Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.06. 12:24:46

Tudom hogy az ilyen hírek nagy része kacsa,főleg az ilyen gportal-os oldalakon.De az egyik ilyen oldalon felmerült Riise esetleges érkezése.
Szerintem nem járnánk vele rosszul.Bődületes erjeű lövései vannak,nagy munkabírású és szerintem a támadásokból is megfelelően veszi ki a részét.Mit szóltok???
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.06.06. 12:14:02

kabekabe írta:
varnagykrisztian írta: TRICAMPEÓNES-es szép napot :!: Én még mindig az ünneplés hatása alatt vagyok :!: Én nem igazolnám le Maxwell-t(nem BARCA szintű játékos), megtartottam volna Sylvinho-t mert megérdemelte volna (szerintem Guardiola első rossz döntése)!Ha már bal védőt igazolunk akkor megvenném Clichy-t, a jobb oldali védőt megoldanám a "b" csapatból, Gudi+Hleb menjen, Fabregas+Silva (minkettő padra) jöjjön, Ibra nem kell, Eto'o maradjon :!: LM10 elcsórtam a sigg-edet, remélem nem bánod :?: :!: :D

Kép
Én sem örültem a Syl eladásnak, de lehet, h jól döntött Pep. Maxvell nem rossz játékos. A jobb oldalra én inkább igazolnék egy rutinos játékost, aki hajt. Kb. olyan lenne, mint Syl volt túloldalt. Guddy nálam marad. Fabregas és Silva viszont nem padozhat rendszeresen! Jobb játékosok annál. Szivesen látnám őket a csapatban, de arra sokak, h padozzanak.
Szerk.: Sztem Hleb volt az első rossz döntés...
Fabregas és Silva pados lenne nálam de a "rotáció"-t használnám sürűn!Igen-igen igazad lehet Hleb-el kapcsolatban :!:

Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2009.06.06. 12:06:14

Eto'o egy triplázás után ne menjen már el ide ha ugyanilyen formája lesz jövőre is akkor minek Ibra?
balbekknek meg én Lahmot hoznám meg még ribery meg Fabregas :wink:
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.06. 12:02:58

varnagykrisztian írta: TRICAMPEÓNES-es szép napot :!: Én még mindig az ünneplés hatása alatt vagyok :!: Én nem igazolnám le Maxwell-t(nem BARCA szintű játékos), megtartottam volna Sylvinho-t mert megérdemelte volna (szerintem Guardiola első rossz döntése)!Ha már bal védőt igazolunk akkor megvenném Clichy-t, a jobb oldali védőt megoldanám a "b" csapatból, Gudi+Hleb menjen, Fabregas+Silva (minkettő padra) jöjjön, Ibra nem kell, Eto'o maradjon :!: LM10 elcsórtam a sigg-edet, remélem nem bánod :?: :!: :D

Kép
Én sem örültem a Syl eladásnak, de lehet, h jól döntött Pep. Maxvell nem rossz játékos. A jobb oldalra én inkább igazolnék egy rutinos játékost, aki hajt. Kb. olyan lenne, mint Syl volt túloldalt. Guddy nálam marad. Fabregas és Silva viszont nem padozhat rendszeresen! Jobb játékosok annál. Szivesen látnám őket a csapatban, de arra sokak, h padozzanak.
Szerk.: Sztem Hleb volt az első rossz döntés...
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.06. 12:02:42

lionelmessi19 írta:Nem írjuk bele, ugyanis nincs köztünk egyetértés ezt illetően. :roll:
Magam részéről betiltanám, de ez nem egy osztatlan sikert aratott ötlet.
Így csak azt tudom ajánlani, hogy ne olvassa senki. Ugyanis nem ér semmit, a létező legkisebb és elhanyagolhatóbb forrásoktól a legnagyobbakig mindent lefordít, ELKÉPESZTŐEN ROSSZUL FORDÍT, és a szerkesztői találomra kiegészítik nemegyszer a cikkeket.

Emlékszem anno, hogy Robben nagymamája elköhögte magát az utcán, és valaki úgy hallotta, hogy Barca. Ezt az AS arra érdemes hírnek tartotta, h megírja, meg is tették. Ebből jött a goal.comos szallagcím, hogy Robbent a Barcelonába igazol. Mondanom sem kell, a holland már 3. boldog évét tölti nálunk.

Vagy hogy egy frisebb példát említsek, a goal.comnál nincsen jelenleg Kaká ügy, hisz a srác fél éve 120 millióért aláírt a Man Cityhez.
igen, gondoltam, h ez lehet a "nem-tiltás" hátterében... :?
egyébként leírtam korábban én is, h a goal.com egyike a legrosszabb médiumoknak a mennyiségre törekvésük miatt.

(hogy ne legyen ez a hsz-em is teljesen off)
a magam részéről Maxvell-t talán el is tudnám képzelni, vhogy nem illik ebbe a mostani interbe, ahol több a cirkuszra hajlamos játékos, mint bárhol máshol...
bence8
Barça B

2009.06.06. 12:01:39

most amúgy azért nem kell Eto'o mert több fizut akar?
ha jól tudom Ibra keres a legtöbbet :?
akkor meg miről van szó...?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.06.06. 11:57:21

LM10 írta:
Viszont Moratti és Laporta már találkozott biztosan. Ennyi, amit jelenleg tudunk.
Símán benne van az is, hogy az újságok közül mindenki Ibra-Eto'o cserére gondolt. Pedig lehet, hogy Maxwell volt az igazi indok.
TRICAMPEÓNES-es szép napot :!: Én még mindig az ünneplés hatása alatt vagyok :!: Én nem igazolnám le Maxwell-t(nem BARCA szintű játékos), megtartottam volna Sylvinho-t mert megérdemelte volna (szerintem Guardiola első rossz döntése)!Ha már bal védőt igazolunk akkor megvenném Clichy-t, a jobb oldali védőt megoldanám a "b" csapatból, Gudi+Hleb menjen, Fabregas+Silva (minkettő padra) jöjjön, Ibra nem kell, Eto'o maradjon :!: LM10 elcsórtam a sigg-edet, remélem nem bánod :?: :!: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2009.06.06. 12:01:58-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.06. 11:55:24

Nem írjuk bele, ugyanis nincs köztünk egyetértés ezt illetően. :roll:
Magam részéről betiltanám, de ez nem egy osztatlan sikert aratott ötlet.
Így csak azt tudom ajánlani, hogy ne olvassa senki. Ugyanis nem ér semmit, a létező legkisebb és elhanyagolhatóbb forrásoktól a legnagyobbakig mindent lefordít, ELKÉPESZTŐEN ROSSZUL FORDÍT, és a szerkesztői találomra kiegészítik nemegyszer a cikkeket.

Emlékszem anno, hogy Robben nagymamája elköhögte magát az utcán, és valaki úgy hallotta, hogy Barca. Ezt az AS arra érdemes hírnek tartotta, h megírja, meg is tették. Ebből jött a goal.comos szallagcím, hogy Robbent a Barcelonába igazol. Mondanom sem kell, a holland már 3. boldog évét tölti nálunk.

Vagy hogy egy frisebb példát említsek, a goal.comnál nincsen jelenleg Kaká ügy, hisz a srác fél éve 120 millióért aláírt a Man Cityhez.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:55:18

lionelmessi19 írta:Laporta és Moratti nagyon jó barátok, egy ebédre simán összeülhetnek egy kisebb játékosért is..
Én csak az Eto'o csere részről beszéltem!
+
lionelmessi19 írta:LM10nél a pont, ha csak a tényekre próbálunk szorítkozni, az sokkal valószínűbb. Egyszerűen mert középcsatár nem kell, balbekk viszont igen.
Ez mind igaz lehet (jó barát a két elnök, illetve logikusan nézve csak balhátvéd kell). Én erre azt tudom mondani, hogy tavaly is volt középcsatárunk, és akkor is keresett embereket Pep. Főleg azért nem garancia, hogy van középcsatárunk, mert ennek a kpcs-nek lejár a szerződése jövőre, és a megújítása körül problémák lehetnek (még ebben az esetben is helytálló lenne egy Ibra B-terv, nem csak Ribéry helyett). Másrészt fogalmunk sincs Guardiola céljairól és taktikai elképzeléseiről. Meglátjuk, mi lesz. Mindenesetre ha már az összes jelentős külföldi médiában megtalálható az Ibra-Eto'o csere lehetősége, akkor a téma aktuális.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.06. 11:50:23

lionelmessi19 írta:A goal.com sajnos nem tiltott oldal.
de arról volt szó, h a lista bővülhet, sztem tegyétek is meg ;), és frissítve írjátok le a szabályzatot, mindenki jobban járna...(ez törölhető )
Andris
Adminisztrátor

2009.06.06. 11:48:34

A goal.com sajnos nem tiltott oldal.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LM10
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:48:09

Én meg pont a 2-tök véleményéből hozok ki egyet. Ribéry az alap célpont, de ha nem lenne meg vmiért, akkor Ibra simán játszhatna a bal szélen mint Henry.+ Maxwell is vonzó lehet a Barcának, főleg szerződése miatt ami lejár 2010 végén. Szal szvsz Ribéry és Maxwell lehetnek a tuti célpontok.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.06. 11:46:14

Mikaos, kicsit szerkesztettem még, ajánlom figyelmedbe. Egyébként miután Laporta és Moratti nagyon jó barátok, egy ebédre simán összeülhetnek egy kisebb játékosért is..

Én csak az Eto'o csere részről beszéltem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.06.06. 11:47:27-kor.
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:44:32

lionelmessi19 írta: Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az Ibrahimovic dolog a Ribery terv B terve.
Erről van szó. Szerintem is. Egyik esetben sem véletlenül cikkeznek az újságok ennyit. Plusz a nyilatkozatok, ugye.
LM10 írta: Símán benne van az is, hogy az újságok közül mindenki Ibra-Eto'o cserére gondolt. Pedig lehet, hogy Maxwell volt az igazi indok.
Természetesen lehetséges. Személy szerint én nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy Maxwell ügyében elnöki találkozóra lenne szükség, de minden lehet.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.06. 11:41:53

Mikaos írta:
lionelmessi19 írta: Ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok hogy a tárgyalások nagyrészén túl vagyunk. Most a játékos döntésére várnak a klubok, úgyhogy nehéz lenne miről cikkezni.
...
Az Ibrahimovic ügy cserebere része minden alapot nélkülöz egyelőre, újságírói spekuláció elejétől a végéig.
Akkor ennyi erővel a Ribéry-ügy is újságírói spekuláció. Van szó ott Reál Madridról, Barcáról, és maradásról - melyiknek higgyünk?
Viszont Moratti és Laporta már találkozott biztosan. Ennyi, amit jelenleg tudunk.
Emlékeim szerint Txiki árulta el, hogy a tárgyalások már vagy fél éve elkezdődtek. Ja, és a bajorok részéről is megerősítette ezt a klub. Egyelőre tehát Riberyért tárgyalunk, Ibráról viszont szó sincs, csak a két elnökről és a töltöttcsirkéről.

Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az Ibrahimovic dolog a Ribery terv B terve, olyan ellenfelek mellett, mint Perez, Abrahamovic, stb... több vasat kell egyszerre a tűzben tartani. Tudják ezt jól Laportáék.

LM10nél a pont, ha csak a tényekre próbálunk szorítkozni, az sokkal valószínűbb. Egyszerűen mert középcsatár nem kell, balbekk viszont igen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.06.06. 11:44:45-kor.
- József Attila
LM10
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:39:41

Símán benne van az is, hogy az újságok közül mindenki Ibra-Eto'o cserére gondolt. Pedig lehet, hogy Maxwell volt az igazi indok.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:37:51

lionelmessi19 írta: Ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok hogy a tárgyalások nagyrészén túl vagyunk. Most a játékos döntésére várnak a klubok, úgyhogy nehéz lenne miről cikkezni.
...
Az Ibrahimovic ügy cserebere része minden alapot nélkülöz egyelőre, újságírói spekuláció elejétől a végéig.
Akkor ennyi erővel a Ribéry-ügy is újságírói spekuláció. Van szó ott Reál Madridról, Barcáról, és maradásról - melyiknek higgyünk?
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:34:31

Meg azért azt se feledjük, hogy Eto'o fizetésemelésével felkerülhetne Ibrával egy szintre, márpedig Ibra sokoldalúbb játékos (szabadrúgások, fejesek, pontosabb passzok, reklámérték!!!, stb.), ami szintén nem állná meg a helyét.
Persze szerintem is elsősorban szakmai döntés lenne, és én most már egyre kevésbé bánnám ezt, mert amikor manapság már a világ legnagyobb csapatai is bunkerfocit játszanak (vagy ahhoz hasonlót), szinte lehetetlen áttörni a védelmet egy erőszakos csatár nélkül. Eto'o tökéletesen illett a 04/05-ös Barcába (meg akkor még tudott jól passzolni :wink:), de a foci ez alatt a pár év alatt is sokat változott, és a korral haladni kell. Nagyon fogom sajnálni Eto'ot, ha neki mennie kell, mert temérdek gólt lőtt.

House
"Vihar előtti csend. :wink: "
Legyen igazad :)
Andris
Adminisztrátor

2009.06.06. 11:33:56

House írta:
Mikaos írta: Ribéryről már alig esik szó, lehet, hogy nem is engedik el a Bayerntől.
Vihar előtti csend. :wink:
Ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok hogy a tárgyalások nagyrészén túl vagyunk. Most a játékos döntésére várnak a klubok, úgyhogy nehéz lenne miről cikkezni.

Arra pedig megint felhívom mindenki figyelmét: a leghalványabb jel se mutatkozott eddig arra, hogy Eto'o elmenne innen, illetve hogy bárki is azt szeretné, ha elmenne. Az ellenkezője viszont már elhangzott az ő, és az elnök szájából is.

Holnap talán megírják, h Ribery cserealapja Iniesta.
- József Attila
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.06. 11:25:24

Tim írta:Ibra fizetése a legmagasabbak közé tartozik,ha jól tudom 12 körül van.
Samu meg 9ből "vegetál".Nyilván ha jönne a svéd nem kevesebbért vállalná a játékot mint a jelenlegi fizetése.Tehát ha csak a pénzről lenne szó,egyszerűbb emelést adni Samunak,és még mindig beljebb lennénk.
Ha mindenképpen le akarják cserélni a kamerunit az nem azért lenne,mert túl sokat kér..remélem marad a Barcában.
Egyetértek! Nem pénzügyi oka lesz a középcsatár váltásnak, sokkal inkább szakmai! Pep már tavaly is egy jól fejelő a kapunak háttal is veszélyes erőcsatárban gondolkozott. Valószínűleg, most is ez áll a háttérben... :roll:
House
Entrenador del Barça

2009.06.06. 11:24:13

Mikaos írta: Ribéryről már alig esik szó, lehet, hogy nem is engedik el a Bayerntől.
Vihar előtti csend. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
nuh
Barça B

2009.06.06. 11:24:08

Ashley Cole-t úgy látszik nem engedik el nem tudom mennyire volt igaz a hír hogy jön de most már mind1

zlatan az Eto'o-s esetleges csere+pénz ami most már legalább E9+30m
sem szimpatikus főleg az hogy csak simán 70m cash (mondjuk szerintem a klub egyik megoldást sem preferálja) de ugye Guardiola nyilatkozata Ibra jó(nagyszerű) játékos hasonlóan mint Silva v Villa ez remélem jelent vmit

Ribéry elvileg a real érte is hajlandó kifizetni annyit mint Kaká-ért fizetnének tehát 60m+ mondjuk ha úgy dönt hogy oda nem menne de a Barca gondolom ennyit nem akar fizetni főleg Hoeness azt mondta kell 100 milla hogy elhagyhassa az Allianz arénát magyarul nem akarja nagyon elengedni de ha az átigazolása már elő van készítve valamilyen szinten a Barca irányában akkor még jól is kijöhetünk belőle

anyagilag jobb lenne inkább elhozni Silvát és Villát packban mint a másik két játékost de ez sem biztos hogy lehetséges meg ebbe az üzletbe is be lehetne vonni játékosokat mert a valenciának szüksége lesz pótlásra ha ki kell árusítani a csapatot
Tim
Mezei fórumozó

2009.06.06. 11:19:39

Ibra fizetése a legmagasabbak közé tartozik,ha jól tudom 12 körül van.
Samu meg 9ből "vegetál".Nyilván ha jönne a svéd nem kevesebbért vállalná a játékot mint a jelenlegi fizetése.Tehát ha csak a pénzről lenne szó,egyszerűbb emelést adni Samunak,és még mindig beljebb lennénk.
Ha mindenképpen le akarják cserélni a kamerunit az nem azért lenne,mert túl sokat kér..remélem marad a Barcában.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:17:27

Pep nyilatkozata: "Ibra egy nagy játékos" - forrás: sport.es
Emberek, itt bomba fog robbanni. (A fórumon is :D). Ribéryről már alig esik szó, lehet, hogy nem is engedik el a Bayerntől.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.06. 11:12:58

The report suggests Laporta offered the Italians Samuel Eto'o plus €25 million in return for Ibrahimovic and Maxwell. Moratti deemed the bid to be less than satisfactory and thus negotiations are on hold for now.

Forrás: Goal.com

Miszerint a BARCA 25+Eto'o-t adná Ibráért és Maxwell-ért..ebben már van realitás, ha az áraakt nézzük.
Lezárt