Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Általában azért odatesz külsővel is.Sanama írta:érzi a srác, de csak engem zavar, hogy amit ballal kéne passzolnia azt rendszeresen jobb külivel adja? itt a mecs végén, volt a szitu, mikor adhatta volna Ininek, de jobb külivel nem tudta odatenni, pedig vihette volna a kapusra.
tavaly asszem volt egy olyan stat, hogy majdnem ugyanolyan a passzolási százaléka, mint xavinak.sokkal több labdát adunk el,ha ő játszik !
Nem, én is így láttam. Szerintem nem is voltak olyan pengés megoldásai most, persze ott annyira nem is lehet villogni. Továbbra is tartom hogy meg kéne próbálni szélsőként, vagy valahol ahol nagyobb hangsúlyt kaphat a technikája.maki írta:Csak nekem tűnt úgy, hogy hátrébb játszott, mint Xavi? A kezdő alapján arra számítottam, hogy végre több szerepe lesz az előrejátékban, ehhez képest inkább Xavi játszott közelebb a kapuhoz.
Szerk.: közben úgy látszik, nem csak én láttam így
Á csak a szokásos, zseniális cselek meg passzokGareth Tello írta:Na, pont egy ilyen meccsről kellett lemaradnom...
Hogy játszott Thiago?
Na jó nem veszem magamrasjd írta: És még csodálkoznak egyesek, hogy az új arcok pár hsz után el vannak küldve a sunyiba....
Lehet ebben is valami persze, de nem úgy van hogy ezeket a gyerekeket már a bölcsiben megtanítják arra, hogy mielőtt átveszi a labdát már tudnia kell azt, hogy ki merre hány méter? Vagy ezt csak Xavi tudja?Barcaman1993 írta:Igazad van, de nem is. Abban teljesen, hogy nem szabad tökölni a labdával, de a pali nem lát a háta mögé. Viszont Pinto látta, hogy 2-3 ember Thiago felé ront, míg Puyol a jobbosán tök üresen állt.
Igazad van, de nem is. Abban teljesen, hogy nem szabad tökölni a labdával, de a pali nem lát a háta mögé. Viszont Pinto látta, hogy 2-3 ember Thiago felé ront, míg Puyol a jobbosán tök üresen állt.lui1698 írta:Most ezen nem tudom mit lehet vitázni.
Elvesztette a labdát a gyerek, utolsó emberként, ezt nem kell a kapusra fogni, meg senki másra, neki kell az ilyen helyzeteket felmérni és látni, hogy lehet tökölni a labdával, vagy esetleg ki kell vágni/vissza a feladónak stb.
Szeretem a játékát, de nagyon sok dologban kell még fejlődnie.
Ez számomra is egyértelmű, egyszerűen figyelmetlen volt, ha pedig húsz méterre visszafut a kapussal szembe, akkor számítson a kapott labdára, meg azzal is legyen tisztában, h nem Xavitól jön a zsuga.sjd írta:Legfőképpen és elsősorban ezt Thiagonak kellett volna megoldnia, a több már csak magyarázkodás.
És még csodálkoznak egyesek, hogy az új arcok pár hsz után el vannak küldve a sunyiba....szszabolcs19 írta:Elgondolkodtató, hogy olvasni nem tudsz, vagy csak értelmzeni a hozzászólásomat... de lehet, hogy csak egyszerűen a hsz számát akartad bővíteni.
Miután az egész írásod arról szólt, hogy miért volt ez Pinto hibája (részben vagy egészben), nem tudom mit kellett volna levennem belőle, feltételezem olyan nagy metaforák nem voltak benne.szszabolcs19 írta:Nem tudom, hogy ezt honnan vetted az én írásomból, de még köze sem volt ehhez.
Sőt, ha Pintonak nem adják haza, ha Iniesta nem Messinek passzol, ha 10 perccel előtte Sanchez berúgja stb. stb.szszabolcs19 írta:Mint ahogy mondtam Thiago is választhatott volna jobb megoldást, de ha alapból normális labdát kap Pintótol, akkor helyből nem lenne ez a hsz.
Elgondolkodtató, hogy olvasni nem tudsz, vagy csak értelmzeni a hozzászólásomat... de lehet, hogy csak egyszerűen a hsz számát akartad bővíteni.sjd írta:Azért a ló túloldalára sem kell átesni. "Pinto hibája az egész, mert 10 centivel odébb ment a labda és különben sem neki kellett volna adni" stb.szszabolcs19 írta:Sajnálom, hogy ezt a gólt CSAK Thiago nyakába varjátok...
Egész egyszerűen egy ilyen helyzetben körül kell nézni először, és nem igazítani a labdát, hanem egyből visszatenni a kapusnak. Puyol, Xavi, Busquets kapott ennél százszor rosszabb labdákat Valdestől élete során, és mindig megoldották. (Nyilván Pintot sem fogják megdicsérni, hogy ennyire kockázatos labdát adott, de ezt akkor is meg kellett volna oldani)
Nem tudom, hogy ezt honnan vetted az én írásomból, de még köze sem volt ehhez. Hozzátenném, hogy az a 10 centi most egy gólt ért:S Pont tegnap este a teremben történt, hogy nem tökéletesen lábra raktam a labdát, és máris elveszett az adott helyzet.Azért a ló túloldalára sem kell átesni. "Pinto hibája az egész, mert 10 centivel odébb ment a labda és különben sem neki kellett volna adni" stb.
Nem mondanám, hogy a kapus olyan nagyon megjátszható lett volna abban a pillanatban.Egész egyszerűen egy ilyen helyzetben körül kell nézni először, és nem igazítani a labdát, hanem egyből visszatenni a kapusnak.
Azért a ló túloldalára sem kell átesni. "Pinto hibája az egész, mert 10 centivel odébb ment a labda és különben sem neki kellett volna adni" stb.szszabolcs19 írta:Sajnálom, hogy ezt a gólt CSAK Thiago nyakába varjátok...
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni! Pontosan a leírtak miatt nem lenne ildomos Thiagot Xavi posztján játszatni. Nem szabad az ő laza, és sokkal szabadelvűbb játékát eltékozolni és emellett a csapatnak is más típusú játékosra van szüksége (majd!) Xavi pótlására. Thiagot továbbra is vagy a szélen tudnám elképzelni, vagy az Iniestáéhoz hasonló szerepkörben, de Ini-t onnan nem lehet és nem is kell kirobbantani a közeljövőben.sjd írta:Az a helyzet, hogy Thiagonak sztem ez a játékára jellemző (mmint nem a hiba, hanem a kockázat) Ma is látszott, hogy belement 1v1-ekbe, kockázatosabb passzokat adott, ami Xavi posztján nem feltétlenül előny. Egy sokkal visszafogottabb játékot kellene mutatnia, ha ezen a poszton akarná megállni a helyét. Én már annak sem örülök, ha Messi visszajön a felezővonalig, mert annak is elég sokszor labdavesztés a vége (és nem is egy gólt kaptunk így). Pedig egy komplettebb játékosról van szó, csak az közös bennük, hogy felvállalják a párharcokat, és direktebben játszanak. Ez viszont ennyire hátul nem engedhető meg.