Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Director del Fútbol
Na ezt nem hittem volna, pláne 3:0 után... hihetetlen! Amit a Pool tegnap este művelt, arra szavak sincsenek, óriási, zseniális!!!
Csak két szó: RAFA BENITEZ!!!
Ha egyszer Rijkaard visszavonul a Barcától, akkor remélem lecsapunk erre az ARANY emberre!!! Ő egy hihetetlen edző, Murinho a nyomába sem érhet!!!...
A Pool egyszerűen frenetikus volt, Gerard-al az élen, GRATULA NEKIK, örülök Garcia sikerének!!!...
Csak két szó: RAFA BENITEZ!!!
Ha egyszer Rijkaard visszavonul a Barcától, akkor remélem lecsapunk erre az ARANY emberre!!! Ő egy hihetetlen edző, Murinho a nyomába sem érhet!!!...
A Pool egyszerűen frenetikus volt, Gerard-al az élen, GRATULA NEKIK, örülök Garcia sikerének!!!...
"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
az a baj, hogy ma már szinte mindenki ezt a focit játsz-Petixy írta:Csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy hiába antifocizzátok le a Milan-t,akkor is ők játszák a legkultúráltabb focit Olaszországban!
Meg ha normális ellenféllel játszanak,láthatjátok milyen meccseik vannak!
Vezetésnél 3 támadót cseréltek be!!!!!!!!!!!
Murinhoék ilyenkor már 7 hátvéddel áltak volna fel????
nem így van????
sza Európában,kivétel a spanyol csapatokat stb.tehát a milan, juve és szinte az egész angol élmezőny ilyen szégyen focit
játszik...
jövőre nagyon-nagyon kellene a BL

ha lesz még meccsrutin és egy hibátlan védelmünk lesz

-
- Jugador d'estrella
Csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy hiába antifocizzátok le a Milan-t,akkor is ők játszák a legkultúráltabb focit Olaszországban!
nem így van????
nem így van????
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
EZAZEZAZEZAZEZAZ!!!!!!IGENIGENIGENIGEN!!!!KIKAPOTT AZ ANTIFOCIIII!!!!!!!!!******* MILÁN KIKAPOTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

-
- Capitá del Barça
nekem a liverpool a2, a milan pedig a 3. kedvenc csapatom. Tehát bárki nyer én örülök, de szeretnék 1 izgalmas meccset látni (persze EZ az is
) Egyébként lehetetlen megtippelni h ki lesz a győztes, hajt naon a liverpool de a 3 kapott gól igen sok... mégha mostmár 3-2 is
Ja: Ezt csak úgy leírtam tehát ha lehetne 1 aprócska kérésem: Mellőzük a ki a [auto_cenzúra] érdekel 1 reálos véleménye szintű kérdéseket. thx.

REAL MADRID C. DE F.
Ne má! Vezet a milan 3-0ra! Nehogy már a Milan nyerje a BL-t! Utálom őket! És idén nem is voltak jók, meg se érdemlik hogy ott legyenek! Mi sokkal jobbak vagyunk a szarrágó védekező antifocit játszó milannal!!!! Liverpoolért se vok oda csak Luis garcía miatt szurkolok nekik! 

Lucho!!!!!!!!!!!!!
mekkora mentés volt
mekkora mentés volt
nem dőlt még el....
legalább jó meccs lesz
legalább jó meccs lesz
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Neeehhh megnyerte a Milan.
Tudtam.

Tudtam.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ettől féltem...Enrique írta:Csináltam itt is új szavazást.![]()
Kiváncsi vok, ki-hogy vélekedik.
Én szeretném h a 'Pool nyerjen, de valljuk be a Milánnak nagyobb esélye van rá, ezért inkább rájuk szavaztam.

védekező sz*r foci lesz, reménykedjünk hogy az első 10 percben lesz gól...csak az mentheti meg a meccset
-
- Llegenda del Barça
az biztos is! kb úgy mehet ott a bugi, h lemérik az ember súlyát és utána odakészítik mellé aranyban.Charlie írta:Törököknél is van pénz úgy látszik,és sokat ajánlottak biztos!
C.

PUYOL-XAVI-INIESTA