Bajnoki Mérkőzések 08-09
- don gamper
- Capitá del Barça
Húúúúú de várom már!!!Nagy meccs lesz,és most aztán elkezdődik
az őrületes hajrá a trófeákért!!!
az őrületes hajrá a trófeákért!!!
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
- don gamper
- Capitá del Barça
Messi a padon kezd!!!!Keita a kezdőben Ini a szélen!
Azért igy sem rossz, ha meleg a helyzett akkor az utolso harminc
percbe rá lehet engedni a fáradt védőkre.
Azért igy sem rossz, ha meleg a helyzett akkor az utolso harminc
percbe rá lehet engedni a fáradt védőkre.
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
A Sevilla formán kivül van, DE nagyon veszélyes csapat:a jatékosai kepzettek és tapasztaltak.
A csapattól egyértelműen győzelmet várok.Nagyon fontos, h meglegyen a 3 pont, mert a real is nyert
ami mar röhejes, h ilyen gyenge játekkal, de na már hozzá vagyunk szokva ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
A csapattól egyértelműen győzelmet várok.Nagyon fontos, h meglegyen a 3 pont, mert a real is nyert

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez szerintem a lehető legerősebb kezdő lenne. Szerintem Pep ezt a formációt tervezi a BL-meccsekre, esetleg a Real ellen is. A Sevilla és a Valencia ellen viszont valakiket biztosan pihentetni fog. Talán Iniestát és Messit. Elvégre ők pihentek a legrégebben. Esetleg még Piquét. Alvés is régen pihent, de szerintem ő bírja is a gyűrődést.LM10 írta:Mára:
------------------V.V.--------------------
Alves-------Piqué------Márquez---Puyol
-------------------Touré--------------
-------------Xavi----------Iniesta------
Messi-------------Eto'o-----------Henry

Nagyon sok függ szerintem attól, hogy mikor lőjük az első gólt. Akárhogy is, biztos győzelmet várok. Jó lenne, ha nem szednének össze sok lapot, hiszen utánunk a Reallal játszanak. Tőlük meg Pepét egészen biztosan eltiltják legalább két meccsre, szóval ellenünk sem játszhat majd, akárcsak Robben, aki három hétre kidőlt! Tudom, hogy nem szép dolog, de azért engem ez egy picit nyugtat...
- baas11
- Entrenador del Barça
Detto én is így voltam ,ezért is nem nézek már 1,2 hónapja madrid meccset mert csak fölbaassák az agyam....(Valdesnek tuti bevarrta volna a tizit ,de pesrze a madrid ebből is jól jött ki ,néha hánynom kell tőlük...) most kivételesen is csak a városi rangadó miatt néztem meg...de mindegy este úgyis szét kapjuk a sevillat !ForcaBArca,ForcaUniceffeeder írta:Sziasztok.tegnap néztem a madrid mecset,és azt hittem idegösszeroppanást kapok.a madrid nem érdemelte meg a győzelmet.a getafe tizeneggyesére meg inkább nem mondok semmit.de ma meg kell verjük a sevillát.gyerünk fiúk.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- LM10
- Director del Fútbol
Mára:
Sziasztok.tegnap néztem a madrid mecset,és azt hittem idegösszeroppanást kapok.a madrid nem érdemelte meg a győzelmet.a getafe tizeneggyesére meg inkább nem mondok semmit.de ma meg kell verjük a sevillát.gyerünk fiúk.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem mondanám hogy a mai meccs könnyű lesz de biztos vagyok benne hogy megnyerjük!Ami a kezdőt illeti Messi remélem kezd.A védelemben én most a Puyol-Pique párost játszatnám! Szerintem gólparádé nem lesz viszont én egy magabiztos 2-0-át várok!Hajrá Barca!!!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Könnyű meccs lesz:).....3:0 vagy 4:1......, de az 1 gólos győzelemnek is örülnék.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem számítok kifejezetten nehéz mérkőzésre. Sevilla tényleg nincs csúcs formában mi szárnyalunk. Ami a védelmünket illeti az utolsó 6 bajnokin nem kaptunk gól sem. Mindössze a Bayern-től kaptunk Münchenbe egy szem gól.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- torotam
- Jugador d'estrella
Ezt én is így gondolom. Meg az sem elhanyagolható, hogy a Sevilla most tényleg hullámvölgyben van. Mi pedig jó szériában vagyunk. Ha sikerülne hamar gólt szereznünk, az lenne a legjobb. De legyen bárhogy is, az biztos, hogy ez a csapat a végéig fog küzdeni a 3 pontért!LM10 írta:Pont most néztem utána, Palop tényleg eltiltott...ez azért nem semmi. Escudé meg játszik, Adriano nem lesz ellenünk. Most pl ez nekünk kedvez, mert otthon sztem megverjük a Sevillát ahol nincs ez a 2 alapember, majd hétvégén a Sevilla otthon +2 emberével feltüzelve megverheti a Madridot.
Visca el BARCA!
- The Undertaker
- Barça C
na real megint "nagyszerű" játékkal elverte a Getafét a 93.őecben

- Barcaforever
- Director del Fútbol
A tippem 2-0.Eto'o,Messi. 

- LM10
- Director del Fútbol
Pont most néztem utána, Palop tényleg eltiltott...
ez azért nem semmi. Escudé meg játszik, Adriano nem lesz ellenünk. Most pl ez nekünk kedvez, mert otthon sztem megverjük a Sevillát ahol nincs ez a 2 alapember, majd hétvégén a Sevilla otthon +2 emberével feltüzelve megverheti a Madridot.

-
- Director del Fútbol
Palop eltiltott, a Valencia ellen kapta meg az 5-ik sárgáját.LM10 írta:Miért Javi Varas-t írtátok a cikkben a lehetséges kezdőhöz? Mi történt Palop-al? A másik meg, hogy Escudé nem játszhat, mert a Valencia ellen kiállították.
Sajnos ez van. El kell fogadni, hogy másoknak is lehet szerencséjük!!!
De MIÉÉRT nekik????semmit nem mutattak és egyáltalán nem értem hogy lehet egy ilyen csapatot a pájára engedni...Mindeggy a lényeg a BARCA győzelmek MOST ÉS MINDÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ!!! ÁMEEEEEN BARCA
De MIÉÉRT nekik????semmit nem mutattak és egyáltalán nem értem hogy lehet egy ilyen csapatot a pájára engedni...Mindeggy a lényeg a BARCA győzelmek MOST ÉS MINDÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ!!! ÁMEEEEEN BARCA

VISCA EL BARCA
-
- Jugador del Barça
Totál egyértelmű, hogy eltiltják. Az nem lehet vitás, de ha mégsem? Én azon sem lepődnék meg
amilyen formát mutat az a "csapat".
Tuti mehet nyaralni, meg sztem pénzbüntetést is kap.
Az az egy megnyugtat, hogy mi jobbak vagyunk bárkinél, és csak a játékunkat, kell hozni a következő meccseken és ha etoo is rátalál ismét a góllövő cipőjére akkor itt baj nem lehet, arról nem is beszélve, hogy biztosan fog pontot-okat veszíteni, nem fognak bírni a valencia sevilla barca trioval, hozzájuk képest középcsapat a madrid.

Tuti mehet nyaralni, meg sztem pénzbüntetést is kap.
Az az egy megnyugtat, hogy mi jobbak vagyunk bárkinél, és csak a játékunkat, kell hozni a következő meccseken és ha etoo is rátalál ismét a góllövő cipőjére akkor itt baj nem lehet, arról nem is beszélve, hogy biztosan fog pontot-okat veszíteni, nem fognak bírni a valencia sevilla barca trioval, hozzájuk képest középcsapat a madrid.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Az! Nem tudnak játszani beszerencsétlenkednek mindig egyel több gólt, mint az ellenfél és utána örülnek mint majom a farkának! És Pepe mi 'mit is' ? csinált? Ellökte a védőt, majd 3-t belerúgott! Legalább nem játszik az elkövetkező meccsen, sőt én adnék neki még 4 hetes eltiltást is! Na, ez a Real! Az egyetlen ember abból a csapatból, aki tiszteletre méltó, az Casillas. Pl Pepe-t is ő küldte le a pályáról! A Többi egy f*szkalap máker szerencsétlenség!marci6p írta:Nem hiszem el, hogy még ezt is be tudja húzni az a nyomoronc selejt fővárosi gárda!![]()
Hát ez kegyetlen, most legalább annyira csalódott vagyok, mintha a barca kapott volna ki!
Reméltem, hogy több makkos lehetetlen győzelme nem lesz a reálnak az ossasuna után, de lássatok csodát!
Beszarás amit művel az a "csapat", tarkón kéne lőni mind, de magamat minimum!
Kegyetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De várom a classicot!!!!!!!4 Ha csak mi tudjuk megverni őket idén, akkor meg kell mutatni mit tudunk mi a labdarúgásból!! Csak azért is több gólos győzelmet akarok!!!!!!!!!!!!
Egyre jobban megutálom a reált, nem tudnak focizni, de pofája mindnek van! de könyörgöm mire!:?!
kiborító.......
-
- Jugador del Barça
Nem hiszem el, hogy még ezt is be tudja húzni az a nyomoronc selejt fővárosi gárda!
Hát ez kegyetlen, most legalább annyira csalódott vagyok, mintha a barca kapott volna ki!
Reméltem, hogy több makkos lehetetlen győzelme nem lesz a reálnak az ossasuna után, de lássatok csodát!
De várom a classicot!!!!!!!4 Ha csak mi tudjuk megverni őket idén, akkor meg kell mutatni mit tudunk mi a labdarúgásból!! Csak azért is több gólos győzelmet akarok!!!!!!!!!!!!
Egyre jobban megutálom a reált, nem tudnak focizni, de pofája mindnek van! de könyörgöm mire!:?!
kiborító.......

kiborító.......
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hát ez nem lehet igaz! Első félidő végén egy mákos gól, aztán egy olyan szabadból rúgtak gólt, amit nem tudom miért kaptak! Nem is volt ott a labda!
A végén meg kihagy egy 11-t a getafe! És a legvégén 10 emberrel lőnek egy ilyen gólt...
A Getafe sokkal jobban megérdemelte volna ezt a győzelmet. Az bejött, hogy kemény meccs volt. Ilyen játékkal nem fognak nyerni a Sevilla ellen. Semmi esélyük! Nem hiszem el! Sokkal jobban játszott a vendég csapat!
Ekkora mákereket!