Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Split topiccal szétszedem, ha lesz időm, kb a hét második felében, akkor látjátok, mire kell figyelni.Enrique írta:Megvan, parancsolj.
De ha gáz van, törölj nyugodtan, az nem megoldás h bezárod a topicot mondjuk, aztán jónapot.
A moderálás részlegnél valahol a felhívásoknál vannak ilyen szösszenetek, amiket - általában - figyelembe veszünk. Azok alapján kell eljárni.
Finomkodni, meg figyelmeztetgetni meg nem kell, eljártak azok az idők.
Barca Meccsekbe és a Labdarúgásba kapsz engedélyt, a többivel még várunk.Sharkinho írta:Engem múltkor csak az idegesített, hogy még csak be sem tudtam zárni a topicot. Tehetetlen voltam.De hát megírtam, hogy várni kell egy másik modira, addig meg ne foglalkozzanak vele.
Vito írta:értem!
a tegnapi hszeiből már törölgettem meccs közben a trágárságokat, de akkor legközelebb az egészet, szó nélkül.
Windu mester megint alkotott.Windu írta:én ? úgy látod nekem kéne te semmirekello : )
ok, visszaveszek
megyek meccsetnézni meg nem is akartam tovább követni ezt a rovázást
az még érdekelne
ezek a cseréljünk lemindenkit akkor is ilyen fanok voltak e mikor [auto_cenzúra] volt a csapat?
?
na mind1
békesség gyerekek
Ha jól látom a történelem ismétli önmagát... Töröljünk legközelebb, kérek mindenkit aki majd látja, ne várjunk vele napokat...Enrique írta:De srácok, most komolyan...
Mi a tökért nem lehet egy-egy marha madridista idióta hozzászólásait törölni, mikor idejön ámokfutni?? Miért kell megvárni és végignézni, hogy 100+1 ember is elküldje a kumma annyába? Egy nyamvadt delete gombbal és egy megerősítéssel simán meg lehetne előzni az ilyen baromira felesleges vitatkozásokat és haddnemondjam miket...
Meglátod, beidézed a nevét/akár a hsz.át ide, aztán fogod, törlöd. Kész.
Aztán ha jön Iván vagy Rhynn vagy én akkor bann.
Biztos lesz még ilyen, úgyhogy a későbbiekben plíz...![]()
Köszi
Enrique
És az ilyenek miatt azt javaslom, kapjon már mindenki jogot mindenhol, az a biztos.Sharkinho írta:csaneszrealvalamit kéne csinálni vele. Sajnos én ott nem tudok törölni.
itt a gyerek ipcíme: 85.186.112.186, ha kell esetleg. a baromságait kiszedtem.Sharkinho írta:csaneszrealvalamit kéne csinálni vele. Sajnos én ott nem tudok törölni.
max. próbaidővelZ. Iván írta:Barcafan0014 e-mailben kerte tolem a rehabilitalasat. En nem dontok, mar nem is emlekszem mit csinalt, csak arra, hogy valami hiba volt a gyerek agyaval.
Ugyhogy vitassatok meg, aztan ha visszaengeditek, valaki megint aktivalja. Most ugye tiltva van.
Koszi Sracok!
udv
Köszönöm Májsztro!Enrique írta:Értem, parancsolj.
Igen, szeretném! A logó marad, de a név nem! Idegesít, hogy redlions-nak szólítanak több helyen... redmiller meg legalább nem többes és tényleg engem fed! arról nem is szólva, hogy rákaptam a Miller sörre...Enrique írta:Biztos szeretnéd? Annyira megszoktuk már ezt a neved...
Amúgy mi van veled, merre jársz? Alig látunk...