2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fabregas és Silva pados lenne nálam de a "rotáció"-t használnám sürűn!Igen-igen igazad lehet Hleb-el kapcsolatbankabekabe írta:Én sem örültem a Syl eladásnak, de lehet, h jól döntött Pep. Maxvell nem rossz játékos. A jobb oldalra én inkább igazolnék egy rutinos játékost, aki hajt. Kb. olyan lenne, mint Syl volt túloldalt. Guddy nálam marad. Fabregas és Silva viszont nem padozhat rendszeresen! Jobb játékosok annál. Szivesen látnám őket a csapatban, de arra sokak, h padozzanak.varnagykrisztian írta: TRICAMPEÓNES-es szép napotÉn még mindig az ünneplés hatása alatt vagyok
Én nem igazolnám le Maxwell-t(nem BARCA szintű játékos), megtartottam volna Sylvinho-t mert megérdemelte volna (szerintem Guardiola első rossz döntése)!Ha már bal védőt igazolunk akkor megvenném Clichy-t, a jobb oldali védőt megoldanám a "b" csapatból, Gudi+Hleb menjen, Fabregas+Silva (minkettő padra) jöjjön, Ibra nem kell, Eto'o maradjon
LM10 elcsórtam a sigg-edet, remélem nem bánod
![]()
![]()
![]()
Szerk.: Sztem Hleb volt az első rossz döntés...
Én sem örültem a Syl eladásnak, de lehet, h jól döntött Pep. Maxvell nem rossz játékos. A jobb oldalra én inkább igazolnék egy rutinos játékost, aki hajt. Kb. olyan lenne, mint Syl volt túloldalt. Guddy nálam marad. Fabregas és Silva viszont nem padozhat rendszeresen! Jobb játékosok annál. Szivesen látnám őket a csapatban, de arra sokak, h padozzanak.varnagykrisztian írta: TRICAMPEÓNES-es szép napotÉn még mindig az ünneplés hatása alatt vagyok
Én nem igazolnám le Maxwell-t(nem BARCA szintű játékos), megtartottam volna Sylvinho-t mert megérdemelte volna (szerintem Guardiola első rossz döntése)!Ha már bal védőt igazolunk akkor megvenném Clichy-t, a jobb oldali védőt megoldanám a "b" csapatból, Gudi+Hleb menjen, Fabregas+Silva (minkettő padra) jöjjön, Ibra nem kell, Eto'o maradjon
LM10 elcsórtam a sigg-edet, remélem nem bánod
![]()
![]()
![]()
igen, gondoltam, h ez lehet a "nem-tiltás" hátterében...lionelmessi19 írta:Nem írjuk bele, ugyanis nincs köztünk egyetértés ezt illetően.![]()
Magam részéről betiltanám, de ez nem egy osztatlan sikert aratott ötlet.
Így csak azt tudom ajánlani, hogy ne olvassa senki. Ugyanis nem ér semmit, a létező legkisebb és elhanyagolhatóbb forrásoktól a legnagyobbakig mindent lefordít, ELKÉPESZTŐEN ROSSZUL FORDÍT, és a szerkesztői találomra kiegészítik nemegyszer a cikkeket.
Emlékszem anno, hogy Robben nagymamája elköhögte magát az utcán, és valaki úgy hallotta, hogy Barca. Ezt az AS arra érdemes hírnek tartotta, h megírja, meg is tették. Ebből jött a goal.comos szallagcím, hogy Robbent a Barcelonába igazol. Mondanom sem kell, a holland már 3. boldog évét tölti nálunk.
Vagy hogy egy frisebb példát említsek, a goal.comnál nincsen jelenleg Kaká ügy, hisz a srác fél éve 120 millióért aláírt a Man Cityhez.
TRICAMPEÓNES-es szép napotLM10 írta:Símán benne van az is, hogy az újságok közül mindenki Ibra-Eto'o cserére gondolt. Pedig lehet, hogy Maxwell volt az igazi indok.Viszont Moratti és Laporta már találkozott biztosan. Ennyi, amit jelenleg tudunk.
+lionelmessi19 írta:Laporta és Moratti nagyon jó barátok, egy ebédre simán összeülhetnek egy kisebb játékosért is..
Én csak az Eto'o csere részről beszéltem!
Ez mind igaz lehet (jó barát a két elnök, illetve logikusan nézve csak balhátvéd kell). Én erre azt tudom mondani, hogy tavaly is volt középcsatárunk, és akkor is keresett embereket Pep. Főleg azért nem garancia, hogy van középcsatárunk, mert ennek a kpcs-nek lejár a szerződése jövőre, és a megújítása körül problémák lehetnek (még ebben az esetben is helytálló lenne egy Ibra B-terv, nem csak Ribéry helyett). Másrészt fogalmunk sincs Guardiola céljairól és taktikai elképzeléseiről. Meglátjuk, mi lesz. Mindenesetre ha már az összes jelentős külföldi médiában megtalálható az Ibra-Eto'o csere lehetősége, akkor a téma aktuális.lionelmessi19 írta:LM10nél a pont, ha csak a tényekre próbálunk szorítkozni, az sokkal valószínűbb. Egyszerűen mert középcsatár nem kell, balbekk viszont igen.
de arról volt szó, h a lista bővülhet, sztem tegyétek is meglionelmessi19 írta:A goal.com sajnos nem tiltott oldal.
Erről van szó. Szerintem is. Egyik esetben sem véletlenül cikkeznek az újságok ennyit. Plusz a nyilatkozatok, ugye.lionelmessi19 írta: Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az Ibrahimovic dolog a Ribery terv B terve.
Természetesen lehetséges. Személy szerint én nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy Maxwell ügyében elnöki találkozóra lenne szükség, de minden lehet.LM10 írta: Símán benne van az is, hogy az újságok közül mindenki Ibra-Eto'o cserére gondolt. Pedig lehet, hogy Maxwell volt az igazi indok.
Emlékeim szerint Txiki árulta el, hogy a tárgyalások már vagy fél éve elkezdődtek. Ja, és a bajorok részéről is megerősítette ezt a klub. Egyelőre tehát Riberyért tárgyalunk, Ibráról viszont szó sincs, csak a két elnökről és a töltöttcsirkéről.Mikaos írta:Akkor ennyi erővel a Ribéry-ügy is újságírói spekuláció. Van szó ott Reál Madridról, Barcáról, és maradásról - melyiknek higgyünk?lionelmessi19 írta: Ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok hogy a tárgyalások nagyrészén túl vagyunk. Most a játékos döntésére várnak a klubok, úgyhogy nehéz lenne miről cikkezni.
...
Az Ibrahimovic ügy cserebere része minden alapot nélkülöz egyelőre, újságírói spekuláció elejétől a végéig.
Viszont Moratti és Laporta már találkozott biztosan. Ennyi, amit jelenleg tudunk.
Símán benne van az is, hogy az újságok közül mindenki Ibra-Eto'o cserére gondolt. Pedig lehet, hogy Maxwell volt az igazi indok.Viszont Moratti és Laporta már találkozott biztosan. Ennyi, amit jelenleg tudunk.
Akkor ennyi erővel a Ribéry-ügy is újságírói spekuláció. Van szó ott Reál Madridról, Barcáról, és maradásról - melyiknek higgyünk?lionelmessi19 írta: Ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok hogy a tárgyalások nagyrészén túl vagyunk. Most a játékos döntésére várnak a klubok, úgyhogy nehéz lenne miről cikkezni.
...
Az Ibrahimovic ügy cserebere része minden alapot nélkülöz egyelőre, újságírói spekuláció elejétől a végéig.
Ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok hogy a tárgyalások nagyrészén túl vagyunk. Most a játékos döntésére várnak a klubok, úgyhogy nehéz lenne miről cikkezni.House írta:Vihar előtti csend.Mikaos írta: Ribéryről már alig esik szó, lehet, hogy nem is engedik el a Bayerntől.
Egyetértek! Nem pénzügyi oka lesz a középcsatár váltásnak, sokkal inkább szakmai! Pep már tavaly is egy jól fejelő a kapunak háttal is veszélyes erőcsatárban gondolkozott. Valószínűleg, most is ez áll a háttérben...Tim írta:Ibra fizetése a legmagasabbak közé tartozik,ha jól tudom 12 körül van.
Samu meg 9ből "vegetál".Nyilván ha jönne a svéd nem kevesebbért vállalná a játékot mint a jelenlegi fizetése.Tehát ha csak a pénzről lenne szó,egyszerűbb emelést adni Samunak,és még mindig beljebb lennénk.
Ha mindenképpen le akarják cserélni a kamerunit az nem azért lenne,mert túl sokat kér..remélem marad a Barcában.