Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hú, de jó h szóltál. Én is akarom nézni csak elfelejtettem.Slither írta:Most 9-kor lesz Sport1-en a 'Zúhanyhíradó', megnézem miket mondonak majd az igazólásainkról.
sport.es, abban a cikkben van mikor alternatívékat keresünk Chivu-ra... és ott irják h a Porto 20 millát kér, de mi aligha fogunk 17nél többet adni...grecki írta:Pepéért többet kínálunk? Honnan van az infó?
Egy Kaká plusz 20 miskás ajánlaton elgondolkodnék..Los Banditos írta:Az olasz lapok mostanában arról pletykálgatnak, hogy Ronaldinho most is Milánóban tartózkodik. Gondolom nem éppen ott nyaral...![]()
Hát nagyon remélem hogy ezek pletykák. Ne veszítsük már el Ronniet.Los Banditos írta:Az olasz lapok mostanában arról pletykálgatnak, hogy Ronaldinho most is Milánóban tartózkodik. Gondolom nem éppen ott nyaral...![]()
Háát nemtudom... Személy szerint én elküldeném mivel talán bele lehet vonni egy csereüzletbe akár Pique-val is (bár az előbb leirtam h egy nyár alatt nem lehet 2x eligazolni, szal P. lehet nem jöhetne)Los Banditos írta: Igazad van, de ezek közül csak Giulyt adnám el. Guddynak még adnék egy évet. Deco sanszos...
Igazad van, de ezek közül csak Giulyt adnám el. Guddynak még adnék egy évet. Deco sanszos...Rivaldinho írta:Én még Giuly-t is elküldeném, Gudjohnsen-t, és Deco-t, ebből még plussz min 15 vissza jönne, és lessz még egy pénzünk egy védőre, és kész...ja meg Crosas-t a Felnőttkehez!Los Banditos írta:Akit elkell küldeni: Ezquerro, Maxi, Sastre, Motta, Olmo és Orlandi. Ez úgy 10 000 000 €-t jelentene.
Roma olvassa, akkor Chivu máris 20 lesz!Rivaldinho írta:Hát én nem is gondolom komoylan, csak a vezetőség... sport.es...szergoka írta: Azt nem gondolhatod komolyan, h pepéért adnánk 17 misit, amikor chivuért sajnáljuk a 15 -at is
Hát én nem is gondolom komoylan, csak a vezetőség... sport.es...szergoka írta: Azt nem gondolhatod komolyan, h pepéért adnánk 17 misit, amikor chivuért sajnáljuk a 15 -at is
Orlandi-t miért akarod eladni?Los Banditos írta:Azért még egy kis pénzt is kell visszahozni. Ekit elkell küldeni: Ezquerro, Maxi, Sastre, Motta, Olmo és Orlandi. Ez úgy 10 000 000 €-t jelentene.Cooltiszo írta:Már csak Chivu kell és kész, nem csak a keret, hanem én is készen leszek
Rivaldinho írta:Pepe: 24 éves, brazil, de van portugál útlevele, 20 milió euró az ára, de mi 17-et ajánlunk...
Én még Giuly-t is elküldeném, Gudjohnsen-t, és Deco-t, ebből még plussz min 15 vissza jönne, és lessz még egy pénzünk egy védőre, és kész...ja meg Crosas-t a Felnőttkehez!Los Banditos írta:Akit elkell küldeni: Ezquerro, Maxi, Sastre, Motta, Olmo és Orlandi. Ez úgy 10 000 000 €-t jelentene.