Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
varga tamás írta: mI A túrót KÁRROGSZ! Erre itt, ma semmi szükség! A madrid le van s z a r v a .
Game, elfelejted, h nekünk ez a maradékok közül a nehéz meccs. És 3-0 félidőben ide.Game90 írta:Csak ne felejtsük el, hogy ezzel a lehetséges győzelemmel sem érünk olyan sokat, ha a Madrid nem botlik
Én kb lexarom a Madridot,csak a Barcával foglalkozomcsababarca írta:hú de jól érzem magam most....sikerült elfeledtetniük (eddig) a madrid mákos győzelmét....
ha meglesz a győzelem(kop-kop) akkor már nincs olyan nehéz dolgunk ...főleg a zara-nak kell majd szorítani.
Dirrr,egy pofon..Game90 írta:Bocsánat Tamás, hogy megmertem említenivarga tamás írta:mI A túrót KÁRROGSZ! Erre itt, ma semmi szükség! A madrid le van s z a r v a .
Pffff,Te beszélszvarga tamás írta:mI A túrót KÁRROGSZ! Erre itt, ma semmi szükség! A madrid le van s z a r v a .Game90 írta:Csak ne felejtsük el, hogy ezzel a lehetséges győzelemmel sem érünk olyan sokat, ha a Madrid nem botlik
Ez a beszéd Tamásvarga tamás írta:mI A túrót KÁRROGSZ! Erre itt, ma semmi szükség! A madrid le van s z a r v a .Game90 írta:Csak ne felejtsük el, hogy ezzel a lehetséges győzelemmel sem érünk olyan sokat, ha a Madrid nem botlik
Ezért vagyok ideges,mert minden egyes gólunknál 1másodpercre rá eszembe jut ezGame90 írta:Csak ne felejtsük el, hogy ezzel a lehetséges győzelemmel sem érünk olyan sokat, ha a Madrid nem botlik
Bocsánat Tamás, hogy megmertem említenivarga tamás írta:mI A túrót KÁRROGSZ! Erre itt, ma semmi szükség! A madrid le van s z a r v a .
Nyugi, majd a Milito-Aimar-D'Alessandro trió ad a pofájukra.Game90 írta:Csak ne felejtsük el, hogy ezzel a lehetséges győzelemmel sem érünk olyan sokat, ha a Madrid nem botlik
mI A [auto_cenzúra] KÁRROGSZ! Erre itt, ma semmi szükség! A madrid le van s z a r v a .Game90 írta:Csak ne felejtsük el, hogy ezzel a lehetséges győzelemmel sem érünk olyan sokat, ha a Madrid nem botlik