Ja.Zsolti írta:ne legyetek már ilyen pesszimisták!!!!
nyerünk oszt kész!

Ja.Zsolti írta:ne legyetek már ilyen pesszimisták!!!!
nyerünk oszt kész!
Ne legyen igazad.Badi írta:ez a különbség a split és a mu között...a horvátoknak csak a szája volt nagy, azt mindenki látta mi lett belőle, míg a mu szerénykedik, de jól elvernek majd minketretek írta:Az a téma hogy ferguszon fél a Lokitól szentem nem lehet igaz.
Ez csak duma...![]()
ez a különbség a split és a mu között...a horvátoknak csak a szája volt nagy, azt mindenki látta mi lett belőle, míg a mu szerénykedik, de jól elvernek majd minketretek írta:Az a téma hogy ferguszon fél a Lokitól szentem nem lehet igaz.
Ez csak duma...
nekem pl..Rivaldinho írta:off:Nekem meg megvan kifestő telszáma szal ha kell valakinek?
Remélem a kommentátoroknak nem lesz megint olyan rossz hangja.Badi írta:21:05Charlie írta:Bizony ma,20:45,RTLKLUB!Zsolti írta:lehet,ogy égő ezt megkérdezni,de ma lesz a meccs?
C.![]()
21:05Charlie írta:Bizony ma,20:45,RTLKLUB!Zsolti írta:lehet,ogy égő ezt megkérdezni,de ma lesz a meccs?
C.
Hát igen.Remélem jól elfenekeljük öket.Bodi írta:Reszkess Fergusson!!!!!
Utoljára magyar focimeccsere akkor ültem le,amikor a MU látogatott Zalaegerszegre.Épp itt az ideje,hogy megnézzek egy meccset!
Az elmúlt évekre gondoltam.... Azért az Uefában is megérte a tvaszt...barcafan írta:azért várjuk ki a végét...redlions írta:A Debrecen az egyetlen csapat, amelyik képes valamit produkálni a nemzetközi kupákban. És ez tény! Ezért szimpatikus alakulat.
Csatlakozom hozzád és a többiekhez. Magyar ember mindig a magyar csapatnak szurkoljon! Legyen az a Loki, Fradi, Újpest, MTK, stb. Itt legalább nem az a sárdobálás megy még egy ilyen győzelem után is, mint pl. az nb1.hu-n. Undorító emberek írkálnak oda.Mihu írta:Le a kalappal a Loki tegnapi teljesítménye mellett.ez egy magyar csapattól nagyon nagy tett.Visszetérve a divatdrukkerséghez.Én Nyíregyházi vagyok és mint tudja mindenki itt keleten ez olyan mint egy real-Barca meccs.Mégis tegnap tiszta szívemből szorítottam a Lokiért hogy továbbjussanak.