2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
Én is így látom. Ez a hozzászólás tükrözi eddig legjobban a várható helyzetet, legalábbis a hitelesebb források szerint. Plusz szerintem egy középső csatárra is nagy esély van!!Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
Szerintem Ribéryt meg tudjuk szerezni, hisz a Barca és a Bayern között jó a kapccsolat, és már elég régóta rajta vagyunk az ügyön. Mascherano hihetetlen jó focista és nekem az jutott eszembe, ha mindkét oldalon támadó felfogásu lenne a szélsőhátvédünk, akkor alkalmanként két védekezőközéppályással is játszhatnánk, és persze amúgy is mindenkire ráfér a pihenés, és ő bárkit tudna minőségileg pótolni. Ibranak örülnék, de annyira nem hiányzik. Talán inkább Henryt látnám szívessebben középen.
A távozó Sylvinhohoz még Gudjohnsen csatlakozhat, Cáceres pedig kölcsönbe mehet. Ha olyan bő keret kell, akkor Hleb maradjon, bár az idei teljesítményét még egy Athletic-es is lepipálná. Bojan remélem marad.
Hajrá FC BARCELONA!!!
szvsz bőven elég Sergi is, legrosszabb esetben Márquez is tudja kp-n tolni. szerintem ezért felesleges mégegy vkp-t hozni, hogy a szezon többi részén a kispadot koptassa. inkább egy szervező köéppályásra lenne szükség, aki bírja a padozást és ha be kell állni, akkor jobban tolja, mint Hleb...Perrero írta:1 vkpnak tuti kell jönnie, hiszen ANK lesz, ahol Keita és Touré is érdekelt, Busquets meg nem biztos hogy elég kb. 1 hónapra egyedül..
Ti -finoman fogalmazva- nagyon, nagyon elvagytok tévedve.barcelonaforever írta:
Hát én ebbe nem tudnék ilyen könnyen belenyugodni.....ha Toure-t elkúrjuk miközben mindenki Eto'o szokásos évvégi rinyálásával van elfoglalva...nagyon pipa leszek ,Yaya sokkal nagyobb megbecsülést érdemel és teljesen igazat adok neki ,megnézném Eto'o -t mondjuk a kpályán mit tudott volna hozzá tenni a csapat játékához mielőtt évi 10 millákat "követelne" csak mert ő.....
Ebben az átigazolási szezonban még nem szóltam hozzá semmihez,de mindent elovasok folyamatosan és ezzel a hsz-szel értek a leginkább egyet!! Teljesen igazad van barátom, miért van az h mindig az a téma h Eto'o meg az ügynöke milyen szerződést akar, hány millióval többet stb...!!! és tényleg minden szezon végén ez van és egy kicsit elegem van már ebből,, és örülök h nem egyedül vok ezzel!!!!Menjen el, jöjjön Ribery, Titi be középre, Yaya nak új szerződést aztán jöhet a triplázás!!!!Nincs semmi bajom Eto'o val de egy kicsit már sok belőle.... sőt...! szép napot mindenkinek!
A MU,a Real és mi vagyunk elől,annyit tudok.bali 15 írta:Srácok tudja valaki hogy hogyan áll jelenleg az Európai klubok pénzügyi helyzete? Valaki betudna linkelni egy ilyen Top 10-es listát?
Babel jó lenne Henry helyére cserének. Vagy fordítva. Miért akar a Pool megválni ennyi embertől? A válság az oka?matyi02 írta:socio66 írta:Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
ezek tipikusan olyan hírek,pletykák,amikkel az újságot ugyan el lehet adni,de ha logikusan belegondolsz,kizárt hogy bármi igazságtartama legyen..
Poolnak kell a pénz![]()
Benítez 11vagy több játékost el akar adni.![]()
Poolos haverom mondta hogy kiket nem tudom h Mascherano-t is mondta de Babel stb... ott volt a listán
socio66 írta:Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
ezek tipikusan olyan hírek,pletykák,amikkel az újságot ugyan el lehet adni,de ha logikusan belegondolsz,kizárt hogy bármi igazságtartama legyen..