Majd kinyitjuk később, akkor talán már a témáról lesz a duma/vita.
1 kis nosztalgia, más sajnos nektek nem mardtSwineherd írta:Bajnokok Ligája/BEK....hmmmmmmmm, milyen szép is volt 9-szer megnyerni
Ahogy mondodSwineherd írta:Barca-Madrid 5-1 döntő lesz
Akár fogadnék is, hogy bejutunk minimum az elődöntőbe!Kitfisto írta: Most akkor fogadsz?
Most akkor fogadsz?Taibi írta:De miért véreznénk el? Miénk a legjobb csapat! Most nem fogunk egyik meccsen se 15 perc alatt 3 gólt kapni!Kitfisto írta:nem vagyok figo.Csak ha esetleg elvéreznénk akkor se legyek szomorú.Na?
De miért véreznénk el? Miénk a legjobb csapat! Most nem fogunk egyik meccsen se 15 perc alatt 3 gólt kapni!Kitfisto írta:nem vagyok figo.Csak ha esetleg elvéreznénk akkor se legyek szomorú.Na?
EgyetetértekLG írta:Hogy fogadhat erre 1 Barcás![]()
![]()
![]()
Asszem Boixosnak igaza volt, Kitfisto=Figo10
Gratulálok hozzá hogy ilyenekeben fogadx!Kitfisto írta:Akar valaki velem fogadni hogy még az elödöntőbe se jutunk be?Mr. Master írta:Én félek, h idén sem fogunk döntőt játszani... D ne legyen igazam.
Én arra fogadnék hogy megnyerjükKitfisto írta:Akar valaki velem fogadni hogy még az elödöntőbe se jutunk be?Mr. Master írta:Én félek, h idén sem fogunk döntőt játszani... D ne legyen igazam.
Akar valaki velem fogadni hogy még az elödöntőbe se jutunk be?Mr. Master írta:Én félek, h idén sem fogunk döntőt játszani... D ne legyen igazam.
Ti barlangban laktok?Maxi írta:LG írta:A Bilbaot meg kiejtette a Kolozsvármi van???
Micsoda?LG írta:A Bilbaot meg kiejtette a Kolozsvár