Marad Messié!Lionel85 írta:Azért nyugtassatok meg, hogy Giovani csak az előszezonban játszik 19-esben és majd a bajnokságra meg a BL-re megmarad Messié...

Össze vissza volt mindenkin a mez szerintem addig ne találgassunk amíg ki nem adják hivatalosan a mezszámokat!Lionel85 írta:Azért nyugtassatok meg, hogy Giovani csak az előszezonban játszik 19-esben és majd a bajnokságra meg a BL-re megmarad Messié...
Igen, valahol nekem is ez az érzésem. Lio-t nem ilyennek ismerjük. Bár lehet, hogy valami korábbi személyes ellentét van a két játékos között, és akkor megtörténhetett. De Lio személyiségétől ez idegen.lionelmessi19 írta:Meggyőződésem, hogy odaadta volna Gutinak ha kérte volna.
Ilyet sztem nem mondott Leo.
Biztos meg van rá az oka. Ő nem népművészeti cserépedény . Másrészt én is inkább a szurkolóknak adnám.barca99 írta:[...]
-A legfontosabb mezcseréd?
-Nem szeretek cserélgetni, de Aimartól, és Zidane-tól azért elkértem. Guti párszor odajött a mezemért, de neki nem adtam.
[...]
Forrás: Képes Sport
Nem tudnátok véletlenül be linkelni a videot , mert a spanyoltudásom annyi hogy Mes que un club.ke.andy írta:nem tudom, hogy láttátok-e a marca.com-on fent van egy video egy edzésről, amin Messi ülve dekázgat.... nem semmi....
Ezért ő a kedvencem, abszolút sztárallűröktől mentes, szerény srác. Ráadásul isteni tehetség!varga tamás írta:Mai nyilatkozata a Képes Sportban újfent bizonyítja, hogy igazo ember, közülünk való. Barátságos, közvetlen, nincs elrugaszkodva a földtől, és mérhetetlenül szerény. Ez emeli az Olympos csúcsára.
Jó hát viccel a gyerek biztos számítógéppel csinálták...ke.andy írta:nem tudom, hogy láttátok-e a marca.com-on fent van egy video egy edzésről, amin Messi ülve dekázgat.... nem semmi....
Nem,lehet reklámozni!!!!ronaldinhi99 írta:http://www.onlinevallalkozas.hu/79170 Lépések: 1. Megnyitod az oldalt a fenti linken 2. Beírsz egy nevet, az e-mail címedet és egy jelszót (később változtatható) 3. Utána kapsz egy e-mailt, melyben lesz egy link, arra rákattintva pedig eléred a könyv letöltőoldalát (jobb gomb & cél mentése másként...)