Los Barrachos írta:Guddy sosem a technikájáról volt híres, hanem az ívelgetős fociban, amit vagy lefejelt a társaknak, vagy maga alakította ki az akciót, de szerintem ezt tudta Laporta is, amikor megvette, meg aztán nemcsak őmaga dönt az igazolásokról, hanem Rijkaard is tudja, kire van szüksége. Ezek szerint neki egy center kellett, mint az izlandi, más kérdés, hogy eddig nem vált be.
Hát nem tudom, nem sok mindennel értek egyet.
1. Laporta és Rijkaard mellet, még sok mindneki dönt az igazolásokról
2. én az elmúlt 1-2 évben néztem jó pár cselszkij meccset, és ha gudjohnsen játszott, akkor a legkevésbé sem alakított ki magának helyzeteket.
3.Szeritem ha Frank kívánsága lett volna egy középcsatár, akkor nem gudjohnsent választja. Nem hiszem, h az ő döntése túl sokat nyomott a lattba amikor őt igazolták.
4. Gudjohnsen center szerepe meg nálam kérdőjeles. Nem tudom, előző csapataiban és chelseaben meg válogatottban miket játszott pontosan, de h nem ugy viselkedik a pályán mint egy center, az biztos.
az esetek 80%-ában hátrafele mozog a labdával, már ha le tudja venni, és meg is tartja, ami lássuk be nem túl nagy százalékban fordul elő.
Nagyon nem megy neki, nem tom, régebben jobbb volt-e, de nekem ez nem meggyőző, nem elég jó ahhoz, h a barcában kezdő legyen, még ha csak egy sérülés miatt is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila