Élő közvetítések 09/10
Teljesen impotensek vagyunk:( Úgy játszik a csapat, mintha 3-0 lenne ide. Nem kéne sokáig szórakozni a helyzetekkel, mert 1 gólt bárki találhat a végén.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Keita béna mint mindig?boixosnoisbarca írta:nem értem mért kellett levinni Init.Inkább Keitat kellett vna!béna mint mindig.nagyon nem tetszik a játéka.meg Ini alapból középen sokkal jobban nyomja.
Amúgy Iniesta nem azért jött le mert nem nyújtott jó teljesítményt, hanem mert sérülés után ez volt az első meccse ahol kezdett.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- levproff
- Director del Fútbol
Hét a fiúk akarnak nagyon csak a befejezés meg a szerencse hiányzik!matyi25 írta:Kéne még egy gólt rúgni, hogy nyugodtak lehessünk...

Puyol meg hihetetlen milyen munkát végez!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2009.09.29. 22:02:16-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Jugador del Barça
nem értem mért kellett levinni Init.Inkább Keitat kellett vna!béna mint mindig.nagyon nem tetszik a játéka.meg Ini alapból középen sokkal jobban nyomja.
Akinek van Digi Tv-je meg Nova Sportja (Galakszi Sport) ott megy a meccs.
Barca - Més que un club!
- El fanático
- Entrenador del Barça
Pénteken megnézheted a Sportklubon normálisan, én is meg fogom, mert valóban úgy az igazi, ráadásul ahogy az a hülye Horti kommentálSztilo írta:kar hogy a tv nem adja nem az igazi netten

Iniesta->Pedro
Megértem, kapott eleget szegény...
Megértem, kapott eleget szegény...
Ini le, Pedro be
-
- Barça B
Hogy áll a Loki-Lyon meccs?
Jön Pedro.
Barca - Més que un club!