Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Director del Fútbol
http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias ... 2003.shtml
Érdekes statisztikák annak fényében,hogy mindenki arról beszél,hogy idén sokkal gyengébb a Barca.
Persze a vak is látja,hogy nem játszunk olyan jól,mint tavaly,de azért elismerésre méltó,hogy szeptember óta a legfontosabb játékosunk nélkül játszva jobbak a mutatóink,mint az elmúlt években,pedig már szinte minden rangadót lejátszottunk ősszel.
Nagyon fontos,hogy most ne roppanjon össze a csapat,és ha megmarad a tartás februárig,akkor nem lehet gond a bajnoki cím begyűjtése!
Érdekes statisztikák annak fényében,hogy mindenki arról beszél,hogy idén sokkal gyengébb a Barca.
Persze a vak is látja,hogy nem játszunk olyan jól,mint tavaly,de azért elismerésre méltó,hogy szeptember óta a legfontosabb játékosunk nélkül játszva jobbak a mutatóink,mint az elmúlt években,pedig már szinte minden rangadót lejátszottunk ősszel.
Nagyon fontos,hogy most ne roppanjon össze a csapat,és ha megmarad a tartás februárig,akkor nem lehet gond a bajnoki cím begyűjtése!
Sziasztok!Csak gratulálni tudok az egész csapatnak főleg a 2.félidőben mutatott játék miatt.Vasárnap ennyi is elég volt a győzelemhez,acserék jól játszottak a nagyok helyett,biztató a jövőre nézve hogy vannak megfelelő emberek a padon is.Szerdán hasonló módon kell játszani akkor biztossan nyerünk.VISCA EL BARCA!!!!! 

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Azért látszik Guddyn az izlandi klíma!
Igencsak hidegvérrel csinált majmot a mallorcai védelemből!
Csak legyetek Vele türelemmel, kihozza magából amit ki kell
hoznia a Barca mezében! Ügyi volt, na!
Milyen jó volt a meccs után finom Pilsner Urquell társaságában
Dallas-Indianapolis NFL-mérkőzést nézni!
Egyszóval: soha rosszabb vasárnap estét!
Krojfotok.
Azért látszik Guddyn az izlandi klíma!
Igencsak hidegvérrel csinált majmot a mallorcai védelemből!
Csak legyetek Vele türelemmel, kihozza magából amit ki kell
hoznia a Barca mezében! Ügyi volt, na!
Milyen jó volt a meccs után finom Pilsner Urquell társaságában
Dallas-Indianapolis NFL-mérkőzést nézni!
Egyszóval: soha rosszabb vasárnap estét!
Krojfotok.
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek én nem láttam a meccset sajnos, de olvasom a főoldalon, hogy nem volt a csapat megint valami jó és néhányan kifejezetten szenvedtek, mint pl ronaldinho, oleguer...
itt meg azt olvasom, végre egyben volt a csapat és lefociztuk a mallorcát....
most akkor mi van??? jól tolták a srácok, vagy kiszenvedték a győzelmet és a kiállítás miatt sikerült a végén 4???
fontos, mert szerdán BL!!!!
itt meg azt olvasom, végre egyben volt a csapat és lefociztuk a mallorcát....
most akkor mi van??? jól tolták a srácok, vagy kiszenvedték a győzelmet és a kiállítás miatt sikerült a végén 4???
fontos, mert szerdán BL!!!!
-
- Entrenador del Barça
Örülök hogy ennyi gólt rúgtunk,és eredményben sima lett végül! Remélem így folytatjuk a BL-ben is!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Jó kis győzelem volt ez a tegnapi! A vége sima lett, az 1. félidő után azért ezt nem gondoltam volna.
Örömteli, hogy Gudjohnsen nagyon higgadtan, szépen oldotta meg mindkét ziccerét, ráadásul Ezquerro is szép gólt lőtt. Iniesta pedig ismét nagyon jó volt, egyértelművé tette, hogy helye van a kezdőben (mondjuk én Deco helyett raknám be).
Fontos volt ez a 3 pont, várom a hasonló folytatást a BL-ben is!
Örömteli, hogy Gudjohnsen nagyon higgadtan, szépen oldotta meg mindkét ziccerét, ráadásul Ezquerro is szép gólt lőtt. Iniesta pedig ismét nagyon jó volt, egyértelművé tette, hogy helye van a kezdőben (mondjuk én Deco helyett raknám be).
Fontos volt ez a 3 pont, várom a hasonló folytatást a BL-ben is!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Örülök nagyon én is,a tegnapi győzelemnek! Az sem utolsó,h 4-et sikerült lőnünk,külön GRT Guddy-nak is,aki eddig nagyban elpuskázta a helyzeteit,de most ami volt azt szinte be is rúgtaLos Barrachos írta:Nagyszerű győzelem volt ez, grat a csapatnak és elsősorban a cseréknek, akik jó teljesítményt nyújtottak, igaz volt Giuly nyilatkozata, hogy eljött a cserék ideje, hogy megmutassák, mit tudnak!
Ugyan az első félidő elég álmosra sikeredett, de aztán a másodikban lefociztuk a jó védőkből álló Mallorcát, bár Tristán lövésénél beparáztam.
Gála kell a Levszki ellen is!
Visca el Barça!

Amúgy a Lefszki ellen nem Gála kell,csak 1 magabiztos győzelem,majd ha megyünk ellenük 2-3 al,akkor jöhet a gála,de addig koncentráció ezerrel

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én mondtam, hogy nem lesz itt gond!
Egy nagyon kicsivel jobb játékkal megverjük a Brémát, és a Levszkit is, és továbbjutunk a bl-ben. igaz párszor megállt az ütő, amikor ott hátul elkezdek labdázni, meg hazaadni a lasztit!
Egy nagyon kicsivel jobb játékkal megverjük a Brémát, és a Levszkit is, és továbbjutunk a bl-ben. igaz párszor megállt az ütő, amikor ott hátul elkezdek labdázni, meg hazaadni a lasztit!
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
JaaaaSzakacs írta:Santi Ezquerro

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Santi EzquerroRonaldinho #10 írta:Santos?! a Barca B -ból?!Los Barrachos írta:Személy szerint csodálkoztam, amikor Santit becserélték, de Rijkaard megérzett valamit, őbenne is dolgozott a bizonyítási vágy, ma nagyon együtt volt a csapat a második félidőben!

Tiziano Crudeli fan 

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Santos?! a Barca B -ból?!Los Barrachos írta:Személy szerint csodálkoztam, amikor Santit becserélték, de Rijkaard megérzett valamit, őbenne is dolgozott a bizonyítási vágy, ma nagyon együtt volt a csapat a második félidőben!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Személy szerint csodálkoztam, amikor Santit becserélték, de Rijkaard megérzett valamit, őbenne is dolgozott a bizonyítási vágy, ma nagyon együtt volt a csapat a második félidőben!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Nagyon örülök az eredmény miatt!!! hihetetlen, hogy 4-1 lett az állás, Messi, Eto'o, Saviola nélkül. Csak így tovább BARCAAA!!! 
FORCA BARCA!

FORCA BARCA!

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én is nagyon bírom Ezquerrot, sztem elég jó játékos, csak eddig még nem nagyon kapott lehetőséget, mivel nem volt benne sajnos még a rotációban sem, amit nagyon sajnálok
Majd most megmutathatja, hogy mire képes.
Sztem, ha mindenki egészséges, akkor kialakulhat egy verseny a csapatba kerülésért, amiből csak a csapat profitálhat.
Remélem ez is lesz. 

Majd most megmutathatja, hogy mire képes.
Sztem, ha mindenki egészséges, akkor kialakulhat egy verseny a csapatba kerülésért, amiből csak a csapat profitálhat.

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hat elhiszem h meglepo modon nyomta mert eddig a Barca szineiben 5x nem lathattuk jatszani...A Bilbaonal nagyon nagyon jol jatszott...nem jott ki neki jol a lepes...sztem hamar formaba lendul ha fog jatszani...En nagyon birom otSaviola írta:Ezquerro is jól nyomta,számomra meglepő módon..
FoRcA BaRcA!

FORCA BARCA

Tiziano Crudeli fan 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Az első félidő elég gyenge volt..a másodikban jobbak voltunk,de ez így sem elég..Guddy góljai remélem formába lendítik,Giuly nagyon gyenge volt..Iniesta jól játszott,Ronaldinho sem volt rossz [de nem magához képest..
]..Ezquerro is jól nyomta,számomra meglepő módon..Oleguer megint csinált hajmeresztő dolgokat..de a lényeg,hogy nyertünk és tartjuk az első helyet!
FoRcA BaRcA!

FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért azt nem mondanám,hogy a kiállitásig partiban volt a Mallorca.Hatalmas technikai fölényben játszottunk,-és szereztünk erölködés nélkül 2 gólós előnyt-és csak egy hatalmas egyéni hiba miatt tudtak szépíteni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- aka Game90
Grat a csapatnak
A kiállításig kb egyenlő felek voltunk a Mallorcával, a kiállítás után viszont ,,gáláztunk''. A 4 gól azért 4 gól

A kiállításig kb egyenlő felek voltunk a Mallorcával, a kiállítás után viszont ,,gáláztunk''. A 4 gól azért 4 gól

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nagyszerű győzelem volt ez, grat a csapatnak és elsősorban a cseréknek, akik jó teljesítményt nyújtottak, igaz volt Giuly nyilatkozata, hogy eljött a cserék ideje, hogy megmutassák, mit tudnak!
Ugyan az első félidő elég álmosra sikeredett, de aztán a másodikban lefociztuk a jó védőkből álló Mallorcát, bár Tristán lövésénél beparáztam.
Visca el Barça!
Visca el Barça!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A kiállításig egyenlő felek küzdelme volt ez a meccs szerintem... Gudjohnsen fantasztikus helyzetkihasználása billentette csak felénk a mérleg nyelvét.. Marqueznek remélem ez volt az első és utolsó hibája az idei szezonban.
Amúgy meg nem gondoltam volna, hogy ilyen különbséggel tudunk nyerni, Mottával a középpályán... Nagyon gáz az az ember középen. Úgy gondolom, hogy vele is csak sűrűbben vagyunk. Giuly-t nem fikáznám annyira, hiszen neki tudjuk kell 1-2 meccs mire belejön a játékba ennyi kihagyás után főleg...
Remélem Edmilka fog játszani a komolyabb meccseken, nem pedig Motta mert nagyon gáz komolyan mondom... lassú, körülményes, alig szerez labdát, sokat szabálytalankodik stbstb...
Amúgy grat a fiúknak!!! Gudjohnsenben pozitívan csalódtam!! (igaz a góljain kivül sok mindent nem csinált)
Amúgy meg nem gondoltam volna, hogy ilyen különbséggel tudunk nyerni, Mottával a középpályán... Nagyon gáz az az ember középen. Úgy gondolom, hogy vele is csak sűrűbben vagyunk. Giuly-t nem fikáznám annyira, hiszen neki tudjuk kell 1-2 meccs mire belejön a játékba ennyi kihagyás után főleg...
Remélem Edmilka fog játszani a komolyabb meccseken, nem pedig Motta mert nagyon gáz komolyan mondom... lassú, körülményes, alig szerez labdát, sokat szabálytalankodik stbstb...
Amúgy grat a fiúknak!!! Gudjohnsenben pozitívan csalódtam!! (igaz a góljain kivül sok mindent nem csinált)
-
- Director del Fútbol
Nagyon fontos a mai győzelem,minden győzelem dupla fontossággal bír,amíg nem jönnek vissza a sérültek.
Ráadásul jövő héten otthon játszunk,a közönség segítségével akkor is nyerni kell!
Iniesta a meccs emebere,hatalmas teljesítményt nyújott!
A többiek játékának viszont javulni kell szerdára,ha biztosra akarunk menni,bár nem gondolom,hogy a Sofia erősebb lenne a Mallorcanál.
Gudjonsen meg folytassa a gólgyártást!
Ráadásul jövő héten otthon játszunk,a közönség segítségével akkor is nyerni kell!
Iniesta a meccs emebere,hatalmas teljesítményt nyújott!
A többiek játékának viszont javulni kell szerdára,ha biztosra akarunk menni,bár nem gondolom,hogy a Sofia erősebb lenne a Mallorcanál.
Gudjonsen meg folytassa a gólgyártást!

- Pedro
- Jugador d'estrella
Na, gyerekek, ez is megvolt, jól mondta a Farkas Norbi, félgőzzel is négy gól az eddig a meccsig mindössze 6(!) gólt kapott Mallorcának idegenben nem is olyan rossz teljesítmény. Aminek nagyon örültem, az a befejezéseknél való koncentráció volt, valaki jól mondta az "Élő közv..." topikban, h. bezzeg, mikor megy a szekér, 10-ből ha 2t belövünk, most 6-7-ből 4-et
Jó, hogy van egy hidegfejű izlandink. Nem hajtották túl magukat a fiúk, de az eredmény őket igazolta. És jól mozogtak a csatárok a leshatáron...
más: nem is tudatosult bennem az a statisztika, amit ugyancsak a kommentátor mondott, hogy amikor nyertünk a bajnokságban idén, akkor legalább 3-at lőttünk... Azé' ez nem rossz dolog

más: nem is tudatosult bennem az a statisztika, amit ugyancsak a kommentátor mondott, hogy amikor nyertünk a bajnokságban idén, akkor legalább 3-at lőttünk... Azé' ez nem rossz dolog

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17