószínű...Los Banditos írta:A Joan Gamper kupán.![]()
Ha már itt tartunk mikor adják ki a hivatalos mezszámokat?ozsimiki írta:Ha mégis elveszik tőle,akkor nagyon kétségbeesek,nemtom mi lesz akkor a BArcával,rémkorszak fog következni...lionelmessi19 írta:Messinek marad a 19es... nagyon remélem... bár semmi nem mutat arra, h elvennék tőle.![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy marad a 19es,hivatalos!
Ha mégis elveszik tőle,akkor nagyon kétségbeesek,nemtom mi lesz akkor a BArcával,rémkorszak fog következni...lionelmessi19 írta:Messinek marad a 19es... nagyon remélem... bár semmi nem mutat arra, h elvennék tőle.
Ez olyan már mint Ronaldinhonak a 10-es nem fogják elvenni tőle!Hacsak ő nem választ mást de ezt kétlem!lionelmessi19 írta:Messinek marad a 19es... nagyon remélem... bár semmi nem mutat arra, h elvennék tőle.
Sztem jobabn állna neki a hetes.La Pulga írta:Szerintem Messinek jó 19-esnoname írta:Ha Guddy elmegy, akkor Messi kell kapja a 7-est. Dos gondolom marad a 19-nél, Krkic pedig remélem kéri majd a 13-ast.
Szerintem Messinek jó 19-esnoname írta:Ha Guddy elmegy, akkor Messi kell kapja a 7-est. Dos gondolom marad a 19-nél, Krkic pedig remélem kéri majd a 13-ast.
19-es előtt 30-as volt a meze!Lionel85 írta:Esélytelen már a 7-es. Mégpedig azért, mert 18 évesen a 18-as volt a meze, 19 évesen a 19-es, idén elkéri Decotól a 20-ast, jövőre Thuramtól a 21-est és 25 éves koráig meg lesz oldva minden.
Ezt én is támogatom.Cooltiszo írta:Sztem ha Guddy eligazol akkor Messi megkapja a 7st, az illik hozzá a 10es után a legjobban, és lassan ideje is lesz, hogy tényleg megkapja a végleges mezszámát sztem.