Nyomj egy Ctrl+F5-öt.visca el barca írta:a www.eurobarca.hu linkre nem jön be az oldal, csak egy nagy fehérség.
én csak ugy tudom megnyitni az oldalt, ha az előzményekből vmelyik forumot nyitom meg...
másnál is van ilyen?

Nyomj egy Ctrl+F5-öt.visca el barca írta:a www.eurobarca.hu linkre nem jön be az oldal, csak egy nagy fehérség.
én csak ugy tudom megnyitni az oldalt, ha az előzményekből vmelyik forumot nyitom meg...
másnál is van ilyen?
azt meg hogy? mert nem találom sehol az adblock plus -t...Drigo írta:Firefox --> Adblock plus. Ilyen egyszerű az élet. Nekem kb 8 mp-ig volt ott. Addig tartott, amíg észrevettem, majd egy wtf, és már tiltottam is le.Deus írta:Hát értem... De ez így idegesít. Van ott ez a bejelentkező ablak, utána hírek és csak utána van a fórum ajánló...
Firefox --> Adblock plus. Ilyen egyszerű az élet. Nekem kb 8 mp-ig volt ott. Addig tartott, amíg észrevettem, majd egy wtf, és már tiltottam is le.Deus írta:Hát értem... De ez így idegesít. Van ott ez a bejelentkező ablak, utána hírek és csak utána van a fórum ajánló...
Hát értem... De ez így idegesít. Van ott ez a bejelentkező ablak, utána hírek és csak utána van a fórum ajánló... Ez olyan mintha a Valentin napon két szerelmes közé raksz egy reklámtáblát cipelő csövest....Slither írta:Hatharom.hu kérte oda a dobozát, különben én is a fórumajánló alá raktam volna.Deus írta:Nem szeretnék beleszólni, de lenne egy javaslatom:
A "Hatharom.hu - Sporthírek" és a "Fórum ajánló" az helyet cserélhetnének.
Hatharom.hu kérte oda a dobozát, különben én is a fórumajánló alá raktam volna.Deus írta:Nem szeretnék beleszólni, de lenne egy javaslatom:
A "Hatharom.hu - Sporthírek" és a "Fórum ajánló" az helyet cserélhetnének.
Elvileg az UEFA megtiltotta a tv2-nek, hogy lepasszolják a BL-t egy olyan csatornának, amit az ország kevesebb mint fele tud csak nézni...S.Agüero írta:Csak annyit szeretnék mondani, h a "Következő meccsek" rovatban a BL meccsünkhöz oda van írva, h TV: TV2
Ez viszont nem igaz(vagy csak én vagyok félreinformált), mert megnéztem Port.hu-n meg a tv2 oldalán is és nincs a tv2-n meccs, hanem továbbra is a Pro4 adja a Bl meccseket keddenként.![]()
Sajnos a tegnapi nem az én napom volt, ez helyesen úgy szól elvileg, hogy a négy legutóbbi, Bernabéuban lejátszott összecsapáson. Bár azóta nézegetem, és rájöttem, hogy ez sem jön ki, pedig a hivatalos oldalról szereztem az infót.lluisllach89 írta:"A Real Madrid a Barcelona elleni négy legutóbbi összecsapásán mindannyiszor megszerezte a vezetést, ám ezek után háromszor kikapott és csupán egyszer tudott döntetlent elérni ellene. "
A szuperkupa visszavágóján az első gólt Iniesta szerezte.
Jaja, 2 napja ugyanez van nálam is. Van erre vmi megoldás?Fecooo írta:vmi kódolási hiba lehet, mert a "hosszú ö" bet?t nem jeleníti meg az oldal.
példa: ?
(nem kérd?jelet írtam...)
szerk: látom az ü "hosszabb formája" sem látszik...
Sztem meg éppen elég szerkeszt? van. Nem a mennyiség, hanem a min?ség a lényeg. Én személy szerint teljesen elégedett vagyok a mostani szerkeszt?kkel. Napi egy-két hír azért meg szokott jelenni. Ha meg meccs van, akkor meg, mint pl most is, 3-4-5 cikk is akár. És ha jobban megfigyeled, akkor rögtön a meccs után már volt is egy hír. Sztem ett?l többet nem igen kívánhatunk. F?leg úgy, hogy ha jól tudom, saját pénzb?l megy az oldal fenntartása. Szóval...#David Villa# írta: Amúgy nekem az oldal tetszik, már ki is igazodom rajta. Viszont számomra kevés a hír. Lassan is jelennek meg, illetve kevés is. Most pl. 3-4 cikk megjelent, máskor meg semmi. Kicsit olyan érzésem van, hogy ha ráér a szerkeszt? csinálja, akkor gyors megjelentet pár cikket, amúgy meg nincs ideje rá. Ezt nem támadásként mondom, senki félre ne értse. De lehet kellene még pár szerkeszt?, hogy a hírek gyorsabban jelenjenek meg.
Igen ezt én is észrevettem.Fecooo írta:vmi kódolási hiba lehet, mert a "hosszú ö" bet?t nem jeleníti meg az oldal.
példa: ?
(nem kérd?jelet írtam...)
szerk: látom az ü "hosszabb formája" sem látszik...
de az 'újabb' még akkor is epic.daffy írta:sokat nyert már a barca,hátha unod márTim írta:"Szurkoljunk együtt az újabb madridi sikerért!"
Miért kellene nekem a Madrid sikeréért szurkolnom?
Vagy mazochizmusbóldaffy írta:sokat nyert már a barca,hátha unod márTim írta:"Szurkoljunk együtt az újabb madridi sikerért!"
sokat nyert már a barca,hátha unod márTim írta:"Szurkoljunk együtt az újabb madridi sikerért!"
Igaz, de ez akkor is fail. Über nagy fail.Barcaman14 írta:Gondolom nem a Reál sikerért, hanem az újabb Madridban elért sikerért!Tim írta:"Szurkoljunk együtt az újabb madridi sikerért!"
Gondolom nem a Reál sikerért, hanem az újabb Madridban elért sikerért!Tim írta:"Szurkoljunk együtt az újabb madridi sikerért!"
Szerintem Riesgo a Barça támadásainál a kapuban marad, amikor támad az Osasuna, akkor meg védőként játszik.daffy írta:a csodában sem bízik az osasuna? nem csodálom,hisz a cikk szerint 10 játékossal állnak ki