Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mosquito

2008.09.25. 00:20:32

miihii írta:....
Ebből a mai real mérkőzésből is kiderült, hogy nekik csak azt kell hozni amit mi nyújtottunk az előző fordulóban. 7:1-ig nyomtak -amivel rákontráztak a Barca hétvégi eredményére- aztán már nem érdekelte őket.
Ez a 2 csapat egymás mércéje. Teljesen más egy Alaves-től, Recre-től örökölni ellenfelet, mint a riválistól. Míg az első 2 esetben szinte semmilyen következtetést nem lehet levonni az ellenfélről, addig utóbbi helyzet teljesen egész képet fest az aktuális ellenfél formájáról, játékáról(1 hét alatt nincs akkora formaingadozás).
Na mind1. Igazából ennek pszichológia szempontból van jelentősége és ebből az aspektusból az előny ott van, ezen kár vitatkozni.
miihii
KHAL

2008.09.25. 00:07:00

MyStiQ írta: Bibibííí, többet rúgtunk, mint a Barca. :D :D(Nyugalom, csak vicceltem.)

...hogy ne legyek túlságosan off: Ez a Gijón kíváncsi vagyok, hogy hány ponttal/hány kapott góllal fog kiesni. Borzasztó gyengék, nem is tudom, hogy mit keresnek a Primera Divisionban. :roll:
:wink:

Tényleg nem sok sót esznek itt meg,ezért kár volt feljönniük az első ligába.Osztálykülönbség van eddig a Gijon és a La Liga közt :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.09.25. 00:03:45

na! hát nem semmi meccs volt...7-1...de ebből sem vonnék le messzemenő következtetéseket, nemvéletlen hogy a Barca is elverte 1-6-ra.nem az ilyen meccsek mutatják meg szerintem a csapat tudását, hanem a nagy rangadók szerintem.és erről írtam tegnap, hogy a Barca is győzőtt nagy fölénnyel, meg ma a Madrid is, de ez nem jelent semmit (a 3 ponton kívül :P)iszonyat gyenge ez a csapat.bár a játéka a Madridnak javuló, de ehhez sok köze volt a Gijónnak is.VdV ma is megcsillogtatta klasszisát, egyetlen igazolásunk nyáron, de ő nagyon minőségi, iszonyat jól jártunk vele.99,9% hogy ez a kiscsapat májusban mehet vissza a Segundába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.09.25. 00:07:30-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.09.24. 23:59:48

Drigo írta:Szerencsétlen Gijon, vasárnap kaptak hatot, most meg a Madridtól (eddig) hetet...Harmatgyenge egy csapat, és azért a Real is tud gólokat lőni.
És el kell ismerni,h nagyon szép gólokat lőttek ráadásul.
Legalábbis szerintem Raul és VdV második találata élményszámba ment...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
MyStiQ
Barça B

2008.09.24. 23:59:34

Azt csodálom,h még ne jött a cink a konkurencia képviselőitől,h bibibíí,ők többet rúgtak,meg ilyenek
Bibibííí, többet rúgtunk, mint a Barca. :D :D(Nyugalom, csak vicceltem.)

...hogy ne legyek túlságosan off: Ez a Gijón kíváncsi vagyok, hogy hány ponttal/hány kapott góllal fog kiesni. Borzasztó gyengék, nem is tudom, hogy mit keresnek a Primera Divisionban. :roll:
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.24. 23:55:15

miihii írta:Azt csodálom,h még ne jött a cink a konkurencia képviselőitől,h bibibíí,ők többet rúgtak,meg ilyenek :wink: :roll: Na majd holnap...
Hú, ne is mondd, már előre félek... :)
Cali
Entrenador del Barça

2008.09.24. 23:48:32

miihii írta:
Drigo írta:Szerencsétlen Gijon, vasárnap kaptak hatot, most meg a Madridtól (eddig) hetet...Harmatgyenge egy csapat, és azért a Real is tud gólokat lőni.
Azt csodálom,h még ne jött a cink a konkurencia képviselőitől,h bibibíí,ők többet rúgtak,meg ilyenek :wink: :roll: Na majd holnap...
Szerencsétlen Gijon 4 meccsen eddig kapott asszem pont 20 gólt #-o Gyenge 5ös átlag?!És még 10 perc van a maiból...
Mi meg majd jövünk azzal, hogy de mi idegenben játszottunk :lol:
najoo ez csak egy gyenge poén lett volna...:)
miihii
KHAL

2008.09.24. 23:43:08

Azt csodálom,h még ne jött a cink a konkurencia képviselőitől,h bibibíí,ők többet rúgtak,meg ilyenek :wink: :roll: Na majd holnap...
Szerencsétlen Gijon 4 meccsen eddig kapott asszem pont 20 gólt #-o Gyenge 5ös átlag?!És még 10 perc van a maiból...
Cali
Entrenador del Barça

2008.09.24. 23:39:08

Én is nézem a meccset, a vége előtt 30 perccel már fel egyáltalán nem hajt a Madrid.
Mi lenne ha hajtanának, 10 - 1? :?
miihii
KHAL

2008.09.24. 23:38:44

Mosquito írta:A sorsolás miatt fogjuk elbukni a bajnokságot.
1,Nem fogjuk elbukni a bajnokságot :wink:
2,Nem a sorsolás fogja kihagyni a helyzeteinket,nem fog egy gólt sem lőni nekünk!!!
3,Mivel mindkét csapatnak van egy saját stílusa,nem hiszem h sokban térne el tőle.Jelen esetben a margit megnézi a mi meccsünket,amin nyerünk és azt mondják: oké,akkor te majd csináld azt,mint Messi,Te meg lődd be úgy ,mint Eto'o...?Ha kikapunk,akkor meg azt mondják,h ezt ne így-azt ne úgy?Minden meccs előtt feltérképezik az aktuális ellenfelet a csapatok,nem hiszem,h sokkal többre mennek a BARCA elleni videókkal,mint az egész szezon alatt összegyűjthető infókkal.H esetleg hol sebezhető az ellenfél,azt más csapatok elleni felvételekből is leszűrhetik.

Ismert fogalom amúgy ez,úgy híjjják,h irányított sorsolás.Előfordul.Nem hiszem h különösebben nagy előnye származna belőle a fővárosiaknak...Nem értem miért kell ettől a dologtól így bekakálni...Ezt dobta a gép.Érdekes,de ennyi.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.24. 23:34:32

Szerencsétlen Gijon, vasárnap kaptak hatot, most meg a Madridtól (eddig) hetet...Harmatgyenge egy csapat, és azért a Real is tud gólokat lőni.
Mosquito

2008.09.24. 23:24:53

A sorsolás miatt fogjuk elbukni a bajnokságot.
Óriási előny a madridnak, hogy mindig a barca előző ellenfeleit kapja és tudja mit kell nyújtania illetve milyen eredményre van szüksége az adott ellenféllel szemben.
A többi csapatot azért nem említem, mert nem közvetlen riválisa egyik csapatnak sem. Persze ott is lehet jelentősége amennyiben a közvetlen riválisok egymásnak adják át az ellenfeleket.
Nem értem ilyen sorsolás, hogy fordulhat elő és hogyan mehetett ebbe bele a vezetőség.
szajko
Director del Fútbol

2008.09.24. 15:28:28

azola írta:
Ákocka írta:Elmondaná valaki, hogy miért olyan lett a sorsolás, hogy a RM mindig a mi egy fordulóval előtti ellenfelünkkel játszik?
Nem tudom eldönteni, hogy ez nekünk pozitív vagy negatív?
Sziasztok!

Egy kicsit jobban megnézve kiderül, hogy a Madrid után meg mindig a Villareal jön nekik. Nem rossz sorsolás!!! (Barca-Real-Villareal)

azola
Ühüm a Barca meg mindig az a csapat ellen játszik aki azelőtt a Sevillával játszott! (Sevilla-Barca-Real-Villareal) :wink:
mezeibela
Jugador del Barça

2008.09.24. 15:16:17

azola írta:
Ákocka írta:Elmondaná valaki, hogy miért olyan lett a sorsolás, hogy a RM mindig a mi egy fordulóval előtti ellenfelünkkel játszik?
Sziasztok!

Egy kicsit jobban megnézve kiderül, hogy a Madrid után meg mindig a Villareal jön nekik. Nem rossz sorsolás!!! (Barca-Real-Villareal)

azola

egész pontosan igy :) sevilla-barcelona-real madrid-villareal.ez a kiscsapatoknak elég huzos lehet :lol:
m a d r i d i s t a .
azola
Barça C

2008.09.24. 15:14:25

Sziasztok!

azola
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.24. 15:11:46

asdfélkj!

Köszönjük az eddigi munkásságod az oldalon, tovább nem tartunk rá igényt.

10Giga10, ez Rád is vonatkozik...
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.09.24. 14:12:46

Ez a legkeményebb topic!
Egyszer csak regel 1 emberke akinek a helyesírása 1 nulla és se szó, se beszéd elkezdi oltani a barcát...köszönjük szépen, h regeltél, de ne induljon már el megint ez a ki az erősebb állat a farmon...ha értelmes dolgokat írnál kedves új tag...akkor talán lenne értelme vitatkozni, de ezek az 1 soros kommentek...hát ne haragudj meg, de nulla!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2008.09.24. 13:51:04

asdfélkj írta:hát bocsika de tényleg ne szálljatok el ettől a 1-6-tól hiszen ez a mezőny leggyengébb csapata
szerintem nálatok már nincs motivácio
Kösz az értelmes hozzászólást! Viszlát! Nem hinném hogy a leggyengébb csapat kétszer vezetett Sevillában a Getafe is nagy kínokkal és szerencsével verte az meg hogy nincs motiváció az meg egyenesen LOL. 3éve nem láttam minket ilyen motiváltan focizni mint most!! :wink:
miihii
KHAL

2008.09.23. 20:13:51

fir3bird írta:
miihii írta:Krisz! (F.bird)

Amúgy tényleg,h értetted ezt a szerencse dolgot? :-k Miben volt mákunk a Gijon ellen?
őő azt hiszem rosszul fogalmaztam bocsi :D csak annyit akartam hogy érzésem szerint páran elszálltak ettől az 1-6-tól, és nem mindig lesz ilyen könnyű dolga a csapatnak! nem játszottak rosszul, de azért kicsit csalóka ez az 1-6 -SZERINTEM.valami ilyesmit akartam kihozni! sorry
Egyértelmű,h csalóka,mivel ezután sem lesz sétagalopp a bajnokság.Vannak,akik kicsit "szélsőségesebben" reagálnak az adott helyzetre.Pölö az első 2 forduló után néhányan kezdték már kongatni a vészharangot,h ez nem lesz jó.Most meg előfordulhat,h túlzott hurráhangulatba kerülnek szurkerek.Vhol a kettő között van sztem az "egészséges" hozzáállás.Messze vagyunk még a tökéletestől,de vannak már naon bíztató jelek,h lehet sikeres szezon ez...Rengetegsok van hátra a különböző sorozatokból,még korántsem lehet komoly következtetéseket levonni.És ez természetesen a te csapatodra is igaz.Megy a találgatás,h erősödtetek v nem,elég lesz e v nem...Még rengeteg dolog közbeszólhat pozitív és negatív előjellel egyaránt,ami befolyásolhatja a szereplést.
Én azt látom,h Pep is még kicsit tapogatózik a megfelelő összeállítás meglelésében és a playák közül is néhányan még keresgélik a fonalat.Ehhez minden meccsel közelebb kerülünk,így sok boldog pillanatban fogunk még részesülni.De addig is lesznek nyögvenyelős,kínlódós meccsek,amiken nem jön ki a lépés.De ezeken kell mielőbb túllépni,tanulni belőle...És persze a könnyű győzelmek után sem szabad elkényelmesedni.,h húú,de jók vagyunk.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.09.23. 18:08:36

miihii írta:Krisz! (F.bird)

Amúgy tényleg,h értetted ezt a szerencse dolgot? :-k Miben volt mákunk a Gijon ellen?
őő azt hiszem rosszul fogalmaztam bocsi :D csak annyit akartam hogy érzésem szerint páran elszálltak ettől az 1-6-tól, és nem mindig lesz ilyen könnyű dolga a csapatnak! nem játszottak rosszul, de azért kicsit csalóka ez az 1-6 -SZERINTEM.valami ilyesmit akartam kihozni! sorry
socio66

2008.09.23. 16:48:38

Varatrix írta:Igen ez nekem is feltűnő volt... Viszont az hogy pozití vagy negatív az a mi eredményünktől függ. Ha nyerünk és a madrid kikap, van okunk a kárörömre. Viszont ha vesztünk és a madrid nyer ők kárörvendhetnek.
Szerintem ez nem baj,így majd lehet egymást oltogatni hogy bezzeg mi hogy elvertük ezt meg azt..
Varatrix
Director del Fútbol

2008.09.23. 16:38:26

Igen ez nekem is feltűnő volt... Viszont az hogy pozití vagy negatív az a mi eredményünktől függ. Ha nyerünk és a madrid kikap, van okunk a kárörömre. Viszont ha vesztünk és a madrid nyer ők kárörvendhetnek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.09.23. 16:37:03

Hehe előbb vettem észre:D Hát nekem is elég fura sajna :?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.09.23. 16:33:56

Elmondaná valaki, hogy miért olyan lett a sorsolás, hogy a RM mindig a mi egy fordulóval előtti ellenfelünkkel játszik?
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.23. 16:01:31

Varatrix írta:A szurkolók, és a játékosok képezik a csapatot. Tehát én úgy gondolom hogy igen is részei vagyunk a csapatnak, annyiban hogy belőlünk élnek. Mi fizetjük azt sok dolgot, (persze a szponzorok is kiveszik a részüket :lol: ) amíből ők a fizetésüket kapják...
Jólvan felfogtam. De akkor is!!!! :twisted: Ha azt írod, hogy: Jól haladunk a BL-ben... vagy mittomén, akkor jólvan. De ha ezt: Milyen sokat passzoltunk... na ez már nem. Megértené végre valaki miért mondom??? :x

Na OFF vége!!! Ez nem a: "Hogyan beszéljünk a Barcelonáról" topic.
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Lezárt