Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha kitörlöd, akkor még lát téged asszemSharkinho írta:Ha MSN-en kitörlök vkit, le is kell tiltsam ahhoz, hogy ő ne lásson engem![]()
Dettó! A kertünk most elég szépen néz ki.Game90 írta:Nálunk már kezd lecsendesedni az egész. Elég kemény volt.
Nem lesz ez így jó...![]()
Igen,egy KIS zivatar nem ártana,de azért ilyen ne legyen...elég sok sérült lehet ,és elég nagy anyagi károk...szóval ilyet inkább ne akarjunklionelmessi19 írta:Recsegnek a fák rendesen.![]()
De nem is baj, kellett már egy jó kis zivatar, túl rég volt.
Hihi, én már tegnap túl estem rajta (mostanra már minden bizonnyal Enrique is), úgyhogy ezentúl ráérek mindenhez hozzászólnirytuu írta:Enrique és a többi érettségiző sorstársam! Hogy álltok? Szóbelik mikor lesznek?
Tudom, bocsi. Azthittem már átméreteztem, de ezek szerint akkor a simát töltöttem fel. Azóta gyorsan megcsináltam. Még1szer sorry.Vito írta:Zozzy bakker!
szétaláztad a fórumot! vedd kisebbre az avatarod!
szerk.: köszi
Köszi, hát megvolt ez is. Vége. Végre.Enrique írta:Még nem voltam, csütörtökön van a sorom, majd elmesélem...rytuu írta:Enrique és a többi érettségiző sorstársam! Hogy álltok? Szóbelik mikor lesznek?
Ritu, szorítok holnap, hajrá!![]()
Ööööö, nagyon szégyellem magam... Az az igazság, hogy a nagy esküvői készülődésben azt se tudom, mikor milyen nap van... Gyenge kifogás volt, de legalább megpróbáltamPerrero írta:ejj, milyen haver vagy, fel se köszöntesz![]()
![]()
Még nem voltam, csütörtökön van a sorom, majd elmesélem...rytuu írta:Enrique és a többi érettségiző sorstársam! Hogy álltok? Szóbelik mikor lesznek?