http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-p ... tes_-32475
Én semmit nem gondolkodtam, hogy hová tegyem. Hallottam már korábban is erről a szabályról de akkor is baromságnak tartottam. Mi a franc értelme van? Most ki az aki megmondja melyik játékos jobb ennél és ennél, meg ki az aki megszabja mi az alapkezdő? Nah ez a része mindegyis, inkább Arzén Wenger szavain röhögtem egy jót.
"Arsene Wenger amiatt kesereg, hogy megkönnyítették a vetélytárs MU dolgát (miközben a Burnley nem tette meg ugyanezt a szívességet nekik). Ráadásul a hétközi fordulóból kimaradó, egy hetet pihenő Hull City következik számukra."
És? Ilyen a fociban hétről hétre előfordul. Meg nem kéne hápogni, ha otthon elverték volna a Burnley-t.
De a kommentek is elég jó humoralapnak szolgálnak:
"Csak gratulálok az ilyen ostoba embereknek akik ezért adnak büntetést."
-
egyetértős.
"nem tudom milyen szabályokba ütközhet ez, de gratulálok, az FA megint bebizonyította, hogy 'mit is' ? sem ért a focihoz
-r
észben egyetértős (nagyrészben)
"Az edző csak reálisan gondolkodott. Ha kiküldi a legerősebb kezdő 11et, akk is nagy rá az esély,h kikapnak, és benne volt még a veszély is,h lesérülnek kulcsjátékosok.
És ha Burnley ellen 100%osan állnak ki, akk jó esélyük van, ami be is bizonyosodott."
-
evidens, egyetértős, jogos
És akkor jött egy tag eeeeeeeekkoooooorraaa Arsenal-os avatarképpel:
"Nagyon helyes, mert elég bundaszagú volt az eset!"
-
Kishajma: Nekem ez a szám megvan, én bírom

Hatalmas a tánc amit lenyomnak. (amugy régebben betettem én is ide)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)