Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről van itt nagyba szó!!Én annak örülnék ha Samu maradna,de ha elmegy akkor egyetlen egy embert látok szívesen a helyén!!!Ő pedig ZLATAN IMBRAHIMOVIC!!!tudomka958 írta:lehet ibrahimovicsot fikázni (nem kerül az semmibe...),DE!
én néztem az utolsó olasz fordulót amin eldőlt a bajnokicím.félidőben 0:0 az internél,beáll ibra aki március 29 óta sérült volt ez az első pályáralépése,minden gond nélkül rúg 2 gólt amivel megnyerik a bajnokságot...
nem ilyen csatárt keresünk??
De tudnak egy poszton is játszani. Az Arsenalban rengetegszer játszott a bal szélső helyén.Atesz írta:Silva és Hleb rohadtul nem egy poszt...
Gudjohnsen nem tud cselezni? Amikor játszott szinte minden meccsen volt egy megindulása amivel kb 2-3 embert minimum lecselezett...noname írta:tt nem elég egy harcos, itt cselezni is tudni kell!Nem akarok még 1 Gudjohnsent!
Kifejtenéd? Konkrét példákkal?Atyec írta:SuttyóFernando írta:....
Amugy mibajod Ibrahimoviccsal emberileg?
Akkor értsem jól: szted Adebayor van olyan technikás mint Ibrahimovics!?Zozzy 5 írta:Igen, szia.noname írta: Szted Adebayornak megvan a megfelelelő technikai képzettsége a sapnyol bajnoksághoz?!
Úgy van ahogy mondod........, de akkor miért is megy Eto'o??Zozzy 5 írta:Jó sok Arsenal meccset láthattál. A vezetőség gondolkodásmódja meg elég érdekes. Eladják Eto'o-t a viselkeése miatt, erre ide akarják hozni Ibrát. Végülis teljesen logikus...noname írta:Végre valami jó hír csatárposzton!
Azt írták h az elsőszámú célpont Ibrahimovic.
Sztem nekünk pont egy ilyen játékosra van most szükségünk!Erős, magas, harcos, de emellett nagyon technikás.Ha Etoo végül elmegy, akkor (mivel úgy néz ki h Benzema elúszott) egyedül ő lenne képes ptolni, nem holmi Adebayorok!
Szted Adebayornak megvan a megfelelelő technikai képzettsége a sapnyol bajnoksághoz?!Itt nem elég egy harcos, itt cselezni is tudni kell!Nem akarok még 1 Gudjohnsent!Zozzy 5 írta:Jó sok Arsenal meccset láthattál. A vezetőség gondolkodásmódja meg elég érdekes. Eladják Eto'o-t a viselkeése miatt, erre ide akarják hozni Ibrát. Végülis teljesen logikus...noname írta:Végre valami jó hír csatárposzton!
Sztem nekünk pont egy ilyen játékosra van most szükségünk!Erős, magas, harcos, de emellett nagyon technikás.Ha Etoo végül elmegy, akkor (mivel úgy néz ki h Benzema elúszott) egyedül ő lenne képes ptolni, nem holmi Adebayorok!
Jó sok Arsenal meccset láthattál. A vezetőség gondolkodásmódja meg elég érdekes. Eladják Eto'o-t a viselkeése miatt, erre ide akarják hozni Ibrát. Végülis teljesen logikus...noname írta:Végre valami jó hír csatárposzton!
Igazából csak kötekszemFernando írta:Berbatov sehol sincs oylan játékos mint Zlatan Ibrahimovic. Ne vicceljünk már...
Amugy mibajod Ibrahimoviccsal emberileg?
Köszönöm!socio66 írta:ha marad a taktika(4-3-3) akkor Xavi helyén tudnám elképzelni,és akkor lenne egy Yaya Toure-irányito KP-Hleb talán.. irányítóként nem lenne megfelelő...westerngom írta: oké! tedd lécccci bele a játékrendszerünk alkalmas posztjára! (: de ne úgy, hogy hova férne be, henem ahova ŐT keressük!
Válaszod előre is köszönöm!!!