Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
abban mindenképpen egyetérthetünk, h az a lényeg, h a Klub jól jöjjön ki ebből a szituból. reméljük laportáék érezni fogják a "törődést", ami a jelenlegi szavazatok arányaiból lejön számukra.Varga Tamás írta:Boixos!
Az adatokban igazad van. Én is elfogadom a döntést, remélem, a legjobbakat, és az eredmények jövetelét. A többit leírtam, nem nyújtom.
részemről a szavazás-téma lezárva. Koncentráljunk a jövőre, az új igazolásokra, az új csapat összerakására, és az eredményes szezonra. Ez mindannyiunk érdeke, ezt remélem én is. És ha ez eljön, kiba....ttul bódog' leszek.
Ennyi a lényeg, egyetértek Veled,és úgyanígy vélekedem. Mindenesetre amivel mindenki egyetért,hogy szép számmal vannak elégetlenkedők (van benne jogosság is),úgyhogy Laportáék mindenképp tudják,hogy javulni kell,és nem szabad több hibát véteni,persze ha szépen szeretnének 2 év múlva búcsúzni a BARCA éléről. Márpedig ha leesik akár 1 bajnokság még,vagy akár BL,akkor nem hiszem,hogy a szép búcsú ne következne be.Boixos írta:
egyébként csak azért bátorkodtam megjegyezni ezeket a számokat, h érzékeld, majdnem 95000 olyan embert, akinek valóban számít a szava(zata) ebben a dologban, nem csak a fórumon izmozik, mint mi, szal 94658 embert nem annyira csapott meg a radikális (sztem ész nélküli) változtatás szele. én meg ehhez a többséghez tartozom.
Varga Tamás írta:Ez lényegtelen. Ezt már tegnap kiveséztük. Mindenki előtt nyitva állt egy fél napon keresztül a szavazófülke ajtaja. Aki akart, elment szavazni. Tehát: én a többséghez tartozom.Boixos írta:......
Nem hüle vagy hanem elfogult és ahogy a katalánok többsége az érzelmeid vezérelnek. Nem vagy objektív csak úgy, mint a kintiek akiket olyan dolgok is befolyásolnak amiknek semmi köze ahhoz mennyire jó vagy rossz elnök Laporta. Az egyszerű, számszerű tényeket nem vagytok képesek elfogadni.Varga Tamás írta:Egy dolognak örülök: én a többséghez tartozom, ergo: hasonlóan látom a dolgokat, mint a katalán pártolók. Azaz: mégsem vagyok annyira hüle', és konyítok valamit a Barcelona csapatához. Mi a lényege a szavazásnak? Az, hogy Senor Laporta de iure President, de facto viszont megbukott.
Ez lényegtelen. Ezt már tegnap kiveséztük. Mindenki előtt nyitva állt egy fél napon keresztül a szavazófülke ajtaja. Aki akart, elment szavazni. Tehát: én a többséghez tartozom.Boixos írta:118.528 socióból, 39.389 ment el szavazni és közülük 23.870 szavazott laporta ellenében. ennyit a többségről.
mindenesetre laportáéknak fell kell kötni a gatyájukat és abba kell hagyniuk a tökölődést, mert lehet, h egy következő megmérettetésen mindenki visz magával még egy embert és azt már nem biztos, h így kibekkelik.
Az elnök és az edzői stáb felelőssége a szankció, de mikor a lelkes játékosokból egy kezdő tizenegyet nem tudsz kiállítani, mert nincs annyi, akkor mit csinálj? Ha azt mondod, hogy az eredménytelenség a vezetőségen és az edzői stábon múlik, abban egyet tudok érteni. De a Barca kikaphatott volna mondjuk a rossz taktikája miatt, de attól még lehet lekesen játszani, küzdve, harcolva foggal-körömmel, lekesednie a játékosoknak kell.antiimperialista írta:Lehet akármilyen lélektelen egy (vagy több) játékos, élhet(nek) akármilyen sportszerűtlenül, az mindig elsősorban az edző, és végül az elnök felelőssége. Nekik kell kordában tartaniuk a játékosokat. Itt a gyenge szakmai munka mellett ez sem valósult meg, pont ez az egyik fő oka annak, hogy laporta távozását óhajtom. Ez persze nem fog még egy ideig megvalósulni.
Jól érvelsz, tetszik, és van is benne igazság, de akkor is tartom a véleményem.jelwaz írta:...És akárhogy is mondjuk, hogy vezetőség így, vezetőség úgy, az ami a pályán történik nagyobb részben függ a játékosoktól. Attól még, hogy Laporta nem menesztette Rijkaardot időben, én mint focista meghalhatok a pályán, de ez hiányzott a játékosok nagy részénél...