BakkerBadi írta:Eh, Charlie, félrenyomtál![]()

C.
Charlie írta:Egyszerűbb ha szépen megváltoztatod jpg.-re!Barcelonafan írta:emberek betettem magamnak egy avatort ami png kiterjesztésű és 100x100 pixelnél kisebb és 6,04 kb- és azt írja ki hogy csak png, gif, jpg, lehet de hát nekem png!?!? Akkor nost mivan?
Ezzel próbálkozok már két hónapja!
C.
Képfeltöltes.hu val csinálod?De a jpg az ugyan az mint JPEG nem?
Hát azt sem fogadja el, ugyanezt írja ki
Egyszerűbb ha szépen megváltoztatod jpg.-re!Barcelonafan írta:emberek betettem magamnak egy avatort ami png kiterjesztésű és 100x100 pixelnél kisebb és 6,04 kb- és azt írja ki hogy csak png, gif, jpg, lehet de hát nekem png!?!? Akkor nost mivan?
Ezzel próbálkozok már két hónapja!
Keménykedünk?:mrgeen:Enrique21 írta:De bekeményitettél neki,mindjárt az elejénBadi írta:Cső, jó fórumozást, de olvasd el előtte a Moderálás főmenütMárquez írta:Hy mindenki új vagyok![]()
Cső, jó fórumozást, de olvasd el előtte a Moderálás főmenütMárquez írta:Hy mindenki új vagyok
Másfél 7 múlva 'követlek' én is! Vonyarcra!!HAnonymus írta:Na én elmentem egy hétra a Balatonra lazulni.Jó fórumozást mindenkinek. Sziasztok.
CsáCharlie írta:Hello,érezd jól magad.HAnonymus írta:Na én elmentem egy hétra a Balatonra lazulni.Jó fórumozást mindenkinek. Sziasztok.
C.
Hogyan tok játszani ha már fönnvagyok?Rapika írta:Hahó Fiúk!Rivaldinho írta:SRÁCOK AKI MÉG NEM TETTE VOLNA MEG AZ JELENTKEZZEN A WWW.FIFABARCA.ATW.HU OLDALON A FÓRUMON A JELENTKEZÉS TOPICBAN , ÉS MAJD NYOMJUK EGYMÁSSAL A MECCSEKET!
Én és Kralovinho már játszottunk egymás ellen!![]()
Tök jó így játszani!!Gyertek!
Ha felvesztek Msn-re,ott mindent megtudtok beszélni 1mással!
WWW.FIFABARCA.ATW.HU
![]()
Az én Msn címem:rapika@citromail.hu
És ismered a AND1 márkátSteve Nash írta:Én szeretem!!!!balboa7 írta:Van valaki aki szereti a kosárlabdát és azon belül a streetball-t
Leginkább az NBA-t, de szándékozom kipróbálni a streetballt idén nyáron.
Oké!Köszi!Magyart nem tudsz véletlen?Enrique írta:Nézd meg ezt: http://kitbag.comEnrique21 írta:Valaki nem tud mondani olyan portált,ahonnan lehet rendelni eredeti focimezeket?(pl.: :argentint)
A lionsport,sportmánián kivül!
Köszike!
Nem tom h idáig is elhozzák-é, nézd meg sztem azért.