2009.09.04. 20:59:00
Hát én azt mondom h a Juve lesz a bajnok. Az Inter is erősödött, de nem látványosat. Jött Etoo és Milito, de nincs már Ibra. Motta majd elválik h milyen lesz. A Juve ellenben ott erősödött, ahol fontos volt: egy remek karmestert vettek(az elérhető legjobbat), Melo is hatalmas fogás, Grosso személyében pedig végre van egy használható szélső is a csapatban.Most, hogy a Juve a hiányposztokon erősített, a 2 csapat nagyjából azonos játékerőt képvisel, de 2 okból mégis a Juvét tartom esélyesebbnek:
1. Az Inter elkényelmesedett sztem. Az utóbbi években mindig nagyon simán lettek bajnokok, nem volt kihívójuk, amikor a Roma közelítette meg őket, akkor is egy hatalmas előnyt adtak le
2. Az Inter szeretne végre a BL-ben is alkotni valamit, míg a Juvénak egyértelműen a bajnokság a legfontosabb.
A 3. helyre én a Fiot tippelem, azért, mert ugyan nincs túl erős keretük, de képesek egyenletes teljesítményt nyújtani, márpedig ez sem a Milanra, sem a Romára nem igaz, a Genoa pedig eléggé átelakult, tehát ők se hinném h túl stabil teljesítményt fognak nyújtani.
A 4. helyre bárki odaérhet Milan, Roma, Genoa, de még akár a Napoli is. Vhogy a Romában nem érzek kellő erőt. A csapat elég demoraluizált: évek óta nincs pénz erősítésre, csak gyengülnek és gyengülnek, ameddig nem lesz tulajdonosváltás, kétlem, hogy összeállna a csapat. Nekem se lenne kedvem úgy játszani, hogy aztán lehet eladnak, mert a klubnak kell a pénz, ráadásul a fizetések se vmi jók. A Milan is elég demoralizált lehet, hiszen ők is tudják, hogy esélyük sincs beleszólni a bajnoki címbe, de azért a Romanal jobb esélyeik vannak, mert a keret nem rossz.
A 4. helyért sztem végül a Genoa, Milan és Napoli 3as fog küzdeni.
Az én tippem:
1. Juve
2. Inter
3. Fio
4. Genoa, Milan, Napoli
A Fifa egy szégyen