Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A loki stadion alkalmatlan az UEFA ellenőrök szerint...Colin írta:100% h Pesten lesz a loki - MU meccs?
200%Colin írta:100% h Pesten lesz a loki - MU meccs?
Én a DVSC-ről beszélek, de el ne mond senkinek...Kitfisto írta:Idegenben az Alavés ellen.A. Gábor írta:Nem tudjátok hogy hol fogunk kezdeni???? itthon vagy idegenben??? sztem idegenben jobb lenne...
Idegenben kezdünk.A. Gábor írta:Nem tudjátok hogy hol fogunk kezdeni???? itthon vagy idegenben??? sztem idegenben jobb lenne...
ott kezdünkA. Gábor írta:Nem tudjátok hogy hol fogunk kezdeni???? itthon vagy idegenben??? sztem idegenben jobb lenne...
Ha kikapnánk akkor is mehetnék az UEFA-ba.De remélem nem kapunk ki.Saviola írta:Széép volt fiuk,kár,hogy a M.U. -t kaptuk..
Sztem már látatlanban is komolyan vesznek minket ha meghallják azt h 'BL: Hungarians...'Badi írta:áh, látva ezt a meccset komolyan vesznek minket, és így nem lesz akkor mázlink mégegyszer
áh, látva ezt a meccset komolyan vesznek minket, és így nem lesz akkor mázlink mégegyszerEnrique írta:Eddig biztos vtam benne h a MU ellen esélytelen lesz a LOKI, de most kicsit elbizonytalanodtam...
Lehet h meglepetés készülődik???![]()
Ordog írta:Amúgy ha két csapat között ekkora különbség van, és ha hazai meccs 3-0 volt az otthon játszó csapatnak, akkor idegenben mindig 1-1 lesz az eredmény. Az első gólt a Debrecen rúgja a másodikat pedig a Split.
Szoa én frankón megmondtam. Az eredmény: 1-1 leszMajd visszatérhetünk rá meccs után
legyen igazadKitfisto írta:Tojok rá!Inkább a Mu sajnálhatja hogy minket kapott.JONNY GREENWOOD írta:
de kár hogy pont a mu-t kaptuk ...![]()