Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó lett, csak a neve kicsit beleolvad a mezbe/játékoshba.Ha nem lenne a mostani, tuti használnám.CFirpo3 írta:http://img36.imageshack.us/img36/3217/henryg.png
Gyakorolgattam egy kicsit az új brush-t.
Vagy használj kivágott képeketCali írta:Azokat a hibákat, hogy tudnám eltünteni? Hiába próbálkoztam a legnagyobb kinagyítás mellett kivágni, akkor se sikerült szebben.CFirpo3 írta:Jaaaa. Így már árthető.
Egész jól vágtad ki a képet, csak néhány egészen apró hiba van benne.
Grat.
Picit pontosabban kell kivágni, vagy ha már kész akkor nézd át újra a képet és ha látsz a szélén olyat ami nem illik oda (egy kis maradvány a hátteréből pl.) akkor azt tűntesd el.Cali írta:Azokat a hibákat, hogy tudnám eltünteni? Hiába próbálkoztam a legnagyobb kinagyítás mellett kivágni, akkor se sikerült szebben.CFirpo3 írta:Jaaaa. Így már árthető.
Grat.
Azokat a hibákat, hogy tudnám eltünteni? Hiába próbálkoztam a legnagyobb kinagyítás mellett kivágni, akkor se sikerült szebben.CFirpo3 írta:Jaaaa. Így már árthető.
Grat.
Azért van ott, mert nem tudtam, hogy azt hogyan kellene leszedni onnan. Idővel majd az ilyen apróságokat is megtanulom. Két kész képből csináltam meg a képet.CFirpo3 írta:Mit keres a jobb alsó sarokban a fotball wallpapers.com logo?Cali írta:
http://www.football-wallpapers.com/wall ... 0x1024.jpgCFirpo3 írta:Mit keres a jobb alsó sarokban a fotball wallpapers.com logo?Cali írta:
Cali írta:
katt ide
Várom majd a kritikákat!(Persze cask az építő jellegűeket!)
![]()
Szerk.: Slither is segített pár dologban, neki mégegyszer köszönöm!
csak marquez rondaBarcagirl24 írta:tény hogy nem a legjobb de szerintem nem rosszMichaaBee írta:
extraf0s...![]()
Link alapján is belehet helyeznibarca6 írta:kosszi szépen csak az avát nem toom bettenni mert nem lehet tobb mint 10kbyte
köszönöm:Dpalesz77 írta:csaby23 írta:hali
ha nem nagy fáradtság vki bedobhatna nekem egy victor valdés-es avatart és siget.előre is köszi
ha tetszik, akkor szabd méretre(paint)
itt egy avacsaby23 írta:hali
ha nem nagy fáradtság vki bedobhatna nekem egy victor valdés-es avatart és siget.előre is köszi
tény hogy nem a legjobb de szerintem nem rosszMichaaBee írta:
extraf0s...![]()