Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ne is adjunk érte annyitRivaldinho írta:sport.es, abban a cikkben van mikor alternatívékat keresünk Chivu-ra... és ott irják h a Porto 20 millát kér, de mi aligha fogunk 17nél többet adni...
Tényleg! Akkor hiába elvileg kevesebbet, lehet mégis többet kap tőlünk! Így nagyon sok apró jel van, hogy mégis sikerülhet!szergoka írta:Chivus ügyhüz még valami adalék.
Galliani nyilatkozta, h manapság a sztárok szívesebben választják spanyol bajnokságot az olasz helyett, mivel kedvezöbb az adó rendszerük, és így akésöbbiekben lépéshátrányba kerülhetnek a az erősebb ligákkal szemben.
Ezt még Henry leigazolása után nyilatkozta.
Remélem ezzel chivu is tisztáben van és ha moratti többet is ad neki akkor is kétszer meggondolja.
nézz utána a www.live-footy.org oldalon, én is ott fogom meglesni, csak kicsit későn lesz, 01:50-kor kezdődik. Itt le kell tölteni különböző online p2p videólejátszókat, a közvetítéstől függően. De tuti oldal, ajánlom mindekninek, szinte minden komolyabb meccset lehet itt nézni, kbző bajnokságokból, s kupákból.Rivaldinho írta:
OFF: Nem tudja valaki mikor lesz ma Messiék meccse, és h közvetítik e ?
Thuram papa nem megy sehova. Hol olvastátok ezt? Erről nem is hallottam. Élő szerződése van, bevált, és egy évre nem szerződtetnek egy világbajnokot. Marad! Főleg Puyol sérülése miatt.Rivaldinho írta:Én azt mondom ha Chivu össze is jön, a kezdőcsapat nagyon penge... a pad is.. csak a hátvéd sor cseréje nem annyira... épkézláb cserénk Marqurez lesz ha elmegy Thuram... így sztem kell még egy védő igazolás... vagy Olmo-t fel!
OFF: Nem tudja valaki mikor lesz ma Messiék meccse, és h közvetítik e ?