Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jó igen de azért nem csak ez a "tartalékcsapat" szokott szögletből gólt kapniszajko írta: Hát nem épp ugyanez a csapat lesz ott a döntőben.
Igen itt a baj.. semmi akarás.. semmi ötlet.kovinho írta:Azért ennél motiváltabb csapatra számítottam. Nem fogom felvágni az ereimet, de akkor is alkothatnánk többet.
Hát nem épp ugyanez a csapat lesz ott a döntőben.Barcagirl24 írta:megin megmutatkozott a gyenge pontunk :/ a szögletek... erre nagyon kell figyelnünk majd a MU ellen
Nem hinném, hogy kapkodnának érte a PD-s klubok, pláne h ki kéne vásárolni. Én is csak Vadócz miatt örülnék a benntmaradásuknak.Kalap1988 írta:Én csak azért sajnálnám,mert hosszú idő óta végre volt egy magyar is a PD-ben. Persze, ha eligazol egy másik PD-és csapathoz, valami patinásabb és jobb formában lévő alakulathoz,, akkor meg leszek elégedve és kieshetnek.herlius írta:Már az ősszel is gusztustalan stílusban játszott az Osasuna. Nem sajnálnám, ha kiesnének.
Szereti a sporttárs az arab fiúkat.Varga Tamás írta:Én csak egyet kérdeznék Rubinos Perez nevű s...jancsitól: ez a Masoud gyerek miért nem zuhanyozik még?