2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegnap még nekem estél, kioktattál, és vitatkoztál velem. Higgy nekem, ez a Barca nem lesz bajnok, ebben a felállásban, ezzel az emberrel a kispadon. Lassan visszakúszik a Gaspart-éra dilettantizmusa. Csak nehogy Franket és Laportát elsöpörje a népharag. Ez sokáig nem tartható.Los Banditos írta:Esélytelen vagyunk a győzelemre ugyanis bajnokin legutóbb 1 éve tudtunk vesztes állásból fordítani, és akkoris emberelőnybe voltunk.Szégyen...
Akkor mi a [auto_cenzúra] játszik? El kellett volna adni a búsba, nem van Bronckhorstot elengedni. Ebből könnyen vereség lehet, nem látszik a csapatban a gólra törekvés. Csak az alibipasszokat, a felesleges ívelgetéseket gyakoroljuk. Ennek nem lesz jó vége. A kiscsapatok ellen ennyire vagyunk képesek, mi lesz később? Már előre félek a Valenciától, a madridtól. Ez a játék égbekiált, és következményekért könyörög. És ez lesz a véleményem még akkor is, ha valami isteni csoda folytán megfordítanánk a meccset.Aprieto írta:Valdes az egyetlen értékelhető a mai csapatban. Dinho meg ívelget a túloldalra, nem vállalná az egy-egyeket. Miért nem?
Sylvinhot meg hagyjuk már... labdát nem tud átvenni.
Kód: Egész kijelölése
Hát "sajnos" a Real már 5 ponttal megy...
Hát ez így amit ma bemutatunk egy büdös nagy 0....Ilyen taktikai húzást hogy berakja Sylvinho-t Zambrotta helyet...ezt magyarázza meg nekem valaki. A meccs előtt is fogtam a fejem mikor olvastam hogy ő játszik de így aztán meg.....Az a fő baj amit Tamás is mondott, Laporta össze van kötve Frankie-vel. És szerintem ők ha törik ha szakad, szezon közben nem fognak edzőt váltani akármilyen rosszul is játszunk.varga tamás írta:Köszi Frank, megint nagyot húztál. Beállítod Zambi helyett Sylt, aki még nem is játszott az idén. Nagyon király, Foch marsall ma is bizonyítja zsenialitását. Ha kikapunk, Franknek mennie kell, ez nem kétséges. Csak az a baj, hogy Laporta szerelmetes ebbe a holland dilettánsba.