Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb az egész meccs olyan volt...az első félidőben még hagytak minket játszani, a másodikban viszont csak a tehetetlenség volt, és a kocogás a labdával. Engem sokkal jobban zavar egy ilyen meccs, mint a Valencia elleni, ahol mindenki futott-küzdött. (Az eredménytől függetlenül, ha itt nyertünk volna, ott meg kikapunk, akkor is ezt mondanám)Zsolt567 írta:BÖSZMESÉG azt állítani, hogy nem hajtottak a srácok, bár ügyesen vetted észre azt a jelenetet a bedobásnál, gratulálok. Tudsz mondani még legalább egy ilyen momentumot? Talán Villa volt kissé motiválatlan, de mindenki oda tette magát rendesen. Fejben volt kissé fáradt a csapat, de szerintem ez érthető. Ez pont olyan x, ami miatt nem kéne köpködni a csapatot. A Sevilla kihagyott helyzeteket, de pont annyira voltak szerencsések a támadásoknál mint amennyire mi. Bosszantó az eredmény, de jogos.Tocy írta:Most olvasok vissza...hihetetlen itt pár ember. Nem érdemelt a Sevilla x-et? A 2. félidőben kb 4 gólt rúghattak volna! Hajtottak a srácok a 93. percben is? BAROMSÁG! 85. percben figyeltem egy bedobásnál, hogy Alves tanácstalanul álldogált kezében a labdával, mert SENKI NEM MOZDULT! Igenis a motiválatlanság és az akarat hiánya okozta a tegnapi döntetlent.
Igaz,hogy a reál sok nehéz meccset fog játszani idegenben,csak az a problémám,ami már elég régóta: a Madrid ellen úgy érzem nem hajtanak annyira ezek a csapatok,mint ellenünk ,nem jön ki a lépés nekik úgy,mint néha a Barca ellen. Továbbá a reál olyan gyenge játékkal is képes meccset nyerni ellenük,amilyennel mi kikapnánk. Kíváncsi leszek rá,hogy a Valencia képes lesz-e azt a szintet hozni a Madrid ellen,mint ellenünk vagy akár a Sevilla. Sajnos ezt kétlem. Nem mondom,hogy bunda vagy azt,hogy összeesküvés,mert valószínűleg egyik sem lenne igaz, de engem akkor is idegesít. Ősszel a reál otthon(!) harmatgyenge játékkal, kiállítással tarkítva játszott a Sevilla ellen,de mégis nyert. Állítom,ah mi úgy játszunk tegnap, akkor simán kikapunk. ÉS ez az,ami dühítő - úgy érzem,hogy nekünk kétszer annyit kell nyújtani,hogy győzzünk. Persze ez lehetséges,hogy azért van,mert a Barcának szorítok.Gauchomester írta:Egyik félt sem értem. Azokat a Barca-szurkolókat, akik aggódnak, és azokat a Real-szurkolókat sem akik most megint kapaszkodnak valamibe. És ez így lesz már a szezon végéig. 7 pontnál jaaj, ez már elúszott - mondják. Most ötnél hohó, van itt még esély, számolgassunk. Felesleges. Sevillában egy x nem tragédia, a real pedig még ötször (azaz 5-ször, tehát 5 alkalommal) utazik idegenbe, pont a legnehezebb párharcoknál. Villareal, Bilbao, Atl. Madrid, Valencia, Sevilla. Nem fognak ezekből a meccsekből 15 ponttal kijönni. A Barcának a Villareal elleni, valamint a Bernabeuban esedékes klasszikuson kívül mind kötelező. A klasszikuson szvsz el fog dőlni. Nem érzem a Madridot esélyesnek arra, hogy nyerjen, és onnantól kezdve el fog menni a kedvük, és nőni fog a különbség, akárcsak két éve.
A tegnapi meccsről meg annyit, hogy már-már örülhettünk az egy pontnak, de van ilyen is, a Sevilla jó nevű játékosokból áll. Egy valami nem tetszett, és ez jellemző sajnos mostanában. A sebesség. Valahogy túlságosan is előrenyomul mindenki a csapatból, és nincs lendület a 16-os előterében. Kicsit hátrébb kezdenék el ezt a passzjátékot, és akkor hely is lenne a gyorsabb támadásokhoz és a lövésekhez. Kevés a kapura lövés, pedig jó rúgótechnikájú játékosokról beszélünk. 16-ososn kívülről alig akad egy-két gól. De mindegy, Pep sokkal jobban tudja min kell (ha egyáltalán kell) változtatni. Hétközben szurkolok a Lyonnak, aztán egy jó sorsolásnak pénteken, ha a Villareal ellen sikerül begyűjteni a 3 pontot a válogatott dfordulók után szerintem nem lesz baj.
Barcaman1993 írta:Na ekkor ez legalább már egy jó hír. Bár én még ígyis nagyon tartok a Villarealtól. Egy döntetlent legalább el kéne érni ellenük.Messithebest írta:Az argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...
Ez jogos, de azért ne legyen gyengébb évünk.nagyatyesz írta:Egy-két ember kicsit elgondolkodhatna azon, hogy miket ír! Mit gondoltok, hogy csak nagy fölénnyel tudunk nyerni? Elárulom, hogy ez a tegnapi Sevilla, és korábban a Valencia is úgy játszott, hogy a 4 pont nem rossz eredmény! Komolyan feldühít, hogy néhányan a Barca csillogása óta beálltak a csapatot ajnározó közé, korábban meg éppen az aktuális sztárcsapatnak szurkoltak, és itt osztják az észt. Ha lesz egy gyengébb évünk, akkor majd elpártolnak, és nyugi lesz!Kedden nagy meccsen legyűrtük az Arsenalt, és most egy pontot szereztünk a Sevilla ellen. Ez nem rossz, és bár bosszus vagyok, mert benne lehetett volna a 3 pont, de nem fogom a csapatot bántani. Ezen kéne elgondolkodni a sok varjúnak, aki ide jár károgni!
Háááát a jövő héten az Atl. Madrid biztos leadja a 3 pontot.OvaMind írta:Nem bánkódom a tegnapi X miatt, érdemes a realitás talaján maradnunk: a Valencia, Sevilla duó ellen idegenben elért 4 pont kifejezetten bíztató. Persze most a sajtó megint beindul, hogy mégsem dőlt el a bajnokság, stb. Nevetséges
Úgy gondolom, hogy a Valencia elleni idegenbeli sikerünkkel eldőlt a bajnoki cím is.. a játékosok minden bizonnyal persze nem így gondolják, ami így is van rendjén. De elég csak a két csapat sorsolását megnézni:
Barca necces meccsei: Real (i), Villarreal (i) Espanyol (o)
Real necces meccsei: Barca (o) AtMa (i) Bilbao (i) Villarreal (i) Valencia (i) Sevilla (i)
Hát igen !
BÖSZMESÉG azt állítani, hogy nem hajtottak a srácok, bár ügyesen vetted észre azt a jelenetet a bedobásnál, gratulálok. Tudsz mondani még legalább egy ilyen momentumot? Talán Villa volt kissé motiválatlan, de mindenki oda tette magát rendesen. Fejben volt kissé fáradt a csapat, de szerintem ez érthető. Ez pont olyan x, ami miatt nem kéne köpködni a csapatot. A Sevilla kihagyott helyzeteket, de pont annyira voltak szerencsések a támadásoknál mint amennyire mi. Bosszantó az eredmény, de jogos.Tocy írta:Most olvasok vissza...hihetetlen itt pár ember. Nem érdemelt a Sevilla x-et? A 2. félidőben kb 4 gólt rúghattak volna! Hajtottak a srácok a 93. percben is? BAROMSÁG! 85. percben figyeltem egy bedobásnál, hogy Alves tanácstalanul álldogált kezében a labdával, mert SENKI NEM MOZDULT! Igenis a motiválatlanság és az akarat hiánya okozta a tegnapi döntetlent.
Meg persze egy Arsenal elleni nagyon kemény 90 perc. Azért ne felejtsük már el, hogy a Sevilla-nak kereken 1 hete volt felkészülni erre a meccsre, nekünk viszont kedden még egy sokkal nehezebb meccset is le kellett nyomni. Nagyon nem mindegy ám a frissesség az ilyen csapatok ellen. Még a Valencia is beleszaladt egy nagy zakóba a lényegesen gyengébb Zaragoza ellen, miután szerdán végigrohantak 90 percet. Már az első félidőben is látszott Guardiola-n az aggódó tekintet, érezte ő is, hogy vékony lesz az 1 gólos előny. Ez a Sevilla egyáltalán nem rossz csapat, csak most az igazán pengés játékosok hiányoznak belőle. Viszont nagyon okosan osztották be az erejüket és akkor nyomták meg igazán a meccset, amikor nagyon kellett. Megérdemelték a döntetlent, most adtuk le azt a 2 pontot, ami a Valencia ellen nem volt benne a meccsben.Tocy írta:Most olvasok vissza...hihetetlen itt pár ember. Nem érdemelt a Sevilla x-et? A 2. félidőben kb 4 gólt rúghattak volna! Hajtottak a srácok a 93. percben is? BAROMSÁG! 85. percben figyeltem egy bedobásnál, hogy Alves tanácstalanul álldogált kezében a labdával, mert SENKI NEM MOZDULT! Igenis a motiválatlanság és az akarat hiánya okozta a tegnapi döntetlent.
Ez túl jó hír ahoz hogy igaz legyenAz argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...
Na ekkor ez legalább már egy jó hír. Bár én még ígyis nagyon tartok a Villarealtól. Egy döntetlent legalább el kéne érni ellenük.Messithebest írta:Az argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...
Az argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...Barcaman1993 írta:Nagyon bosszantó ez az x, ami tegnap volt. Kicsit hasonlított a játékunk a Madridéra a Depor ellen. Igazából az a baj ezzel a döntetlennel, hogy 2 forduló múlva megyünk a Villarealhoz. Ráadásul ez válogatott szünet után lesz, amikor ugye a csapat mindig gyengébb, mint általában. Aztán a kommentátor mondta, hogy a Messiék egy nappal előbb érkeznek meg a válogatott meccsről, mint ahogy kezdődik a bajnoki, úgyhogy valószínűleg ő sem fog játszani. Így ezeket összesítve, pedig nagyon benne van a döntetlen, vagy akár a vereség is. Utána meg a Classicon bármi megtörténhet. Tudom utána jönnek a Real erősebb ellenfelei, de egy 3 pont előnnyel legalább el kéne érni a klasszikusig, mert ha nem utána nagyon nagy bajban lehetünk. Én mindenképp pihentetnék embereket. A következő meccsen egy ilyet néznék meg:
Valdes- Alves, Piqué, Abidal, Maxwell- Keita, Mascherano, Iniesta- Pedro?, Messi, Afellay
Vagy
Valdes- Alves, Piqué, Abidal, Maxwell- Keita, Mascherano, Xavi- Iniesta, Messi, Pedro/Afellay
Mindenképp pihentetnék pár embert és főleg Villát. Elképesztően gyengén játszott tegnap.