Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fene egye meg a jódolgodat mostmárlionelmessi19 írta:Nah én ismét lelépek 1 hétre Barcelona mellé Lloret da Mar-ba.
Gondolom mostse fogok hiányozni...
Mindenkinek jó fórumozást, és nyarat addigis!
Eltaláltadlionelmessi19 írta:Gondolom mostse fogok hiányozni...![]()
Jó nyaralást!lionelmessi19 írta:Nah én ismét lelépek 1 hétre Barcelona mellé Lloret da Mar-ba.
Gondolom mostse fogok hiányozni...
Mindenkinek jó fórumozást, és nyarat addigis!
Tudom...grecki írta:Teljesen mind1, tudod, hogy csak a hangulat emelése miatt próbálkozunk rést találni a pajzsodon...
Nem azt írtam,hogy az helytelen Tamás.varga tamás írta:Miki! Én is úgy tudom, hogy megér misét . A mondás IV. Henrik francia királytól származik, amikor elfoglalta 1589-ben a trónt: 'Párizs megér egy misét' - mondta. Ugyanis Navarrai Henrik hugenotta volt, viszont, h IV. Henrik néven a francia trónra ülhessen katolizálnia kellett.grecki írta:...misét, nem Miki?![]()
Leáldozóban a szókincsed...![]()
Miki! Én is úgy tudom, hogy megér misét . A mondás IV. Henrik francia királytól származik, amikor elfoglalta 1589-ben a trónt: 'Párizs megér egy misét' - mondta. Ugyanis Navarrai Henrik hugenotta volt, viszont, h IV. Henrik néven a francia trónra ülhessen katolizálnia kellett.grecki írta:...misét, nem Miki?![]()
Leáldozóban a szókincsed...
BezooonyGame90 írta:Végül ebben is igaza lesz, mint az elgyógyultbangrecki írta:...misét, nem Miki?![]()
Leáldozóban a szókincsed...![]()
Végül ebben is igaza lesz, mint az elgyógyultbangrecki írta:...misét, nem Miki?![]()
Leáldozóban a szókincsed...
Bassszus ezen a képen,van egy fejük a srácoknakSharkinho írta:![]()