Na de ilyen is van, ilyen is kell. Nem mindig lehet gálázni. A lényeg, h akkor is nyerjünk amikor nem megy a játék.
A második félidőben mindenképp Iniesta is befog állni. Remélem Ő visz majd lendületet a csapat játékába.

teljesen egyet értek.Titinho írta:Gyönyörű egy szurkolótábor!
Az egész stadion majd felrobban. Mindenki: Puta Madre oéééoééé!
Olyanok mint a csapatuk: PARASZTOK A VÉGTELENSÉGIG!
Ezért utálom ezt a senkiházi mocsok csapatot!![]()
2. félidőben küldjünk még nekik 3-at 4-et!
PUTA MADRE MÁLAGA!
Titinho írta:Gyönyörű egy szurkolótábor!
Az egész stadion majd felrobban. Mindenki: Puta Madre oéééoééé!
Olyanok mint a csapatuk: PARASZTOK A VÉGTELENSÉGIG!
Ezért utálom ezt a senkiházi mocsok csapatot!![]()
2. félidőben küldjünk még nekik 3-at 4-et!
PUTA MADRE MÁLAGA!
Azt hiszem ezzel Pep is így van, remélem felpörgeti a fiúkat.G-Jay írta:gól ide gól oda, nem tetszik a meccs.
Ibra bemuzsikálta az 5.gólját,Henry helyére állt bematyi25 írta:Most értem haza koncertről, tudna valaki gyorsan egy összegzőt írni az első félidőről? Mi baja lett Henrynak? Ibra, muzsikál?
Hát először nagyon gyengék voltunk, aztán Henry nem is tudom milye fájt, lába vagy a háta, bejött Ibra, rúgott egy szép gólt, de azért ez nagyon messze van az igazi Barcától! Sok mindenről nem maradtál le.matyi25 írta:Most értem haza koncertről, tudna valaki gyorsan egy összegzőt írni az első félidőről? Mi baja lett Henrynak? Ibra, muzsikál?
rojadirecta.com+m-BARCA+válassz 1 linketBarca+ írta:sziasztok tud vki adni egy linket ibra góljáról? sajnos nem látom a meccset!
Kétlem, hogy már most van fenn valahol a gólról videó! Majd max a félidőben.Barca+ írta:sziasztok tud vki adni egy linket ibra góljáról? sajnos nem látom a meccset!
Ez viszont széééép volt!!!!!Danka00792 írta:Ibra!![]()
Hát ez elég gyenge volt...
Szerk.: Most meg gól!
Hát, ha ez a világ (egyik) legjobb bajnokága, akkor ezt a játékvezetői minőség miért nem tükrözi? Ettől függetlenül nem érzem, hogy csak a drága spori barátunk miatt nem vezetünk.Bobberto írta:ezt a bírót nem tudom honnan hívták be de hogy em ide való az holtbiztos....