Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem visszavásárlás lenne, mert ingen vitték, vagy talán vmi nevetséges nevelési díjat kellett csak anno fizetniük érte.TeeeB0R írta:Visszavásárolnánk eladott játékosunkat? Akkor hozzuk Simaot is vissza
Szerintem nagyon is jól tette, hogy elment akkor (saját karrierjét tekintve). Ha megnézzük, milyen játékosak voltak előtte a sorban: Xavi, Iniesta, Deco (mondjuk ő 2004-ben jött, nem emlékszem pontosan, mikor vitte el az Arsenal).Zozzy 5 írta:Nekem nem kéne Fabre, annak idején már itthagyott minket, és nem is férne be...
Fabregas is csak akkor jön, ha Deco megy. Fabregas pedig sztem jobb, mint Iniesta, Xavival pedig kb egy szintEl Payaso írta:Mégis a pálya meik részén?
reméljük a legjobbakat!!Capon írta:Nahát, itt az új hirek hallatán, még a végén összejönnek az igazolások is mindenkivel akivel akarta a klub. Azért nem hittem volna. Bár még semmi sem biztos de reménykeltő hirek láttak napviláhot. Csak így tovább!!!
Mégis a pálya meik részén?Game90 írta:Azért ezt nem mondanámZozzy 5 írta:Nekem nem kéne Fabre, annak idején már itthagyott minket, és nem is férne be...Lehet, hogy túl van sztárolva, de ha Decót eladjuk, akkor kezdő lenne.
Azért ezt nem mondanámZozzy 5 írta:Nekem nem kéne Fabre, annak idején már itthagyott minket, és nem is férne be...
+ Kluivertet is nem...?TeeeB0R írta:Akkor hozzuk Simaot is vissza
Én úgy tudom, Fabregas kijelentette, hogy egy évet még marad, de ha Wenger utána tényleg elköszön, lelép ő is. Hozzátette, hogy sosem titkolta, hogy egyszer hazatérne Barcelonába...ke.andy írta:"Cesc Fabregas követheti Barcelonába Thierry Henryt! Az Arsenal spanyol középpályásáért 22 millió eurót ajánlott a katalán sztárcsapat. " // Mobilpress
Azért egy nyár alatt nem fogjuk kifosztani az Arsenalt. Fabregas ára meg úgy 40nél kezdődikke.andy írta:"Cesc Fabregas követheti Barcelonába Thierry Henryt! Az Arsenal spanyol középpályásáért 22 millió eurót ajánlott a katalán sztárcsapat. " // Mobilpress
Tuti! Ha Chivuért nem adjuk meg a 18-at, akkor pont 22 adunk meg!El Payaso írta:Ezt nem hiszem el, tuti nem igaz...ke.andy írta:"Cesc Fabregas követheti Barcelonába Thierry Henryt! Az Arsenal spanyol középpályásáért 22 millió eurót ajánlott a katalán sztárcsapat. " // Mobilpress
Chivut ne kiabáljuk el, de remélem jönnek Abidallal együtt.Dagoth ur írta:Azért mi jó gyorsan bevásárolunk a következő a szezonra.
Két hete ért véget a bajnokság és máris leigazoltuk Henryt és Tourét is,és nagyon úgy néz ki,hogy Chivu is a miénk lesz.
Kiváncsi vagyok a többbi sztárcsapat igazolásaira.
Ezt nem hiszem el, tuti nem igaz...ke.andy írta:"Cesc Fabregas követheti Barcelonába Thierry Henryt! Az Arsenal spanyol középpályásáért 22 millió eurót ajánlott a katalán sztárcsapat. " // Mobilpress
Ez szentem óriási kacsa.ke.andy írta:"Cesc Fabregas követheti Barcelonába Thierry Henryt! Az Arsenal spanyol középpályásáért 22 millió eurót ajánlott a katalán sztárcsapat. " // Mobilpress
Szerintem annyiért már eladják nekünk.Sharkinho írta:Nem vagyok perfect spanyol, sőt abszolút nem tudok spanylul, de asszem 15 millát ajánlottunk érte-KATTnicandro írta:Na nem voltam egy ideig és máris mennek a dolgok![]()
Most mivan Abidallal???