Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy járunk vele mint Gudjohnsennel, nem Barca stílusú játékos, én relatíve sokat nézem a Premier Ligát, de ebben a fiúban nem azt látom amit ezen a poszton keresünk!Ilúvatar írta:Hlebb?! Ammeg ki?!![]()
Mondjátok, hogy jót igazoltunk le!!! Mert nekem fooogalmam sincs, hogy kiez a Hlebb fa.szi...
Szerintem Caceres jó üzlet, az árán én is vitatkoznék. Fiatal, tehetséges, elég tapasztalt már ahhoz, hogy nagy csapatnál legyen, hosszú távra megoldódna a védelmi problémánk Piqué-vel és vele. Juan számomra mindig egy felfújt zsugás volt, a vb-n kívül nem mutatott maradandót, még a Leverkusenben voltak jó meccsei, de ha már ő 10 milláért, vagy Caceres 17-ért, akkor inkább az utóbbit választanám.Fernando írta:Ez rengeteg pénz. Ennyit nem kéne kiadni érte max 8-9. Már inkább Juan-t a Romából 10-ért.gekkodan írta:A Villareal elakarja adni Cacerest nekünk, aki szintén ide akar jönni, de a 15 millio kevés nekik, 20 a kivásárlás, így valszeg 17-18 körül meglehet az üzlet.
by: sport
Ez rengeteg pénz. Ennyit nem kéne kiadni érte max 8-9. Már inkább Juan-t a Romából 10-ért.gekkodan írta:A Villareal elakarja adni Cacerest nekünk, aki szintén ide akar jönni, de a 15 millio kevés nekik, 20 a kivásárlás, így valszeg 17-18 körül meglehet az üzlet.
by: sport
Hát mivel a német focit utálom, a portugált pedig nem tartom elég izgalmasnak, kevés meccset láttam tőlük.Csak a Barca! írta:lionelmessi19 írta:Végignéztem mindkettőt... nem mondhatnám hogy erre voltam kiváncsi..
Szerk: Hopp, közbe három lett, nézem is..
Szerk2: Hát, ez is csupa gól. Nemmondom, nagyok, de spec egyáltalán nem ezen tulajdonságára voltam most kiváncsi..
Értem én, csak olyan vidi nem nagyon van...
lionelmessi19 írta:Végignéztem mindkettőt... nem mondhatnám hogy erre voltam kiváncsi..
Szerk: Hopp, közbe három lett, nézem is..
Szerk2: Hát, ez is csupa gól. Nemmondom, nagyok, de spec egyáltalán nem ezen tulajdonságára voltam most kiváncsi..
Végignéztem mindkettőt... nem mondhatnám hogy erre voltam kiváncsi..Csak a Barca! írta:Ezeket nézd meg: ezt meg eztlionelmessi19 írta:Valaki, aki VdV támogató, keressen már nekem egy jó hosszú és tartalmas videot a srác indításairól, labdáiról, passzairól...
Luchoról pl láttam nem is egyet, igen sok óriási labdát osztott ki, nagyon megtetszett az ötlet őt illetően.
Vagy inkább ezt, ez jobb.
Ezeket nézd meg: ezt meg eztlionelmessi19 írta:Valaki, aki VdV támogató, keressen már nekem egy jó hosszú és tartalmas videot a srác indításairól, labdáiról, passzairól...
Luchoról pl láttam nem is egyet, igen sok óriási labdát osztott ki, nagyon megtetszett az ötlet őt illetően.
Én örülnék neki nagyon, de nem hallottam hogy érdeklődnénk iránta.Poszi írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 93&nyelv=0
Ennyiért hozzánk is jöhetne! Bár nemtudom egyáltalán érdeklődtünk érte? Azt láttam hogy itt a fórumon igen, de a klubbon belül?
Ha minden úgy lenne, amit a foci24 ír, már rég nem itt tartana a futball világ.Fernando írta:foci24 Feder János, ez mindent elárul...Poszi írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 93&nyelv=0
Ennyiért hozzánk is jöhetne! Bár nemtudom egyáltalán érdeklődtünk érte? Azt láttam hogy itt a fórumon igen, de a klubbon belül?
foci24 Feder János, ez mindent elárul...Poszi írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 93&nyelv=0
Szerintem nem rossz gondolat mondjuk gudjonsen helyett eltudnám képzelni, és biztos h valami kis potya pénzért el lehetne hozni a cserepadra...fUtBoLiStA írta:Eszembe jutott vmi, nem gondolom igazán komolyan de mi lenne ha leigazolnánk L. Sahát?4milka és kiegészítő embernek elmenne, bár sokat volt sérült de lehet hogy menne neki itt. Csak felvetés
Kíváncsi vagyok ki mit szólna hozzá?