Bajnokok Ligája & Európa Liga
Nyugodtan elkiabálhassuk. A lényeg h a játékosok ne bízzák el magukat, a szurkolok azt csinálnak amit akarnak. Amugy lehet h a csoporkort se éljuk tul.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ne kiabáljunk el semmit léccci!!!!
De tényleg SEMMIT ne vegyünk biztosra, sosem lehetünk elég óvatosak.
Idén is mi volt... "Verünk nekik egy ötöst"... stb, aztán nézhetjük mi lett..
Ezen nem árt elgondolkodni, elég ha csak szorítunk A Csapatért, nem kell mindent elkiabálni pláne ennyire előre...
/Jah, Bodi, ne érts félre nem csak Neked címzem./
De tényleg SEMMIT ne vegyünk biztosra, sosem lehetünk elég óvatosak.
Idén is mi volt... "Verünk nekik egy ötöst"... stb, aztán nézhetjük mi lett..

Ezen nem árt elgondolkodni, elég ha csak szorítunk A Csapatért, nem kell mindent elkiabálni pláne ennyire előre...
/Jah, Bodi, ne érts félre nem csak Neked címzem./
-
- Capitá del Barça
Nézzétek itt van a jövő év bl kiírásunk:
Group stage matchday 1: 13/14 September
Group stage matchday 2: 27/28 September
Group stage matchday 3: 18/19 October
Group stage matchday 4: 1/2 November
Group stage matchday 5: 22/23 November
Group stage matchday 6: 6/7 December
Round of 16 (first leg): 21/22 February 2006
Round of 16 (second leg): 7/8 March 2006
Quarter-finals (first leg): 28/29 March 2006
Quarter-finals (second leg): 4/5 April 2006
Semi-finals (first leg): 18/19 April 2006
Semi-finals (second leg): 25/26 April 2006
Final: 17 May 2006

Group stage matchday 1: 13/14 September
Group stage matchday 2: 27/28 September
Group stage matchday 3: 18/19 October
Group stage matchday 4: 1/2 November
Group stage matchday 5: 22/23 November
Group stage matchday 6: 6/7 December
Round of 16 (first leg): 21/22 February 2006
Round of 16 (second leg): 7/8 March 2006
Quarter-finals (first leg): 28/29 March 2006
Quarter-finals (second leg): 4/5 April 2006
Semi-finals (first leg): 18/19 April 2006
Semi-finals (second leg): 25/26 April 2006
Final: 17 May 2006
- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Tom de nekem összefoglaló kéne. meg persze a 11esek isBadi írta:nézd lejjebb, ott vannak a góloknb.nb.nb írta:Ha valaki talál a meccsről összefoglalót légyszi rakja fel. Előre is kösz

Forca Barça!
nézd lejjebb, ott vannak a góloknb.nb.nb írta:Ha valaki talál a meccsről összefoglalót légyszi rakja fel. Előre is kösz
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Én tegnap a félidő után elindultam hazafelé a sörözőböl és még ott kiosztottam 1 kis eszet a nagy Milánosoknak, hogy 4:3-ra nyer a Pool!!!
Majdnem bejött, de mégis nyert a POOOOOOLLLLLL!!!! 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hello, ha van valami megbeszélnivalótok akkor mehettek a www.ronnie.atw.hu a kezdőlapon találhatjáátok a chat-et ha van valami megbeszélnivalótok, ott gyorsabb, és az eurobarca melyik szolgáltatónál csinálja a honlapját?
-
- Entrenador del Barça
Majd a Loki lealáz mindenkit!Enrique írta:Hehehehee, INTER!?!?! Ne vicceljünk ennyire, kérem szépen, kiskorúak is olvassák a forumot...LG írta: De jovore még jobb lesz, mert akkor Barca-Inter donto lesz, Barca gyozelemmel a végén.![]()

Forca Barca
Igen!!! Erdekes, h ugyanugy mint 2 éve, megint Seva dontott.

a két a döntőt eldöntő pillanat...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hehehehee, INTER!?!?! Ne vicceljünk ennyire, kérem szépen, kiskorúak is olvassák a forumot...LG írta: De jovore még jobb lesz, mert akkor Barca-Inter donto lesz, Barca gyozelemmel a végén.

Grat a Poolnak! De sztem most Luis Garcia nem játszott jol.
De megérdemelten gyozott a Liverpool! A tiziknél Dudek nagy volt
Sztem a "táncával" zavarta meg a rugokat. Nagy meccs volt! Ilyennek kell lenni 1 dontonek. De jovore még jobb lesz, mert akkor Barca-Inter donto lesz, Barca gyozelemmel a végén. 

-
- Entrenador del Barça
Olyan szinten örülök a Pool' győzelmének hogy az hihetetlen!Mondjuk hangom nincs is naagyon mert ahol voltam Étteremben meccset nézni mi ketten voltunk Liverpool szurkolók haverommal a másik 25 ember ellen!
túl kiabáltuk ám őket!
Ja És Benitez Az egyik legjobb edző!
Én nem tudom mi lesz ha jövöre a Barca nyer, ha a 4.kedvenc csapatomnál így izgultam!

Ja És Benitez Az egyik legjobb edző!
Én nem tudom mi lesz ha jövöre a Barca nyer, ha a 4.kedvenc csapatomnál így izgultam!
Forca Barca
helló
ez kicsit hosszu lesz.
szép volt liverpool nem semmi 3 nullról ez a barcának sajnos nem ment volna ugy érzem ez csak a kisebb csapatoknak jön össze amugy a psv is 3 vágot nekik meg hétvégi bajnokin is kaptak 3. tehát néha kap a milán hármat néha. azért jó hogy nem a milán nyert mert két éve megnyerték igy legalább más csapat is nyert. fura az élet egy bizonyos michael owen azért ment el a poolból mert kupát akart nyerni nemzetközit és tudjuk hova ment és ott hol van van ilyen.Benitez tényleg nem semmi ember. és meg nem is játszot mindenki cinema pongol morientes
ez kicsit hosszu lesz.
szép volt liverpool nem semmi 3 nullról ez a barcának sajnos nem ment volna ugy érzem ez csak a kisebb csapatoknak jön össze amugy a psv is 3 vágot nekik meg hétvégi bajnokin is kaptak 3. tehát néha kap a milán hármat néha. azért jó hogy nem a milán nyert mert két éve megnyerték igy legalább más csapat is nyert. fura az élet egy bizonyos michael owen azért ment el a poolból mert kupát akart nyerni nemzetközit és tudjuk hova ment és ott hol van van ilyen.Benitez tényleg nem semmi ember. és meg nem is játszot mindenki cinema pongol morientes
- Melkor
- Entrenador del Barça
Mondjuk én meccs közben rettegtem, mikor Dudek felé ment a labda, mert elég sokszor kipattant róla ...... mondtam is unokatesómnak, hogy ez nem túl jó dolog egy kapusnál.......kivéve ha tizenegyesekre kerül sor

Szerencsére igazam lett!!!
Gerrard óriásit játszott tegnap - igazi vezér volt!!

Szerencsére igazam lett!!!

Gerrard óriásit játszott tegnap - igazi vezér volt!!
-
- Capitá del Barça
MELKOR, nekem is a 2. kedvenc csapatom a POOL!!! ISTENCSÁSZÁROK!!!!!!!! CARRAGHER & GERRARD!!!!!!!! GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! DUDEK IS [auto_cenzúra] JÓ VOLT!!!!! Shevchenkot viszont nagyon sajnálom
:'( :'( :'( :'(

REAL MADRID C. DE F.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Óriási volt - több esetben nem is mertem nézni, annyira izgultam (a pool a 2. kedvenc csapatom)!!
Unokatesóméknál néztem a meccset és a félidőben majdnem hazamentem.....indulófélben a unokatesom jön, hogy 3-1, elmegy, megint jön, hogy 3-2!!!
Akkor maradok
Rögtön utána az egyenlítés, sheva kihagyott helyzete a végén, tizik......felejthetetlen!!!!!!

Unokatesóméknál néztem a meccset és a félidőben majdnem hazamentem.....indulófélben a unokatesom jön, hogy 3-1, elmegy, megint jön, hogy 3-2!!!
Akkor maradok

Rögtön utána az egyenlítés, sheva kihagyott helyzete a végén, tizik......felejthetetlen!!!!!!