Egyszerűen ezt

Ez.House írta:
v2:
Melyik jobb?
NEM a legjobbad! A legjobbad az, ami az én aláírásomba van...!House írta:Legjobbam?
nekem mindenképp tetszik, bár a kisbetűs részt talán 1 mérettel nagyobbá tenném a helyedben, még éppen nem zavaró lenne, és olvashatóbbá válna. bár te dönteszHouse írta:Legjobbam?
ui: Még gondolkozom, hogy betegyem-e.
Ezt még én is tudom...vale írta:A render az amiböl csináltam?Barcagirl24 írta: nagyon jóóoda tudnád adni a rendert nekem is kellene
![]()
Nem vágom az ien "szak" szavakat... de ha az akor persze. Klnben köszi.: )
A render az amiböl csináltam?Barcagirl24 írta: nagyon jóóoda tudnád adni a rendert nekem is kellene
Nem látszik a "nagy Ribéry" fél fejeBarcagirl24 írta:gyönyörű lett, igen jóLa Pulga írta:
ezt nem értem.House írta:Sajnos egyik Photoshop sem ingyenes, de szinte bármelyik torrenten megtalálható/letölthető, és a crackelése sem túl bonyolult. Viszont sokat kell vele próbálgatni, hogy kiismerd. Viszont ehhez nagy segítségek az internetes tutorialok. Videó tutorialok pl nagyon sok van a youtube-on, de google-n is vagy 2 000 000 találat.
Jól van na, infó órán hallottam róla, 2 éve és akkor utóljára.Slither írta:Gimp a neve, nem gift.![]()
Kezdőknek az a jobb, PS lehetőségeit a noob-ok úgyse tudják kihasználni.
Ha szépen megkérlek akkor nekem csinálsz valami hasonlót (Henry a bl-serleggel) és úgyhogy a 2 oldalán Messi és Xavi?CFirpo3 írta: Nemrég csináltam vkinek, de az azóta nem jelzett vissza, szal lehet a tiéd:
mért az adobe nem ingyenesHouse írta:Igen, a legtöbben. De ott van az ingyenes GIFT (azthiszem ez a neve) és sok más programok is, de a legjobb az Adobe Photoshop.Carles Puyol Saforcada írta: KÖSZ. Azzal toljátok ezeket a képeket is?
Igen, a legtöbben. De ott van az ingyenes GIFT (azthiszem ez a neve) és sok más programok is, de a legjobb az Adobe Photoshop.Carles Puyol Saforcada írta: KÖSZ. Azzal toljátok ezeket a képeket is?
KÖSZHouse írta:Photoshop CS-ekből bármelyik jó. (eddig CS, CS2, CS3, CS4-van.)Carles Puyol Saforcada írta:Valaki ossza meg velem h milyen programot használ lécci!
Sokmindennel próbálkoztam, de nem megy!
PLS
Photoshop CS-ekből bármelyik jó. (eddig CS, CS2, CS3, CS4-van.)Carles Puyol Saforcada írta:Valaki ossza meg velem h milyen programot használ lécci!
Sokmindennel próbálkoztam, de nem megy!
PLS
Hát ebben nekem semmi nincs. Abszolút semmi újítás, nem dobja fel semmi, nem mond semmit a kép, még csak nem is dizájnos szerintem! Ennél jobb munkád is volt már. Ez egy elég egyszerű cucc lett. Remélem nem haragszol a negatí kritika miattLa Pulga írta: