Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
barca500
Barça B

2009.06.09. 15:00:45

Ha esetleg csatár kellen, van vélemény Luis Suarezről? Szerintem nem rossz játékos.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.09. 14:59:15

Nagyon tetszik az "álomcsapat, csak Toure-t hiányolom. Etoo nálam sem befutó bár maradhat, de egy nagy sz..keverő. Nem is értem a tulzott ragaszkodást hozzá. Villát, Ibrát, Folránt is jobbnak tartom de a most az Interhez ment Militót is. Ha nemakar több évre aláirni, hgy akar több pénzt?
Fecó
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.09. 14:50:24

Na most aztán leesett az állam! :shock:

A Mundo Deportivo elkezdett egy szavazást, mégpedig egy olyat, hogy ki legyen a 2009/10-es Barca kezdőtizenegyének a tagja? Vannak egészen elképesztő eredmények.

Belinkelem posztonként a szavazásokat, akinek van kedve szavazhat, vagy megnézheti a jelenlegi állásokat: (értelemszerűen 4-3-3-ban értendő, tehát 4 védőt kell kijelölni, 3 kp-t és 3 támadót aztán a nevek alatt katt a "vota" nevű szóra.)
Katt a posztokra:
1. Kapus /7046 szavazat eddig/
2. 4 védő /52.996 szavazat eddig/
3. 3 középpályás /162.026 szavazat eddig/
4. 3 támadó /213.271 szavazat eddig/

A kapus és a védőszekcióban nincs meglepetés, a középpályán viszont elkezdődik a meglepetés: :shock:
Itt az első helyen Xavi áll kb. 46.000 szavazattal, de a második az JAVIER MASCHERANO és csak utána jön Iniesta és majd csak 4-ként Touré, nem sokkal lemaradva pedig 5-ként Busquets.
A támadósorban pedig a több mint 200.000 szavazóból Messi áll az első helyen, Ribéry a másodikon, Villa pedig a harmadikon, Henry a negyediken, Ibra az ötödiken.

Eszerint a szavazás szerint jövőre így nézne ki a Barcelona kezdő 11-e:
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Mascherano, Xavi, Iniesta - Messi, Villa, Ribéry.

Katalóniában az emberek nagyon nem szerethetik mostmár Eto'ot sem. :? Kb. 210.000 szavazatból mindössze 7200 szeretné ha ő maradna a csatárunk, ez a szavazók 3%-át!!! teszi csak ki! :shock:

Eszméletlen...fogom figyelni ezt a szavazást, a végén tuti lesz egy összesítő cikk róla. Kíváncsian várom a végeredményeket.

Jó böngészést és szavazást mindenkinek! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Deus
Boixos Nois

2009.06.09. 14:48:13

Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry

felsoroltad nagyjából a legközelebb állókat, mármint a valóságalapjához, s reméljük a barcához is :) Ribéry lenne a legfontosabb, utána Mascherano, Maxwell és Henrique.
KépKép
Eagico
Barça B

2009.06.09. 14:41:42

Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
Szerintem Ribéryt meg tudjuk szerezni, hisz a Barca és a Bayern között jó a kapccsolat, és már elég régóta rajta vagyunk az ügyön. Mascherano hihetetlen jó focista és nekem az jutott eszembe, ha mindkét oldalon támadó felfogásu lenne a szélsőhátvédünk, akkor alkalmanként két védekezőközéppályással is játszhatnánk, és persze amúgy is mindenkire ráfér a pihenés, és ő bárkit tudna minőségileg pótolni. Ibranak örülnék, de annyira nem hiányzik. Talán inkább Henryt látnám szívessebben középen.
A távozó Sylvinhohoz még Gudjohnsen csatlakozhat, Cáceres pedig kölcsönbe mehet. Ha olyan bő keret kell, akkor Hleb maradjon, bár az idei teljesítményét még egy Athletic-es is lepipálná. Bojan remélem marad.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Én is így látom. Ez a hozzászólás tükrözi eddig legjobban a várható helyzetet, legalábbis a hitelesebb források szerint. Plusz szerintem egy középső csatárra is nagy esély van!!
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2009.06.09. 14:28:02

Csatárt felesleges hozni meg kell állapodni Eto'o-val. Ribéryt le kell igazolni mindenképpen. Védelembe pedig kell szélső védőt igazolni. Középpályára nem látom sok értelmét annak hogy Mascheranot ideigazoljuk aztán ha Touré visszajön az ANK-ról akkor meg padozzon annál többre tartom Mascheranot.Touré-val szerződést kell hosszabítani. Keita meg különben is ha jól emlékszem nem sokat volt vkp. Bojan-t még kölcsönbe sem kell adni be kell építeni a csapatba.
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
socio66

2009.06.09. 14:25:29

Mikor lesz pontosan az ANK jövőre?
Ha csak 4-5 bajnokit érint,akkor azt Busquets simán megoldja.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.09. 14:20:20

Perrero írta:1 vkpnak tuti kell jönnie, hiszen ANK lesz, ahol Keita és Touré is érdekelt, Busquets meg nem biztos hogy elég kb. 1 hónapra egyedül..
szvsz bőven elég Sergi is, legrosszabb esetben Márquez is tudja kp-n tolni. szerintem ezért felesleges mégegy vkp-t hozni, hogy a szezon többi részén a kispadot koptassa. inkább egy szervező köéppályásra lenne szükség, aki bírja a padozást és ha be kell állni, akkor jobban tolja, mint Hleb...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.09. 14:13:32

barcelonaforever írta:
Hát én ebbe nem tudnék ilyen könnyen belenyugodni.....ha Toure-t elkúrjuk miközben mindenki Eto'o szokásos évvégi rinyálásával van elfoglalva...nagyon pipa leszek ,Yaya sokkal nagyobb megbecsülést érdemel és teljesen igazat adok neki ,megnézném Eto'o -t mondjuk a kpályán mit tudott volna hozzá tenni a csapat játékához mielőtt évi 10 millákat "követelne" csak mert ő.....

Ebben az átigazolási szezonban még nem szóltam hozzá semmihez,de mindent elovasok folyamatosan és ezzel a hsz-szel értek a leginkább egyet!! Teljesen igazad van barátom, miért van az h mindig az a téma h Eto'o meg az ügynöke milyen szerződést akar, hány millióval többet stb...!!! és tényleg minden szezon végén ez van és egy kicsit elegem van már ebből,, és örülök h nem egyedül vok ezzel!!!!Menjen el, jöjjön Ribery, Titi be középre, Yaya nak új szerződést aztán jöhet a triplázás :) !!!!Nincs semmi bajom Eto'o val de egy kicsit már sok belőle.... sőt...! szép napot mindenkinek!
Ti -finoman fogalmazva- nagyon, nagyon elvagytok tévedve.
Most komolyan, Eto'o-t találjátok meg mert Yaya nem kap magasabb fizetést? Talán Syl elküldéséért is a kameruni a felelős?
Mikor idejött Eto'o akkor kapott egy 5éves szerződést, amit azóta asszem csak 2006-ban a bl győzelem után tárgyaltak újra és akkor alakult ki a mostani állapot(2010-ig szerződés és a jelenlegi fizu).
Miért kellene Samunak a középpályán bizonyítania? Honnan jönnek ez a baromságok?
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.09. 14:10:50

A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
Szerintem Ribéryt meg tudjuk szerezni, hisz a Barca és a Bayern között jó a kapccsolat, és már elég régóta rajta vagyunk az ügyön. Mascherano hihetetlen jó focista és nekem az jutott eszembe, ha mindkét oldalon támadó felfogásu lenne a szélsőhátvédünk, akkor alkalmanként két védekezőközéppályással is játszhatnánk, és persze amúgy is mindenkire ráfér a pihenés, és ő bárkit tudna minőségileg pótolni. Ibranak örülnék, de annyira nem hiányzik. Talán inkább Henryt látnám szívessebben középen.
A távozó Sylvinhohoz még Gudjohnsen csatlakozhat, Cáceres pedig kölcsönbe mehet. Ha olyan bő keret kell, akkor Hleb maradjon, bár az idei teljesítményét még egy Athletic-es is lepipálná. Bojan remélem marad.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Messire
Barça C

2009.06.09. 14:04:22

Én azt mondom,hogy se Touré se Eto'o ne menjen el.Jó ez a keret jelenleg nincs szükség sok bővítésre,Hleb meg Gud elmehetnek és jöjjön Ribéry.Valdés mögé kéne egy kapus mondjuk a mexikói Ochoa jó lenne.Ha meg irányító poszt akkor sztem ne Moutinho legyen Lulinha kéne vagy Nani ő asszem el akar menni a Unitedtől.
socio66

2009.06.09. 14:03:39

bali 15 írta:Srácok tudja valaki hogy hogyan áll jelenleg az Európai klubok pénzügyi helyzete? Valaki betudna linkelni egy ilyen Top 10-es listát?
A MU,a Real és mi vagyunk elől,annyit tudok.
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.09. 14:01:22

Srácok tudja valaki hogy hogyan áll jelenleg az Európai klubok pénzügyi helyzete? Valaki betudna linkelni egy ilyen Top 10-es listát?
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.09. 13:59:01

Tekintettel, hogy több, mint 70 meccset fog a Barca játszani az elkövetkező évben, nagyon is hasznos lenne Mascheranonak az ide szerződés! :wink: Keita alkalmasint tudja helyettesíteni Xavit, szóval én egy olyan 15 milkás vételárat tudnék megállapítani az argentínnal szemben! :) Sztem Hlebnek is jót tenne a váltás, menjen vissza Angliába vagy Németországba, nem azért mert nem csípem, hanem ez lenne neki jó! :wink: :)
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
socio66

2009.06.09. 13:58:57

Az egy dolog,hogy a csapatnak kell a pénz.
De az argentin akkor sem ide fog jönni,mert kétlem,hogy az elkövetkező években padozni akarna..
Touré-val kapcsolatban pedig szintén kár aggódni,ugyanis kzárt dolog,hogy elmenne. Idén az egyik legjobb játékosunk volt(ahogy tavaly is),a sikereink egyik alappillére. Ő a világ legjobb csapatában játszhat,mi pedig a világ legjobb védekező középpályását tudhatjuk magunknál. Szerintem mindenki elégedett.. :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.09. 13:58:45

matyi02 írta:
socio66 írta:Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
ezek tipikusan olyan hírek,pletykák,amikkel az újságot ugyan el lehet adni,de ha logikusan belegondolsz,kizárt hogy bármi igazságtartama legyen..

Poolnak kell a pénz :wink:

Benítez 11vagy több játékost el akar adni. :wink:

Poolos haverom mondta hogy kiket nem tudom h Mascherano-t is mondta de Babel stb... ott volt a listán :wink:
Babel jó lenne Henry helyére cserének. Vagy fordítva. Miért akar a Pool megválni ennyi embertől? A válság az oka?
matyi02
Entrenador del Barça

2009.06.09. 13:54:15

socio66 írta:Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
ezek tipikusan olyan hírek,pletykák,amikkel az újságot ugyan el lehet adni,de ha logikusan belegondolsz,kizárt hogy bármi igazságtartama legyen..

Poolnak kell a pénz :wink:

Benítez 11vagy több játékost el akar adni. :wink:

Poolos haverom mondta hogy kiket nem tudom h Mascherano-t is mondta de Babel stb... ott volt a listán :wink:
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2009.06.09. 13:53:13

Yaya marad ez egészen biztos. Ezt szerintem mind tudjuk. Az egész balhé a szokásos szeződéshosszabítási adok-kapok része. Menete: a játékos menedzsere (sose maga a játékos) lenyilatkozza, hogy 16 ország 49 klubjától van érdeklődés, sőt még válogatottak is honositani akarják magukhoz. Ezzel próbál magasabb fizut kiharcolni ügyfelének. Aztán az edző, a csapttársak mind nyilatkoznak hogy remélik, h marad az adott spiler, majd Ő maga is, hogy nagyon boldog itt.
Nem kell messzire nézni így volt Valdessel. Régebben (és most) Etooval stb...
socio66

2009.06.09. 13:52:04

Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
matyi02
Entrenador del Barça

2009.06.09. 13:46:36

http://www.marca.com/2009/06/09/futbol/ ... 46875.html

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... chara.html

Se Busquets, se Yaya nem megy el. Gudy-Hleb távozik helyettük jön szerintem Mascherano... Én örülnék neki. :D

Nem kérdés ha Eto'o megy akkor Forlán jobb lenne mint Ibra... De nem is akarok a Kameruni távozásán gondolkodni :)
Kép
risubarcafan
Jugador del Barça

2009.06.09. 13:46:33

Én is leírnám kiket képzelnék el igazolások terén:

Bruno Alves
P.Lahm
André Santos
F.Ribéry

Ezt a 4-et látnám legszivesebben a Barcába, nem tudom ti hogy vagytok vele :D
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.06.09. 13:43:31

[quote="baas11"][quote="Iniesta4ever"][quote="gekkodan"]

Hát én ebbe nem tudnék ilyen könnyen belenyugodni.....ha Toure-t elkúrjuk miközben mindenki Eto'o szokásos évvégi rinyálásával van elfoglalva...nagyon pipa leszek ,Yaya sokkal nagyobb megbecsülést érdemel és teljesen igazat adok neki ,megnézném Eto'o -t mondjuk a kpályán mit tudott volna hozzá tenni a csapat játékához mielőtt évi 10 millákat "követelne" csak mert ő.....

Ebben az átigazolási szezonban még nem szóltam hozzá semmihez,de mindent elovasok folyamatosan és ezzel a hsz-szel értek a leginkább egyet!! Teljesen igazad van barátom, miért van az h mindig az a téma h Eto'o meg az ügynöke milyen szerződést akar, hány millióval többet stb...!!! és tényleg minden szezon végén ez van és egy kicsit elegem van már ebből,, és örülök h nem egyedül vok ezzel!!!!Menjen el, jöjjön Ribery, Titi be középre, Yaya nak új szerződést aztán jöhet a triplázás :) !!!!Nincs semmi bajom Eto'o val de egy kicsit már sok belőle.... sőt...! szép napot mindenkinek!
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.09. 13:28:30

Tudjátok hogy ki jutott eszembe? Joao Mouthino. Ő lehetne Xavi vagy Ini cseréje. Hm? Mit szóltok?
Lezárt