Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De. Mármint, de hivatalos.katalunya írta:de ez nem hivatalos nem?ab1daL írta:Vieira viszont elfogadta a City ajánlatát.![]()
de ez nem hivatalos nem?ab1daL írta:Vieira viszont elfogadta a City ajánlatát.
Na neeeeeab1daL írta:Vieira viszont elfogadta a City ajánlatát.
Sosem felejtem el, hogy a klubvb döntő után, az éremosztó előtt milyen ideges és bánatos volt a vereség miatt, csupaszív játékos nagyon bírom a palit...örülök, hogy marad dél-amerikában.Colos írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-2012246/
Verón visszautasította a Man. City ajánlatát.
és?Colos írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-2012246/
Verón visszautasította a Man. City ajánlatát.
Sajnos ő is egy játékos, akit eltemetett az Inter. Pedig a Romában nagyon jó volt, bizakodva vártam, de aztán az Interben értékelhetetlen volt a produkciója.Mancini
Inter Arrow Marseille
Elméletileg vagy 7 hónapot kell kihagynia, és emellett túl kell tennie valahogy magát barátai halálán.( mert hogy rajta kívül mindenki meghalt a balesetben. Egészen pontosan 3-an). Az életveszélyes állapoton túl van és ez mindenképpen jó hírkatalunya írta:vki tudja h mi lett bouanotte sorsa?
Roberto carlos a Corinthians-basjd írta:Adiyiah (U20 vb gólkirálya)Milan
Baumjohann
BayernSchalke
Breno
BayernNürnberg (kölcsön)
Gekas
LeverkusenHertha (kölcsön)
DonovanEverton kölcsön
Robi CarlosCorinthians
Vettemcsababarca írta:Katalunya!
Szerintem az álomcsapatodnál Ronaldo mellől vedd ki a brazil szót. Ronaldo ő,nem a fehérmezes csávó![]()
Egyébként ez a Ronaldinho-Botafogo transzfer honnan terjedt el?
Ha már álomcsapatod, akkor legalább a neveket írd le rendesenkatalunya írta:énis nagyon tartok ettől a ronaldinho a botafogoba transzfertől,mer egyre több az a hír h dzeko meg több nagy csatár megy a milanba...jóh pénz ronaldinhoér,jön egy csatár kicsit olcsóbba,a milannak meg 5 millió euró diferencia is nagyon nagy nyereség(gondoljunk csak luis fabianora,amikor az ajánlott árra még a sevilla rá akart rakni 2 milliót,és a milan elált a transzertől)
egy szó mint száz,senki se örülne majdnem mindenki kedvence már levezetne 29 évesen(március 21-ig)
aazér a portonak is nagyon erős kerete vankanty írta:Nagyon jó kis játékosok vannak az Atleticonál, DE a vezetőség egy vicc. A Barca és a Real után nekik van a legjobb keretük és megse tudnak semmi maradandót alkotni. Ott van példának a Porto elleni tavalyi és idei meccsek. A Porto egy lényegesen gyengébb kerettel rendelkezik és megis simán verték az Atleticot.ab1daL írta:A süllyedő hajót kezdi elhagyni a legénység. Maxi úgy néz ki Boca, Sinama PongolleSporting Lisszabon. Agüeroval is fene tudja mi lesz.... Pedig nem rossz kis játékosok vannak azért az Atma-nál és mégse megy nekik.... :S
Állítólag bankot robbantana érte a Botafogo. Nekem van egy nagyon-nagyon rossz érzésem. Csak annyit mondok: Galliani, Berlusconi, nagy ajánlat. (Emlékezzünk csak, brazil irányító, jól megy neki a játék, jön egy nagy ajánlat, és a Milan elengedi. Na ki ugrik be?)Barca for ever írta:én most olvastam h Ronaldinho lehet h eligazolo a Botafogoba
valaki tud tud erröl valamit?