#David Villa# írta:
Amúgy nekem az oldal tetszik, már ki is igazodom rajta. Viszont számomra kevés a hír. Lassan is jelennek meg, illetve kevés is. Most pl. 3-4 cikk megjelent, máskor meg semmi. Kicsit olyan érzésem van, hogy ha ráér a szerkeszt? csinálja, akkor gyors megjelentet pár cikket, amúgy meg nincs ideje rá. Ezt nem támadásként mondom, senki félre ne értse. De lehet kellene még pár szerkeszt?, hogy a hírek gyorsabban jelenjenek meg.
Sztem meg éppen elég szerkeszt? van. Nem a mennyiség, hanem a min?ség a lényeg. Én személy szerint teljesen elégedett vagyok a mostani szerkeszt?kkel. Napi egy-két hír azért meg szokott jelenni. Ha meg meccs van, akkor meg, mint pl most is, 3-4-5 cikk is akár. És ha jobban megfigyeled, akkor rögtön a meccs után már volt is egy hír. Sztem ett?l többet nem igen kívánhatunk. F?leg úgy, hogy ha jól tudom, saját pénzb?l megy az oldal fenntartása. Szóval...
(Nem tudom, kinek hiányzok, kinek nem, de mostanában egy kicsit kevesebbet fórumozok. Okot nem tudok mondani. Igyekszek ismét aktív tagja lenni a barcás társadalomnak

)