Egyetértek, Benzema szerintem nagy tehetség, de eddig még nem mutatott annyit, ami miatt megért volna ekkora lóvét. Szerintem nem a Milanba fog menni, spanyol vagy angol csapat lesz.
Angol csapatok:
Liverpool: Nem bírom elképzelni.
Arsenal: Tudomásom szerint nem szoktak hatalmas összegeket költeni, Benzema pedig nem két fillér lesz.
Chelsea: Elférne náluk. Drogba sem lesz fiatalabb, Anelka kiszámíthatatlan, Di Santo meg még nagyon fiatal.
Man.Utd.: Nem hiszem, hogy csatlakozik a Tevez, Rooney, Berbatov hármashoz.
Olasz csapatok:
Inter: Mourinho úgy tudom 2 szélsővel és 1 csatárral nyomul, az az 1 csatár pedig sanszos, hogy Ibra lesz.
AC Milan: Seva nem mai gyerek, Inzaghi szintén nem. Maradt Pato és Borriello. Elférne itt is, de a Milan szerintem sajnálni fogja rá a pénzt.
Juventus: Del Piero, Amauri, Trezeguet, Iaquinta. Nem túl esélyes...
AS Roma: Nekik drága lenne szerintem.
Spanyol csapatok:
Barcelona: Inkább Agüerót tartom elképzelhetőnek, hogy megveszi a Barca.
Real Madrid: Nagyon-nagyon elférne. Saviola nem játszik, Raúl gyenge, RvN meg bár jó, de ő sem mai gyerek. Higuaín mellé jó lenne.
Villa pedig más kategória, a világ top5 támadójának egyike.
Ki lenne a másik 4 emberke?

Eto`o és Ibra gondolom ott lenne. Habár én RM-szurkoló létemre Eto`o-val szemben elfogult vagyok. Bármikor elnézegetném a Madridban, hiába volt az az ominózus eset néhány évvel ezelőtt. Szerintem a világ legjobb támadója

(Rajta kívül még Xavi az, akinek a játékával nem bírok betelni. Hatalmas játékos.)