2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Subinho: A klub nem akarja alkalmazni, nem lát benne fantáziát a jövőre, sztem jobb, ha most elmegy semmi pénzért, mint jövőre ingyen.Azért attól függetlenül, h mi jókat szórakozunk, ne feledjük el, h ez az egész egy nagy üzlet.Bokke írta:Nálam nem kellett soha nagyobb Eto'o drukker!Subinho írta:engem nem is az eto'o-ibra csere idegesít már. nagyon rosszul esik, de mondjuk, beletörődtem. de az, ahogy elzavarják samut, azok után amit a klubbért tett!!! azt nem fogadom el!!! annak dején Rivaldot küldte el így van gaal, hogy ő az edző és neki nem kell!!! aztán meg is lett az eredménye....
Guardiola nagy ember, minden őt igazolja, de azért nem így kellett volna lerendezni ezt az ügyet! megérdemelte volna samuel, hogy Pep legalább beszéljen vele és elmondja a terveit!!!
és megérdemelték volna a szurkolók is, hogy normális választ kapjanak, ne pedig azt, hogy ő az edző, ő dönt, neki nem kell...
a szurkolók azok, akik kimennek a meccsekre megnézni a Barca meccseit! annyit megérdemelnének, hogy magyarázatot kapjanak!!! nekem nem elég az, hogy Pep így döntött!!! Eto'o és a Barca sztem békével is elválhatott volna!!! aki szidja a kamerunit, hogy hátráltatja az üzletet, annak csak annyit: gondold végig, ha téged ÍGY el akarnának küldeni a munkahelyedről, te mit csinálnál???
De! Szerinted a barca drukkerrek nem érdemelték volna azt meg, hogy azt nyilatkozza hogy a szíve a barcáért dobog és soha nem akar innen elmenni!
Ehelyett azt nyilatkozta hogy neki ez csak egy munka!
Még egyszer hangsúlyozom: én jóbban szerettem Roninál meg Messinél is!
De az a nyilatkozata valahogy rosszul esett!
Enyit szerettem volna hozzá fűzni!
Egyetértek. Az nekem is övön aluli ütés volt. Mi az, hogy ez neki csak egy munka? Ezek után még csodálkozik, hogy rögtön el akarja adni a klub? És nem azért, de egy eligazolás nem a világ vége.Bokke írta:Nálam nem kellett soha nagyobb Eto'o drukker!Subinho írta:engem nem is az eto'o-ibra csere idegesít már. nagyon rosszul esik, de mondjuk, beletörődtem. de az, ahogy elzavarják samut, azok után amit a klubbért tett!!! azt nem fogadom el!!! annak dején Rivaldot küldte el így van gaal, hogy ő az edző és neki nem kell!!! aztán meg is lett az eredménye....
Guardiola nagy ember, minden őt igazolja, de azért nem így kellett volna lerendezni ezt az ügyet! megérdemelte volna samuel, hogy Pep legalább beszéljen vele és elmondja a terveit!!!
és megérdemelték volna a szurkolók is, hogy normális választ kapjanak, ne pedig azt, hogy ő az edző, ő dönt, neki nem kell...
a szurkolók azok, akik kimennek a meccsekre megnézni a Barca meccseit! annyit megérdemelnének, hogy magyarázatot kapjanak!!! nekem nem elég az, hogy Pep így döntött!!! Eto'o és a Barca sztem békével is elválhatott volna!!! aki szidja a kamerunit, hogy hátráltatja az üzletet, annak csak annyit: gondold végig, ha téged ÍGY el akarnának küldeni a munkahelyedről, te mit csinálnál???
De! Szerinted a barca drukkerrek nem érdemelték volna azt meg, hogy azt nyilatkozza hogy a szíve a barcáért dobog és soha nem akar innen elmenni!
Nem akarok kötekedni, de mikor mondta ezt???Bokke írta:Nálam nem kellett soha nagyobb Eto'o drukker!Subinho írta:engem nem is az eto'o-ibra csere idegesít már. nagyon rosszul esik, de mondjuk, beletörődtem. de az, ahogy elzavarják samut, azok után amit a klubbért tett!!! azt nem fogadom el!!! annak dején Rivaldot küldte el így van gaal, hogy ő az edző és neki nem kell!!! aztán meg is lett az eredménye....
ezeket, hogy lehet megnézni? a mundon lévő képre (amit te is beraktál) rákattintok de semmiTitinho írta:E Egy 66 darabos képanyaggal búcsúzik tőle a MD is.
Nálam nem kellett soha nagyobb Eto'o drukker!Subinho írta:engem nem is az eto'o-ibra csere idegesít már. nagyon rosszul esik, de mondjuk, beletörődtem. de az, ahogy elzavarják samut, azok után amit a klubbért tett!!! azt nem fogadom el!!! annak dején Rivaldot küldte el így van gaal, hogy ő az edző és neki nem kell!!! aztán meg is lett az eredménye....
hát kb. most,hogy olvasom a híreket őszintén megmondom könnyezek!Az egyik kedvencem!És most,hogy megy meg ahogy megy nem könnyű!Mintha egy barátom menne el!Soha nem felejtelek el!Semmit!"Madrid cabron saluda el TRICampeon!!!!!Gracias Samu!!!!!Titinho írta:Ezt a képet az El Mundo Deportivo-n találtam. Egy 66 darabos képanyaggal búcsúzik tőle a MD is.
Istenem de furcsa lesz már nélküle a Barca!
Na de majd holnap ha már hivatalos lesz, majd akkor elbúcsúzok tőle... (de sz*r még ezt leírni is)
Olvasd el ,az eggyel feletted szóló currahee hozzászólását. Neki igaza van,te pedig inkább tartsd magadban az ilyen hozzászólásokat.Clark71 írta:Nem tudni akkor ki a hunyó Eto'o vagy Mesekari ügynöke!!!
Undorítóak bánatpénzt kér!
PEP gondolom dühöng!!!
Dörmögsz sörös népmuvészeti cserépedény,könyörögsz röfögö ökör!!(by Hofi)szituáció
Talán vége....IBRAKADABRA!!!
Nem tudhatjuk mi igaz és mi koholmány (ami a fizetési igényeket illeti), mostmár azthiszem tényként kezelhetjük, hogy eligazol.ozsimiki írta:hm, azért csak mégis volt vmi azon dolgok mögött,amiért kiakadtak páran, köztük én is a kamerunira.
Pep nyilatkozata pedig még nagyobbá tette a szememben Pep-et, kicsit se támadt neki,sőt csak magát állította Eto'o távozásának okaként, teljesen korrekt.
Eto'o meg kérjen amit akar, már hidegen hagy a gyerek. köszönöm a sikeres éveket,de továbbra sem tartom méltónak az utolsó pár hetet,már már hónapot.
mindorokke_barca írta:Az elmundo és a sport is lehozta. Lehetne akár kacsa is, de mivel más hír nem jelent meg a tárgyalásról, eléggé sanszos, hogy igaz.bízom benne, hogy csak példányszámnövelőnek hozták le ezt az infót, és nem Samuel akar tényleg 6 misit.