Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebből a mai real mérkőzésből is kiderült, hogy nekik csak azt kell hozni amit mi nyújtottunk az előző fordulóban. 7:1-ig nyomtak -amivel rákontráztak a Barca hétvégi eredményére- aztán már nem érdekelte őket.miihii írta:....
MyStiQ írta: Bibibííí, többet rúgtunk, mint a Barca.![]()
(Nyugalom, csak vicceltem.)
...hogy ne legyek túlságosan off: Ez a Gijón kíváncsi vagyok, hogy hány ponttal/hány kapott góllal fog kiesni. Borzasztó gyengék, nem is tudom, hogy mit keresnek a Primera Divisionban.
És el kell ismerni,h nagyon szép gólokat lőttek ráadásul.Drigo írta:Szerencsétlen Gijon, vasárnap kaptak hatot, most meg a Madridtól (eddig) hetet...Harmatgyenge egy csapat, és azért a Real is tud gólokat lőni.
Bibibííí, többet rúgtunk, mint a Barca.Azt csodálom,h még ne jött a cink a konkurencia képviselőitől,h bibibíí,ők többet rúgtak,meg ilyenek
Mi meg majd jövünk azzal, hogy de mi idegenben játszottunkmiihii írta:Azt csodálom,h még ne jött a cink a konkurencia képviselőitől,h bibibíí,ők többet rúgtak,meg ilyenekDrigo írta:Szerencsétlen Gijon, vasárnap kaptak hatot, most meg a Madridtól (eddig) hetet...Harmatgyenge egy csapat, és azért a Real is tud gólokat lőni.![]()
Na majd holnap...
Szerencsétlen Gijon 4 meccsen eddig kapott asszem pont 20 góltGyenge 5ös átlag?!És még 10 perc van a maiból...
Azt csodálom,h még ne jött a cink a konkurencia képviselőitől,h bibibíí,ők többet rúgtak,meg ilyenekDrigo írta:Szerencsétlen Gijon, vasárnap kaptak hatot, most meg a Madridtól (eddig) hetet...Harmatgyenge egy csapat, és azért a Real is tud gólokat lőni.
Én is nézem a meccset, a vége előtt 30 perccel már fel egyáltalán nem hajt a Madrid.Drigo írta:Szerencsétlen Gijon, vasárnap kaptak hatot, most meg a Madridtól (eddig) hetet...Harmatgyenge egy csapat, és azért a Real is tud gólokat lőni.
1,Nem fogjuk elbukni a bajnokságotMosquito írta:A sorsolás miatt fogjuk elbukni a bajnokságot.
Ühüm a Barca meg mindig az a csapat ellen játszik aki azelőtt a Sevillával játszott! (Sevilla-Barca-Real-Villareal)azola írta:Sziasztok!Ákocka írta:Elmondaná valaki, hogy miért olyan lett a sorsolás, hogy a RM mindig a mi egy fordulóval előtti ellenfelünkkel játszik?
Nem tudom eldönteni, hogy ez nekünk pozitív vagy negatív?
Egy kicsit jobban megnézve kiderül, hogy a Madrid után meg mindig a Villareal jön nekik. Nem rossz sorsolás!!! (Barca-Real-Villareal)
azola
azola írta:Sziasztok!Ákocka írta:Elmondaná valaki, hogy miért olyan lett a sorsolás, hogy a RM mindig a mi egy fordulóval előtti ellenfelünkkel játszik?
Egy kicsit jobban megnézve kiderül, hogy a Madrid után meg mindig a Villareal jön nekik. Nem rossz sorsolás!!! (Barca-Real-Villareal)
azola
Sziasztok!Ákocka írta:Elmondaná valaki, hogy miért olyan lett a sorsolás, hogy a RM mindig a mi egy fordulóval előtti ellenfelünkkel játszik?
Kösz az értelmes hozzászólást! Viszlát! Nem hinném hogy a leggyengébb csapat kétszer vezetett Sevillában a Getafe is nagy kínokkal és szerencsével verte az meg hogy nincs motiváció az meg egyenesen LOL. 3éve nem láttam minket ilyen motiváltan focizni mint most!!asdfélkj írta:hát bocsika de tényleg ne szálljatok el ettől a 1-6-tól hiszen ez a mezőny leggyengébb csapata
szerintem nálatok már nincs motivácio
Egyértelmű,h csalóka,mivel ezután sem lesz sétagalopp a bajnokság.Vannak,akik kicsit "szélsőségesebben" reagálnak az adott helyzetre.Pölö az első 2 forduló után néhányan kezdték már kongatni a vészharangot,h ez nem lesz jó.Most meg előfordulhat,h túlzott hurráhangulatba kerülnek szurkerek.Vhol a kettő között van sztem az "egészséges" hozzáállás.Messze vagyunk még a tökéletestől,de vannak már naon bíztató jelek,h lehet sikeres szezon ez...Rengetegsok van hátra a különböző sorozatokból,még korántsem lehet komoly következtetéseket levonni.És ez természetesen a te csapatodra is igaz.Megy a találgatás,h erősödtetek v nem,elég lesz e v nem...Még rengeteg dolog közbeszólhat pozitív és negatív előjellel egyaránt,ami befolyásolhatja a szereplést.fir3bird írta:őő azt hiszem rosszul fogalmaztam bocsimiihii írta:Krisz! (F.bird)
Amúgy tényleg,h értetted ezt a szerencse dolgot?Miben volt mákunk a Gijon ellen?
csak annyit akartam hogy érzésem szerint páran elszálltak ettől az 1-6-tól, és nem mindig lesz ilyen könnyű dolga a csapatnak! nem játszottak rosszul, de azért kicsit csalóka ez az 1-6 -SZERINTEM.valami ilyesmit akartam kihozni! sorry
őő azt hiszem rosszul fogalmaztam bocsimiihii írta:Krisz! (F.bird)
Amúgy tényleg,h értetted ezt a szerencse dolgot?Miben volt mákunk a Gijon ellen?
Szerintem ez nem baj,így majd lehet egymást oltogatni hogy bezzeg mi hogy elvertük ezt meg azt..Varatrix írta:Igen ez nekem is feltűnő volt... Viszont az hogy pozití vagy negatív az a mi eredményünktől függ. Ha nyerünk és a madrid kikap, van okunk a kárörömre. Viszont ha vesztünk és a madrid nyer ők kárörvendhetnek.
Hehe előbb vettem észre:D Hát nekem is elég fura sajnaÁkocka írta:Elmondaná valaki, hogy miért olyan lett a sorsolás, hogy a RM mindig a mi egy fordulóval előtti ellenfelünkkel játszik?
Jólvan felfogtam. De akkor is!!!!Varatrix írta:A szurkolók, és a játékosok képezik a csapatot. Tehát én úgy gondolom hogy igen is részei vagyunk a csapatnak, annyiban hogy belőlünk élnek. Mi fizetjük azt sok dolgot, (persze a szponzorok is kiveszik a részüket) amíből ők a fizetésüket kapják...