Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 21:31:20

Enrique írta:
lionelmessi19 írta:kivel játszunk legközelebb, és a margó?
és a sevilla,?

B
CN:
Real Sociedad (otthon), Betis (idegenben), Atletico (o)

RM: Sevilla (i), Espanyol (i), Recreativo (o)

SEV:
Real (o), Recre (i), Deportivo (o)

A 2006-os év hátralévő meccsei.
örök hálám :)

Nekünk lesz a könyebb dolgunk...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.12.03. 21:20:38

Atesz írta:
Roniee21 írta:Valdés nagyon is jó kapus :!: :!: :!: :evil: :evil: Nem tudom miért ő a hibás de sztem nem!! én szememben jobb mint Cassilas,bár lehet kicsit ez túlzás!! Ez az én véleményem!! :D :D :D :D :D :D :D
Valdes top3 kapus a spanyol bajnokságban, de azért még van mit fejlődnie, Casillas meg mindenképpen előtte van azért. Ha összes spanyol kapust nézzük, akkor én még jobbnak tartom Reinát, de aztán talán már ő jön, meg az egyre idősödő Canizares.
Reinát??? :lol: :lol:
Hát az egy sz*r,már bocsánat!!! :D Hihetetlen bakijai vannak,MEG SEM KÖZELITI VALDEST.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.03. 21:19:20

lionelmessi19 írta:kivel játszunk legközelebb, és a margó?
és a sevilla,?

B
CN:
Real Sociedad (otthon), Betis (idegenben), Atletico (o)

RM: Sevilla (i), Espanyol (i), Recreativo (o)

SEV:
Real (o), Recre (i), Deportivo (o)

A 2006-os év hátralévő meccsei.
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 21:12:13

Enrique írta:
lionelmessi19 írta:Sevilla viszont máán 2 pontra
ki lőtte a góljukat? Remélem nem Kanute, mer akkor utol érte dinhot...
Kanoute - Tizenegyesből. :roll:
Áhh, köszi! :)

Viszont ez nem egy jó hír.
Mindegy, köv fordulóban nyes dinho egy hármast és ismét elszakad.
nem lesz itt semmi gond, kivel játszunk legközelebb, és a margó?
és a sevilla,?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 21:09:55

haze71 írta:
Én azok közé sorolom magamat, akik csak akkor ínak, ha azt végig is gondolják. Kitartok az álláspontom mellett, hogy az általun nagyra tartott hármason kívül senki nem nyújt értékelhetőt az előre építkezésben. Iniestában látok fantáziát az előre játékban, de úgy nem lehet meccset nyerni, hogy a középpályáról folyamatosan a hátsó alakulathoz passzolják a labdát. Az előző fordulóban látott második félidőt tartom Barcához méltónak (és nem a gólok miatt) Csak nem értem, hogy miért nem lehet azzel a felfogással játszani, főleg a Levante ellen.
Hát érdekes az álláspontod mindenesetre...
szeritem deco jól nyomja viszonylag, Iniesta meg mostanság élete formája, még ha nem is volt tegnap a legjobb...

A villareal elleni második félidőt meg kb. soha többet nem fogja megismételni a barca, ugyanis az egy vezérét nélkülöző, rossz formában és hátrányban lévő csapat ellen csinálták, akik ráadásul teljesen szétestek a második gól után.

Érdekes h nem érted: azért nem lehet ezt a felfogást hozni, mert egyrészt nem volt dinho, ami egy lélektani hátrány az alaphoz képest, valamint a játékot is rendesen visszalendíti, valamint elképzelhetőnek tartom h nem vették olyan komolyan, mert három nap múlva sors döntő bl meccset játszanak.
Ezenkívül mindig más a játék idegenben, és a Nou campban, és ez a felfogásra is igaz.
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.03. 21:04:14

lionelmessi19 írta:Sevilla viszont máán 2 pontra
Kanoute - Tizenegyesből. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 21:03:11

Na a margó kikaparta a gesztenyét. bazz
"Ronnie a fenomén"--nem tom ki közvetítette...de hát igencsak margós

Mindenesetre meglepően jól játszott a bilbao, szurkoltam nekik nagyon
Sevilla viszont máán 2 pontra

háát, pedig azt hittem, szerencsés hétvége lesz belőle...
- József Attila
haze71
Entrenador del Barça

2006.12.03. 21:02:15

lionelmessi19 írta:
haze71 írta:Számomra tegnap bebizonyosodott, amit már eddig is tudtam. A Barcának három kimagasló tudású játékosa van. Roni, Messi, Eto. Ha közülük egy is pályán van, akár milyen rosszul is játszunk, szinte tuti a siker. E nélkül a három játékos nélkül egy középszerű játékosokból álló egyszerű középcsapat lenne a Barca. .
Hát barátom, azért előbb gondolkodj, s aztán írj...
Egyáltalán nem tuti a siker, ha mind hárman pályán vannak, csak nagyobb rá az esély.
Valamint elfeledkeztél Decoról, és iniről, akik ugyan olyan kimagaslóak.
Valamint Puyol, Xavi, Zambi Thuram, akik ugyan most nem játszanak olyan jól, de még eljön az ő idejük, és bármikor bármelyik európai elitalakulatba beférnének.

Másik, amit hozzá fűznék, h ha ők hárman nem lennének, akkor sem a cserecsatárok kezdenének, akkor másik három csatárunk lenne. És bizony ilyen kp-vel az a csapat is könnyedén nyerhetne dolgokat.

De azon nem fogunk összeveszni, h a világ legjobb csatárhármasa van a kezünkben, csak még kb. egyszer sem volt olyan nagy szerencsénk az elmúl két évben, h együtt lássuk őket egymás után két-három meccsen. :wink:

Én azok közé sorolom magamat, akik csak akkor ínak, ha azt végig is gondolják. Kitartok az álláspontom mellett, hogy az általun nagyra tartott hármason kívül senki nem nyújt értékelhetőt az előre építkezésben. Iniestában látok fantáziát az előre játékban, de úgy nem lehet meccset nyerni, hogy a középpályáról folyamatosan a hátsó alakulathoz passzolják a labdát. Az előző fordulóban látott második félidőt tartom Barcához méltónak (és nem a gólok miatt) Csak nem értem, hogy miért nem lehet azzel a felfogással játszani, főleg a Levante ellen.
haze71
Entrenador del Barça

2006.12.03. 20:36:36

mrmonster írta:haze71: nem tudom mennyire vagy tisztában a futball lélektanával, de remélem igen. Szerinted ha nincs a Bréma elleni meccs kedden, akkor is így játszottunk volna? A játékosok fejében már rég az a meccs jár. Persze jobban is játszhattunk volna, nem akarom én védeni a csapatot, de ez a meccs most nem igazán volt fontos a csapatnak a Bréma ellenihez képest, így a játékosok tudat alatt... dehát ez már lélektan, ezt úgy is érti mindenki, aki tudja mi az.
Sajnos én nem vagyok olyan okos, mint te és nem tudom, mi az a "foci lélektana". De ha ez így működne, akkor minden BL csapatnak ae előtte lévő bajnoki meccseken kudarcot kellene vallani. Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Én húsz éve igazolt játékos vagyok és nem tudok úgy focizni, hogy ha a jövő héten fontos meccsem lesz, azon járjon az eszem. És mi van azokkal a játékosokkal, akik akkor cserék lesznek? Azoknak is a következő meccs jár az eszükben? (Amin nem is fognak játszani) Nekik csak erre kéne koncentrálni és kétszeresen odatenni magukat. Főleg a Levante ellen. Ejnye-ejnye!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.03. 20:31:47

Jóhogy kikapott a Sevilla, a Real ikszre áll a Bilbaóval szemben, így tehát e forduló után tuti elsők maradunk, ez az egyetlen pozitívum ezen a hétvégén Barcelona-szempontból :!:
cruyff
Entrenador del Barça

2006.12.03. 19:55:26

Drigo írta:Hát Valdes egyáltalán nem volt benen a gólban, ha már bünbakot kerestek ott van Guddy igencsak közelről nézte, hogy az embere gólt lő...

De ami meglepő volt nekem az Puyol vizsonylag gyenge játéka egészen sokszor ütemkésében volt, sztem a végén meg is úszott egy kiállítást.
Valdes nagyon is benne volt. Rosszul állította fel a sorfalat, másrészt itt többször elhangzott másoktól, hogy maga elé ütötte a labdát. Hát éppen ez az. Nem ütötte. Jól látszott, hogy fogni akarta, de a tenyeréből gyakorlatilag kipattant a labda. Ha üti, nincs gól.

Mindezek ellenére NEM varrnám az ő nyakába a döntetlent. Borzalmasan védekeztünk, a Levante akkor került mögénk a kontráknál amikor akart mert nem zártuk le a széleket. Sylvinho és Belletti iszonyat rosszul játszottak, Puyol pedig hááát... ő nem középső védő na! Minden szögletből gólt kaphattunk volna mert miközben 5 emberünk állt a gólvonalon a lepattanók rendre Levante játékoshoz kerültek akik - hál' Istennek - nem találták el a kaput. Egy jobb csapat legalább 2-3-at bevert volna ilyen ajtó-ablak helyzetekből.... :( :( :( :( :( :(
VISCA EL BARCA!
pockos13
Barça C

2006.12.03. 19:36:29

Sziasztok!Tegnap nagyon gyengére sikeredett a játék,talán már keddre készültek a fiuk.Szerencse hogy az Espanol nyert igy az élen maradtunk és még az előnyünket is nőveltük.Nagyon hiányzott a mágus látszott is a játékunkon.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.12.03. 19:00:41

Hát Valdes egyáltalán nem volt benen a gólban, ha már bünbakot kerestek ott van Guddy igencsak közelről nézte, hogy az embere gólt lő...

De ami meglepő volt nekem az Puyol vizsonylag gyenge játéka egészen sokszor ütemkésében volt, sztem a végén meg is úszott egy kiállítást.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.03. 18:58:27

Roniee21 írta:Valdés nagyon is jó kapus :!: :!: :!: :evil: :evil: Nem tudom miért ő a hibás de sztem nem!! én szememben jobb mint Cassilas,bár lehet kicsit ez túlzás!! Ez az én véleményem!! :D :D :D :D :D :D :D
Valdes top3 kapus a spanyol bajnokságban, de azért még van mit fejlődnie, Casillas meg mindenképpen előtte van azért. Ha összes spanyol kapust nézzük, akkor én még jobbnak tartom Reinát, de aztán talán már ő jön, meg az egyre idősödő Canizares.
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2006.12.03. 18:34:39

Valdés talán annyiban hibáztatható(hangsúlyozom talán)hogy rosszul állította fel a sorfalat.Amúgy meg a felforgatott csapat nem lehet mentség erre a produkcióra.az ún 'második sor' folyton azt hangoztatja hogy több játéklehetőséget akar,amikor meg megkapja akkor meg nem tud élni vele.talán a játékhiány,talán a motiváltság.Félreértés ne essék, én nem őket teszem felelőssé,csak többet vártam volna tőlük. :roll:
Roniee21
Capitá del Barça

2006.12.03. 18:26:50

Valdés nagyon is jó kapus :!: :!: :!: :evil: :evil: Nem tudom miért ő a hibás de sztem nem!! én szememben jobb mint Cassilas,bár lehet kicsit ez túlzás!! Ez az én véleményem!! :D :D :D :D :D :D :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.12.03. 17:04:43

lionelmessi19 írta:
barcacoco írta:nem szoktam beírogatni de a második gól valdez-é volt !Oda nem lehet ütni a zséét!!!!!!!!!Elkéne egy JÓ kapus :(
Sztem
Szerintem egyáltalán nem Valdes hibája volt, tökéletesen védett az egész meccs alatt. Az a lövés rohadt erős volt, nem volt szerencséje, h pont rossz irányba ütötte, mert hát lásuk be, h pl megfogni nem lehetett.
És a többi már a védelem felállásának a hibája volt. Meg a szabadrúgás is miattuk volt. szóval a legkevésbé hibás playa tegnap ő volt, és sztem a meccs embere is.

Mi az h kéne egy jó kapus??? :evil:
Szerintem nagyokat védett eddig egész idényben.
És egyre jobbnak látom. Nincsenek a tavalyi szörnyű aláfutásai, és egyáltalán nem kap már olyan lepkéket...
szerintem bőven jó, mert azt is figyelembe kell venni, h kevés a klasszis kapus, és kb. nincs egy szabad se...
Én Valdest a top 5 be sorolom mindenképp.Ráadásul folyamatosan fejlődik,és még ennél is jobb lesz.A tegnapi gólról annyit,hogy erős volt a lövés,ráadásul Valdes előtt meg is pattant a labda,amit a kapusok nem nagyon szeretnek.
Nem az övé volt a gól.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 16:55:51

haze71 írta:Számomra tegnap bebizonyosodott, amit már eddig is tudtam. A Barcának három kimagasló tudású játékosa van. Roni, Messi, Eto. Ha közülük egy is pályán van, akár milyen rosszul is játszunk, szinte tuti a siker. E nélkül a három játékos nélkül egy középszerű játékosokból álló egyszerű középcsapat lenne a Barca. .
Hát barátom, azért előbb gondolkodj, s aztán írj...
Egyáltalán nem tuti a siker, ha mind hárman pályán vannak, csak nagyobb rá az esély.
Valamint elfeledkeztél Decoról, és iniről, akik ugyan olyan kimagaslóak.
Valamint Puyol, Xavi, Zambi Thuram, akik ugyan most nem játszanak olyan jól, de még eljön az ő idejük, és bármikor bármelyik európai elitalakulatba beférnének.

Másik, amit hozzá fűznék, h ha ők hárman nem lennének, akkor sem a cserecsatárok kezdenének, akkor másik három csatárunk lenne. És bizony ilyen kp-vel az a csapat is könnyedén nyerhetne dolgokat.

De azon nem fogunk összeveszni, h a világ legjobb csatárhármasa van a kezünkben, csak még kb. egyszer sem volt olyan nagy szerencsénk az elmúl két évben, h együtt lássuk őket egymás után két-három meccsen. :wink:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 16:38:37

barcacoco írta:nem szoktam beírogatni de a második gól valdez-é volt !Oda nem lehet ütni a zséét!!!!!!!!!Elkéne egy JÓ kapus :(
Sztem
Szerintem egyáltalán nem Valdes hibája volt, tökéletesen védett az egész meccs alatt. Az a lövés rohadt erős volt, nem volt szerencséje, h pont rossz irányba ütötte, mert hát lásuk be, h pl megfogni nem lehetett.
És a többi már a védelem felállásának a hibája volt. Meg a szabadrúgás is miattuk volt. szóval a legkevésbé hibás playa tegnap ő volt, és sztem a meccs embere is.

Mi az h kéne egy jó kapus??? :evil:
Szerintem nagyokat védett eddig egész idényben.
És egyre jobbnak látom. Nincsenek a tavalyi szörnyű aláfutásai, és egyáltalán nem kap már olyan lepkéket...
szerintem bőven jó, mert azt is figyelembe kell venni, h kevés a klasszis kapus, és kb. nincs egy szabad se...
- József Attila
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.12.03. 16:36:39

Sztem

Megpattant előtte a vizes füvön és nem ő tehetett róla!azt senki nem foghatta volna meg
Kép

Més qué un Club!!!
barcacoco
Barça C

2006.12.03. 16:25:07

nem szoktam beírogatni de a második gól valdez-é volt !Oda nem lehet ütni a zséét!!!!!!!!!Elkéne egy JÓ kapus :(
Sztem
Bodi
Director del Fútbol

2006.12.03. 16:01:55

Kis túlzással akár Oleuger is kezdhetne Guily helyett,ennél gyengébb játékot nem lehet produkálni.
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.03. 15:50:51

Boixos írta:nem láttam a meccset, de nem gáz ez az x, várható volt, h lelazsálják a srácok. nem probléma, ha a mögöttünk levőknek emelkedik egy kicsit az adrenalin-szintje, de a bajnokság vége még messze van.
nekünk a werder ellen ezerszer fontosabb bugink lesz.
én láttam és egyetértek. a keret kihirdetésekor már egyértelművé vált, hogy az a cél, hogy túllegyünk a meccsen! akarva-akaratlanul, profizmus ide, profizmus oda :arrow: ez átragad a játékosokra is :!: és tegnap ennek a gyümölcsét élvezhettük...
idén 4 meccsen nem győztünk, még belefér, főleg ennyi sérülttel.
a Deco ellenesek szerintem választ kaptak tegnap... a Ronnie-Eto'o-Messi hármas mellé oda kell tenni őt is. (mármint a kihagyhatatlanok közé).

ami aggaszt az Giuly továbbra is 0 játéka, valamint Xavi idény eleje óta tartó gyengélkedése. remélem valamikor visszahozza a régi formáját, mert azt majd másfél éve nem élvezhetjük. Ezquerro simán kezdhetne Giuly helyett.
kath23
Jugador del Barça

2006.12.03. 13:50:14

remélem ma kikap a sevilla! hogy megörizzük elönyünket de ha ma mégis hátrébb esünk akkor is visszatörünk!
a tegnapi meccsböl tényleg nem kell sokat leszürni! már fejben kedden járunk! de persze azért hozni kellett volna a meccset! elismerés a levanténak!!!
Visca el barca!
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.12.03. 13:44:01

haze71: nem tudom mennyire vagy tisztában a futball lélektanával, de remélem igen. Szerinted ha nincs a Bréma elleni meccs kedden, akkor is így játszottunk volna? A játékosok fejében már rég az a meccs jár. Persze jobban is játszhattunk volna, nem akarom én védeni a csapatot, de ez a meccs most nem igazán volt fontos a csapatnak a Bréma ellenihez képest, így a játékosok tudat alatt... dehát ez már lélektan, ezt úgy is érti mindenki, aki tudja mi az.
Előre a TITOlusokért!
Lezárt