Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.14. 13:10:25

Zsolt567 írta:
Tocy írta:Most olvasok vissza...hihetetlen itt pár ember. Nem érdemelt a Sevilla x-et? A 2. félidőben kb 4 gólt rúghattak volna! Hajtottak a srácok a 93. percben is? BAROMSÁG! 85. percben figyeltem egy bedobásnál, hogy Alves tanácstalanul álldogált kezében a labdával, mert SENKI NEM MOZDULT! Igenis a motiválatlanság és az akarat hiánya okozta a tegnapi döntetlent.
BÖSZMESÉG azt állítani, hogy nem hajtottak a srácok, bár ügyesen vetted észre azt a jelenetet a bedobásnál, gratulálok. Tudsz mondani még legalább egy ilyen momentumot? Talán Villa volt kissé motiválatlan, de mindenki oda tette magát rendesen. Fejben volt kissé fáradt a csapat, de szerintem ez érthető. Ez pont olyan x, ami miatt nem kéne köpködni a csapatot. A Sevilla kihagyott helyzeteket, de pont annyira voltak szerencsések a támadásoknál mint amennyire mi. Bosszantó az eredmény, de jogos.
Kb az egész meccs olyan volt...az első félidőben még hagytak minket játszani, a másodikban viszont csak a tehetetlenség volt, és a kocogás a labdával. Engem sokkal jobban zavar egy ilyen meccs, mint a Valencia elleni, ahol mindenki futott-küzdött. (Az eredménytől függetlenül, ha itt nyertünk volna, ott meg kikapunk, akkor is ezt mondanám)
d
Entrenador del Barça

2011.03.14. 13:06:33

Legtöbben siratják a 3 pontot, én ünneplem, hogy tegnap egy marha jó meccset láttam, pörgős, küzdős meccs, remek hangulat a stadionban, kicsit a mutatott játék kárára, de elég Barca-gálázást láttam már. A játékvezetés kritikán aluli, mint mindig, amit megszokhattunk, nyerhetett volna bármelyik csapat, oda-vissza voltak kihagyott ziccerek, de 1 pontot megérdemeltünk mindenképpen.

Amúgy valamilyen szinten borítékolható volt a pontvesztés, egyrészt még tart a tél végi hullámvölgyünk, másrészt ahányszor ellépünk a Madrid elől egyből kicsit leereszt a csapat, nem lehet nem észre venni. De amíg marad az előny még nincs gond.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.03.14. 12:39:12

Gauchomester írta:Egyik félt sem értem. Azokat a Barca-szurkolókat, akik aggódnak, és azokat a Real-szurkolókat sem akik most megint kapaszkodnak valamibe. És ez így lesz már a szezon végéig. 7 pontnál jaaj, ez már elúszott - mondják. Most ötnél hohó, van itt még esély, számolgassunk. Felesleges. Sevillában egy x nem tragédia, a real pedig még ötször (azaz 5-ször, tehát 5 alkalommal) utazik idegenbe, pont a legnehezebb párharcoknál. Villareal, Bilbao, Atl. Madrid, Valencia, Sevilla. Nem fognak ezekből a meccsekből 15 ponttal kijönni. A Barcának a Villareal elleni, valamint a Bernabeuban esedékes klasszikuson kívül mind kötelező. A klasszikuson szvsz el fog dőlni. Nem érzem a Madridot esélyesnek arra, hogy nyerjen, és onnantól kezdve el fog menni a kedvük, és nőni fog a különbség, akárcsak két éve.
A tegnapi meccsről meg annyit, hogy már-már örülhettünk az egy pontnak, de van ilyen is, a Sevilla jó nevű játékosokból áll. Egy valami nem tetszett, és ez jellemző sajnos mostanában. A sebesség. Valahogy túlságosan is előrenyomul mindenki a csapatból, és nincs lendület a 16-os előterében. Kicsit hátrébb kezdenék el ezt a passzjátékot, és akkor hely is lenne a gyorsabb támadásokhoz és a lövésekhez. Kevés a kapura lövés, pedig jó rúgótechnikájú játékosokról beszélünk. 16-ososn kívülről alig akad egy-két gól. De mindegy, Pep sokkal jobban tudja min kell (ha egyáltalán kell) változtatni. Hétközben szurkolok a Lyonnak, aztán egy jó sorsolásnak pénteken, ha a Villareal ellen sikerül begyűjteni a 3 pontot a válogatott dfordulók után szerintem nem lesz baj.
Igaz,hogy a reál sok nehéz meccset fog játszani idegenben,csak az a problémám,ami már elég régóta: a Madrid ellen úgy érzem nem hajtanak annyira ezek a csapatok,mint ellenünk ,nem jön ki a lépés nekik úgy,mint néha a Barca ellen. Továbbá a reál olyan gyenge játékkal is képes meccset nyerni ellenük,amilyennel mi kikapnánk. Kíváncsi leszek rá,hogy a Valencia képes lesz-e azt a szintet hozni a Madrid ellen,mint ellenünk vagy akár a Sevilla. Sajnos ezt kétlem. Nem mondom,hogy bunda vagy azt,hogy összeesküvés,mert valószínűleg egyik sem lenne igaz, de engem akkor is idegesít. Ősszel a reál otthon(!) harmatgyenge játékkal, kiállítással tarkítva játszott a Sevilla ellen,de mégis nyert. Állítom,ah mi úgy játszunk tegnap, akkor simán kikapunk. ÉS ez az,ami dühítő - úgy érzem,hogy nekünk kétszer annyit kell nyújtani,hogy győzzünk. Persze ez lehetséges,hogy azért van,mert a Barcának szorítok.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.14. 12:13:06

El vagyunk kényeztetve idén és ez a "baj". Nem lehet mind az 50-60 meccset 1 szezonban megnyerni.Most kicsit kiestünk a formából,de már tartunk visszafelé,azonban ehhez idő kell. Puyolt már én is várom hogy felépüljön,betonbiztos védelmünk lenne,talán Mr. Shakira is javuló tendeciát mutatna. Tegnap Adrianoban csalódtam. Olyan beadásokat rontott,hogy az nem igaz. Van 5 pont előnyünk,szóval MÉG semmi ok az aggodalomra. Sokan beszélnek itt már a Villarealról,de még van egy Getafe,először őket verjük meg,aztán lehet a Villarealról tárgyalni.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Primitive
Entrenador del Barça

2011.03.14. 11:51:37

Nem sok hsz-em van ebben a topicban, de úgy érzem, hogy most eljött az idő, hogy pötyögjek ide néhány szubjektív véleményt.

Először is : sok ember abba a hibába esik, amibe sokszor esem én is, mégpedig az a tény, hogy mindenkit gólokkal döngölünk a földbe. 3-4 gólokkal verjük az ellent, és gólt/gólokat sem kapunk. Magyarán elkényesztetett 'nép' a gránátvörös-kék szurker. Nagyon magas a mérce a csapatnál, és ezt nem mindíg sikerül elérniük.
Tegnapi meccshez annyit, hogy bár a Sevilla fölé nőttünk játékban, azért olykor megakadtak a fogaskerekek a csapatban. Dühös voltam egész meccs alatt, amiért rendre rossz megoldásokat választunk, vagy nem lőjjük el a zsugát 10 méterről. Viszont az is tény, hogy egy csapat se fog 38 meccset a legjobb szinten teljesíteni, és űgy gondolom, hogy törvényszerűek az ilyesfajta pontvesztések.
Akkor lennék nagyon dühös, ha a legjobb tudásunkkal focizva nem nyertünk volna. Viszont szerintem tegnap a csapat nagyon alá dobott, és ettől 5x jobb teljesítményre is képesek vagyunk. Addig nincs gond, amíg akadva is nyerjük a meccseket, mert jobb szrul játszva nyerni, mint a legjobb teljesítménnyel hozni 1 pontot, vagy esetleg kikapni.

Egy szó mint száz, teljesen nyugodt vagyok a csapattal kapcsolatban. 5 pont előny, BL továbbjutás megvan, döntőzünk a Kupában... Nem hiszem, hogy aggodalmaskodni kéne, és verni eszeveszettül a vészharangokat.

Maximálisan bízom a csapatban, rászolgáltak, és nem hiszem, hogy csalódást okoznának! :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.14. 11:39:24

Barcaman1993 írta:
Messithebest írta:Az argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...
Na ekkor ez legalább már egy jó hír. Bár én még ígyis nagyon tartok a Villarealtól. Egy döntetlent legalább el kéne érni ellenük.

milyen 1 döntetlen? nyerni kell ahol mindenhol,saját magunkkal kell törődnünk,nem pedig 1 esetleges real bukásban. am szetem a villareal elleni meccs kb ugyanilyen lesz mint a tegnapi, vagyis a helyzeteket kéne berúgni, és lezárni a meccset.
a klasszikustól meg ne féljünk már ennyire, jobb csapatunk van,fel fogjuk szívni magunkat,nem lesznek ilyen hibák. a real jobban fél tőle szetem, mint mi.
mondhatnám kellet a tegnapi x h felébredjünk,korán sincs még meg.
tegnap ami aggasztó volt számomra az nem az x,hanem villa játéka,nagyon szeretem,de meccsek óta borzalmas a játéka,rosszul helyezkedik,passzol,a helyzetkihasználása,kicsit néha egyoldalúan/ kiismerhetően old meg pár helyzetet,de tegnap még helyzete se nagyon adódott. am puyiról tud vaki vamit? nagyon erős láncszem a védelemben,és nem véletlenül csk, felépülésével szetem az összes meccsünket nyernénk.
Visca el Barca!
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.03.14. 11:35:42

Egyik félt sem értem. Azokat a Barca-szurkolókat, akik aggódnak, és azokat a Real-szurkolókat sem akik most megint kapaszkodnak valamibe. És ez így lesz már a szezon végéig. 7 pontnál jaaj, ez már elúszott - mondják. Most ötnél hohó, van itt még esély, számolgassunk. Felesleges. Sevillában egy x nem tragédia, a real pedig még ötször (azaz 5-ször, tehát 5 alkalommal) utazik idegenbe, pont a legnehezebb párharcoknál. Villareal, Bilbao, Atl. Madrid, Valencia, Sevilla. Nem fognak ezekből a meccsekből 15 ponttal kijönni. A Barcának a Villareal elleni, valamint a Bernabeuban esedékes klasszikuson kívül mind kötelező. A klasszikuson szvsz el fog dőlni. Nem érzem a Madridot esélyesnek arra, hogy nyerjen, és onnantól kezdve el fog menni a kedvük, és nőni fog a különbség, akárcsak két éve.
A tegnapi meccsről meg annyit, hogy már-már örülhettünk az egy pontnak, de van ilyen is, a Sevilla jó nevű játékosokból áll. Egy valami nem tetszett, és ez jellemző sajnos mostanában. A sebesség. Valahogy túlságosan is előrenyomul mindenki a csapatból, és nincs lendület a 16-os előterében. Kicsit hátrébb kezdenék el ezt a passzjátékot, és akkor hely is lenne a gyorsabb támadásokhoz és a lövésekhez. Kevés a kapura lövés, pedig jó rúgótechnikájú játékosokról beszélünk. 16-ososn kívülről alig akad egy-két gól. De mindegy, Pep sokkal jobban tudja min kell (ha egyáltalán kell) változtatni. Hétközben szurkolok a Lyonnak, aztán egy jó sorsolásnak pénteken, ha a Villareal ellen sikerül begyűjteni a 3 pontot a válogatott dfordulók után szerintem nem lesz baj.
tothmark
Barça B

2011.03.14. 11:28:29

nagyatyesz írta:Egy-két ember kicsit elgondolkodhatna azon, hogy miket ír! Mit gondoltok, hogy csak nagy fölénnyel tudunk nyerni? Elárulom, hogy ez a tegnapi Sevilla, és korábban a Valencia is úgy játszott, hogy a 4 pont nem rossz eredmény! Komolyan feldühít, hogy néhányan a Barca csillogása óta beálltak a csapatot ajnározó közé, korábban meg éppen az aktuális sztárcsapatnak szurkoltak, és itt osztják az észt. Ha lesz egy gyengébb évünk, akkor majd elpártolnak, és nyugi lesz! :-) Kedden nagy meccsen legyűrtük az Arsenalt, és most egy pontot szereztünk a Sevilla ellen. Ez nem rossz, és bár bosszus vagyok, mert benne lehetett volna a 3 pont, de nem fogom a csapatot bántani. Ezen kéne elgondolkodni a sok varjúnak, aki ide jár károgni!
Ez jogos, de azért ne legyen gyengébb évünk. :D
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.14. 11:19:39

Egy-két ember kicsit elgondolkodhatna azon, hogy miket ír! Mit gondoltok, hogy csak nagy fölénnyel tudunk nyerni? Elárulom, hogy ez a tegnapi Sevilla, és korábban a Valencia is úgy játszott, hogy a 4 pont nem rossz eredmény! Komolyan feldühít, hogy néhányan a Barca csillogása óta beálltak a csapatot ajnározó közé, korábban meg éppen az aktuális sztárcsapatnak szurkoltak, és itt osztják az észt. Ha lesz egy gyengébb évünk, akkor majd elpártolnak, és nyugi lesz! :-) Kedden nagy meccsen legyűrtük az Arsenalt, és most egy pontot szereztünk a Sevilla ellen. Ez nem rossz, és bár bosszus vagyok, mert benne lehetett volna a 3 pont, de nem fogom a csapatot bántani. Ezen kéne elgondolkodni a sok varjúnak, aki ide jár károgni!
hady
Director del Fútbol

2011.03.14. 11:13:09

hady
Director del Fútbol

2011.03.14. 11:08:25

OvaMind írta:Nem bánkódom a tegnapi X miatt, érdemes a realitás talaján maradnunk: a Valencia, Sevilla duó ellen idegenben elért 4 pont kifejezetten bíztató. Persze most a sajtó megint beindul, hogy mégsem dőlt el a bajnokság, stb. Nevetséges :)

Úgy gondolom, hogy a Valencia elleni idegenbeli sikerünkkel eldőlt a bajnoki cím is.. a játékosok minden bizonnyal persze nem így gondolják, ami így is van rendjén. De elég csak a két csapat sorsolását megnézni:

Barca necces meccsei: Real (i), Villarreal (i) Espanyol (o)

Real necces meccsei: Barca (o) AtMa (i) Bilbao (i) Villarreal (i) Valencia (i) Sevilla (i)

Hát igen ! :D
Háááát a jövő héten az Atl. Madrid biztos leadja a 3 pontot.
Zsolt567
Barça C

2011.03.14. 11:07:18

Tocy írta:Most olvasok vissza...hihetetlen itt pár ember. Nem érdemelt a Sevilla x-et? A 2. félidőben kb 4 gólt rúghattak volna! Hajtottak a srácok a 93. percben is? BAROMSÁG! 85. percben figyeltem egy bedobásnál, hogy Alves tanácstalanul álldogált kezében a labdával, mert SENKI NEM MOZDULT! Igenis a motiválatlanság és az akarat hiánya okozta a tegnapi döntetlent.
BÖSZMESÉG azt állítani, hogy nem hajtottak a srácok, bár ügyesen vetted észre azt a jelenetet a bedobásnál, gratulálok. Tudsz mondani még legalább egy ilyen momentumot? Talán Villa volt kissé motiválatlan, de mindenki oda tette magát rendesen. Fejben volt kissé fáradt a csapat, de szerintem ez érthető. Ez pont olyan x, ami miatt nem kéne köpködni a csapatot. A Sevilla kihagyott helyzeteket, de pont annyira voltak szerencsések a támadásoknál mint amennyire mi. Bosszantó az eredmény, de jogos.
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.03.14. 11:00:10

Nem bánkódom a tegnapi X miatt, érdemes a realitás talaján maradnunk: a Valencia, Sevilla duó ellen idegenben elért 4 pont kifejezetten bíztató. Persze most a sajtó megint beindul, hogy mégsem dőlt el a bajnokság, stb. Nevetséges :)

Úgy gondolom, hogy a Valencia elleni idegenbeli sikerünkkel eldőlt a bajnoki cím is.. a játékosok minden bizonnyal persze nem így gondolják, ami így is van rendjén. De elég csak a két csapat sorsolását megnézni:

Barca necces meccsei: Real (i), Villarreal (i) Espanyol (o)

Real necces meccsei: Barca (o) AtMa (i) Bilbao (i) Villarreal (i) Valencia (i) Sevilla (i)

Hát igen ! :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.14. 10:57:54

Igazából sztem nem a játékkal, vagy esetleg a bírókkal :D van a probléma, hanem azzal, hogy kevés gólt lövünk annak ellenére, hogy minden meccsen van legalább 4-5 olyan helyzet amit bármikor bárki ellen illene belőni, mi meg kihagyjuk. Nagyon rossz a helyzetkihasználás. Ez kijött az Arsenal, a Gijon és most a Sevilla ellen is (a Valenciát is ide sorolhatnám). Ezen kéne változtatni vmit. Azért eddig Villa meg Pedro is szállította a gólokat, de mostanában ha Messi nem lő, akkor szinte senki egy kis túlzással.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.14. 10:47:09

Meg persze egy Arsenal elleni nagyon kemény 90 perc. Azért ne felejtsük már el, hogy a Sevilla-nak kereken 1 hete volt felkészülni erre a meccsre, nekünk viszont kedden még egy sokkal nehezebb meccset is le kellett nyomni. Nagyon nem mindegy ám a frissesség az ilyen csapatok ellen. Még a Valencia is beleszaladt egy nagy zakóba a lényegesen gyengébb Zaragoza ellen, miután szerdán végigrohantak 90 percet. Már az első félidőben is látszott Guardiola-n az aggódó tekintet, érezte ő is, hogy vékony lesz az 1 gólos előny. Ez a Sevilla egyáltalán nem rossz csapat, csak most az igazán pengés játékosok hiányoznak belőle. Viszont nagyon okosan osztották be az erejüket és akkor nyomták meg igazán a meccset, amikor nagyon kellett. Megérdemelték a döntetlent, most adtuk le azt a 2 pontot, ami a Valencia ellen nem volt benne a meccsben.
bali 15
Director del Fútbol

2011.03.14. 10:36:27

Az argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...
Ez túl jó hír ahoz hogy igaz legyen :roll: :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.14. 10:29:55

Messithebest írta:Az argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...
Na ekkor ez legalább már egy jó hír. Bár én még ígyis nagyon tartok a Villarealtól. Egy döntetlent legalább el kéne érni ellenük.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.14. 10:27:34

Barcaman1993 írta:Nagyon bosszantó ez az x, ami tegnap volt. Kicsit hasonlított a játékunk a Madridéra a Depor ellen. Igazából az a baj ezzel a döntetlennel, hogy 2 forduló múlva megyünk a Villarealhoz. Ráadásul ez válogatott szünet után lesz, amikor ugye a csapat mindig gyengébb, mint általában. Aztán a kommentátor mondta, hogy a Messiék egy nappal előbb érkeznek meg a válogatott meccsről, mint ahogy kezdődik a bajnoki, úgyhogy valószínűleg ő sem fog játszani. Így ezeket összesítve, pedig nagyon benne van a döntetlen, vagy akár a vereség is. Utána meg a Classicon bármi megtörténhet. Tudom utána jönnek a Real erősebb ellenfelei, de egy 3 pont előnnyel legalább el kéne érni a klasszikusig, mert ha nem utána nagyon nagy bajban lehetünk. Én mindenképp pihentetnék embereket. A következő meccsen egy ilyet néznék meg:

Valdes- Alves, Piqué, Abidal, Maxwell- Keita, Mascherano, Iniesta- Pedro?, Messi, Afellay

Vagy

Valdes- Alves, Piqué, Abidal, Maxwell- Keita, Mascherano, Xavi- Iniesta, Messi, Pedro/Afellay

Mindenképp pihentetnék pár embert és főleg Villát. Elképesztően gyengén játszott tegnap.
Az argentin válogatott kapitánya elmondta,hogy sem Messit,sem Maschot és Militot sem hívja be...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
lui1698
Llegenda del Barça

2011.03.14. 10:27:01

Én sem tartom katasztrófának a döntetlent. Semmi gond nincs 5 pont előny még így is van. Ráaduásul a Madrid még idegenben játszik az Atletico-val, a Sevilla-val, Valencia-val, Villarreal-lal, Bilbao-val és nyomnak egy bugit velünk is. Nincs az az isten, hogy ezeken ne hagyjanak el legalább 4 pontot.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.14. 10:25:38

Nagyon bosszantó ez az x, ami tegnap volt. Kicsit hasonlított a játékunk a Madridéra a Depor ellen. Igazából az a baj ezzel a döntetlennel, hogy 2 forduló múlva megyünk a Villarealhoz. Ráadásul ez válogatott szünet után lesz, amikor ugye a csapat mindig gyengébb, mint általában. Aztán a kommentátor mondta, hogy a Messiék egy nappal előbb érkeznek meg a válogatott meccsről, mint ahogy kezdődik a bajnoki, úgyhogy valószínűleg ő sem fog játszani. Így ezeket összesítve, pedig nagyon benne van a döntetlen, vagy akár a vereség is. Utána meg a Classicon bármi megtörténhet. Tudom utána jönnek a Real erősebb ellenfelei, de egy 3 pont előnnyel legalább el kéne érni a klasszikusig, mert ha nem utána nagyon nagy bajban lehetünk. Én mindenképp pihentetnék embereket. A következő meccsen egy ilyet néznék meg:

Valdes- Alves, Piqué, Abidal, Maxwell- Keita, Mascherano, Iniesta- Pedro?, Messi, Afellay

Vagy

Valdes- Alves, Piqué, Abidal, Maxwell- Keita, Mascherano, Xavi- Iniesta, Messi, Pedro/Afellay
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2011.03.14. 10:27:25-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.14. 10:19:10

Most olvasok vissza...hihetetlen itt pár ember. Nem érdemelt a Sevilla x-et? A 2. félidőben kb 4 gólt rúghattak volna! Hajtottak a srácok a 93. percben is? BAROMSÁG! 85. percben figyeltem egy bedobásnál, hogy Alves tanácstalanul álldogált kezében a labdával, mert SENKI NEM MOZDULT! Igenis a motiválatlanság és az akarat hiánya okozta a tegnapi döntetlent.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.14. 10:12:33

Hát nem sikerült behúzni. Én az első félidőben mondtam magamban, hogy komoly gondok vannak, de nem Messivel, hanem azzal, hogy 1x sem passzoltunk első szándékból, két érintővel vettük át a labdákat, és legalább 2vel tettük tovább a legközelebb eső csapattárshoz. Könnyedén levédekezett a Sevilla. Messi gólját nem értem, hogy miért nem adták meg, de a túl oldalon Zokora buktatásáért is büntető járt volna. 1xerűen elképesztő lassan és körülményesen játszottunk! Nekem ez totálisan a Rijkaard-éra vége felé tapasztalható játékot idézte fel, amikor passzolgatunk-passzolgatunk elképzelés és taktika nélkül, majd lesz valami. Hát most ez lett. Tegnap este ideges voltam a pontvesztés miatt ( bár főleg a játék húzott fel ) de most már nem. 5 pont az előny, az még mindig jó, és végre talán picit felrázza a srácokat ez a dolog, mert ennyire motiválatlannak régen láttam őket. Nem tartok igazából semmitől, a nagy meccsekre fel tudjuk magunkat szívni, pl az Arsenal ellen összehasonlíthatatlanul jobbak voltunk. Szóval szerintem a Clásicóra megint rá tudunk majd pörögni, a kupadöntőre is, és a BL további részében is bízok. Akit kiemelnék az Abidal, rajta láttam egyedül azt a mentalitást, amit az egész csapaton kellett volna. Messi-Iniesta jó volt, talán még Xavi, többiek felejthető. Villa szégyenletesen játszott, 1xerűen mintha pályán se lett volna. Vagyis nem, ennél még az is többet ért volna...
LM10
Director del Fútbol

2011.03.14. 09:31:08

Fura, de nem lettem ideges a tegnapi X miatt. Pedig minden pontvesztés szokta csesztetni a csőrömet, de most nem. Simán nyerhettünk volna, de nem jött össze, a bíróról felesleges beszélnünk. Volt 20 kapufánk, helyzeteink, jó játék, de gólból csak 1 jutott. Az egész hetet osztályozva büszkék lehetünk a srácokra :wink:
Hayabusa
Barça B

2011.03.14. 09:30:48

Értetlenül néztem a tegnapi szenvedést.
Talán én vagyok mostanában egy kicsit kritikusabb a csapattal, de a tegnapi kínlódást nem tudtam hova tenni.
Messi meccsről-meccsre egyre önzőbb, a cselei nem sikerülnek, rossz passzokat ad és egyre több labdát veszít el.
Adriano játéka teljesen kiábrándító volt, Bojan pedig a gólon kívül igazából semmit nem csinált (persze neki a mentségére szolgáljon, hogy meccshiánya van).
Akiket viszont abszolút dícséret illet az Alves, Piqué, Abidal, Busi.
Gyönyörű volt a játékuk, csak elszomorít, hogy egy ilyen kaliberű csapatnak, mint a Barcelona a hátvédsorát kell dícsérni.
Azért még nem szabad csüggedni, majd hétvégére talpra áll a csapat.
A bizalom töretlen!!!
mess2009
Director del Fútbol

2011.03.14. 08:34:34

továbbra is állítom, hogy a játékunkal van a baj, és ha ez nem változik, elszórjuk az előnyünket!
a csapat lelassult, teljesen lemondott a kontratámadásokról, és a végletekig túl bonyolítja a helyzeteket!
ez nem egy nyerő stílus! lassan oda jutunk, hogy a szép de kényelmes mezőnyjáték szimpla mentség lesz, az eredménytelenségre!
Lezárt