Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pichu.VictorValdes19 írta:miért ki véd nem az oroszlán francoGame90 írta:AM kapusa nincs a toppon![]()
miért ki véd nem az oroszlán francoGame90 írta:AM kapusa nincs a toppon
én meg pont ez ellen vagyok! a bajnokság vége előtt leesik az embereknek hogy focizni is tudnak, hát ez szánkó.....Slither írta:Ha jó játékkal fejezik be az idényt akkor még az sem fog annyira elkeseríteni, hogy ha nem mi nyernénk meg a bajnokságot. Csak így tovább ilyen helyzetkihasználás kell! (no meg ilyen kapusok)
komolyan ez a sportklub ki készit nagyon utálom vb-kór is mehetem kocsmáznimademan írta:nahát, egy ideje nekem is ez a hozzáállásom a dolgokhozbarca99 írta:Jajjj de nagyon örülök hogy nem látom a meccset! Álllléé álléééé óóóóóóóóó fxxxxóóó Sportklub!![]()
Lassan kezd beigazolódni, hogy ha nem látom a meccset nyerünk.
Az a lényeg, hogy a kövi 20-25 percet megnyomjuk, akkor nem lehet komoly probléma.
Ezt mondtuk a Sevillára is...és mégis mi lett belőle....Mjuk annyi hogy az a meccs idegenben lesz a Madridnak....lionelmessi19 írta: Madrid óriási mákkal összekaparta, és [auto_cenzúra] játékkal. És Recre ellen. Zaragoza megeszi őket reggelire, ha így játszanak majd...
nahát, egy ideje nekem is ez a hozzáállásom a dolgokhozbarca99 írta:Jajjj de nagyon örülök hogy nem látom a meccset! Álllléé álléééé óóóóóóóóó fxxxxóóó Sportklub!![]()
Lassan kezd beigazolódni, hogy ha nem látom a meccset nyerünk.
Az a lényeg, hogy a kövi 20-25 percet megnyomjuk, akkor nem lehet komoly probléma.
annyira engem se izgat...csak megemlítettemEvilgrim írta:Én kb lexarom a Madridot,csak a Barcával foglalkozomcsababarca írta:hú de jól érzem magam most....sikerült elfeledtetniük (eddig) a madrid mákos győzelmét....
ha meglesz a győzelem(kop-kop) akkor már nincs olyan nehéz dolgunk ...főleg a zara-nak kell majd szorítani.![]()
Sírni nem akarsz?Mihu írta:Lópéniszt se érünk vele ha így nyerünk amíg a Madrid nem botlik.....Sylvinho_ írta:Gyerekek, ez a futball, nem az amit a mákos Madrid játszik, hogy "majd a kilencvennyócadik percben rúgjuk a győztes gólt".
ide mit írtamfcbarcelonazsombi írta:Na csak az a baj, hogy megeszi de amilyen népmuvészeti cserépedény az a reqal lehoza aszt a meccset is
de fognak botlaniMihu írta:Lópéniszt se érünk vele ha így nyerünk amíg a Madrid nem botlik.....Sylvinho_ írta:Gyerekek, ez a futball, nem az amit a mákos Madrid játszik, hogy "majd a kilencvennyócadik percben rúgjuk a győztes gólt".
Sztem már észrevehettétek, hogy nem vagyok pesszimista tipuslionelmessi19 írta:Game, elfelejted, h nekünk ez a maradékok közül a nehéz meccs. És 3-0 félidőben ide.
Madrid óriási mákkal összekaparta, és [auto_cenzúra] játékkal. És Recre ellen. Zaragoza megeszi őket reggelire, ha így játszanak majd...
Lópéniszt se érünk vele ha így nyerünk amíg a Madrid nem botlik.....Sylvinho_ írta:Gyerekek, ez a futball, nem az amit a mákos Madrid játszik, hogy "majd a kilencvennyócadik percben rúgjuk a győztes gólt".