Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2006.11.17. 14:17:24

Hát én bízok a csapatban, hogy megverjük a Mallorcát. Szerintem is Márquez-nek kéne lennie a vkp-nak mert ne felejtsük el, hogy 2004-05-ben is ott játszott és nem is rosszul. :)
Iniestát inkább nem erőltetném még most a hétvégén, gyógyuljon meg rendesen és majd játszhat a BL meccsen.
Észrevettem, hogy sokan szidjátok itt Gudjohnsen-t és Zambrottát, na meg Thuram-ot. (mármint a fórumokon). :) Én adok még nekik egy kis időt merthát Larsson-nak se ment eleinte a Barcában és a végére, hogy belelendült. Majdnem sírtam amikor láttam az utolsó meccsén. Szerintem Guddy is minden meccsel jobb formába lendül, érezni fogja a társakat és beindul majd a gólgyártás. Én bízok benne. Na meg Zambrottában és Thuramban is.
A Mallorca ellen kötelező lenne a győzelem, hogy elhúzzunk egy kicsit. A most következő egy hónapban a meccseket hozni kéne és akkor nincs gond Eto'o és Messi felépüléséig.

Viva la Barca!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.17. 14:04:19

Los Barrachos írta:A Badalona ellen Gio is megmutatta, hogy jó középpályásnak, így rá is lehetne számítani azon a poszton!
Azért szerintem inkább Rafa! Főleg úgy,h mostanában nem is olyan gyenge a Mallorca,azért más szint,mint 1 Badalona :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.17. 13:43:15

A Badalona ellen Gio is megmutatta, hogy jó középpályásnak, így rá is lehetne számítani azon a poszton!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.17. 11:55:33

Rivaldo11 írta:Talán meg lehetne próbálni egy másfajta felállást.
-----------Valdes-------------
Belletti-Puyol-Thuram-Zambrotta
----------Marquez------------
--Iniesta----Xavi-------Deco--
--Gudjohnsen Ronaldinho--
Zambrottát kipróbálnám a bal oldalon,mert jelenleg semmit sem ér.
Ennyit Bodár Laci is mutatna...sajnos.
Hát talán Mallorca ellen beleférne ez a felállás,más variáció nincs is igen,hisz Edmilka sérült,Motta piros,szal remélem Marquez lép feljebb :!:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.17. 11:37:58

Egyébként optimista vagyok,és nagyon bízom azokban,akik rendelkezésre állnak.Nem szabad elfelejteni,hogy még így is erős a keret.
Nem lesz gond... 8)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.17. 11:36:00

Talán meg lehetne próbálni egy másfajta felállást.
-----------Valdes-------------
Belletti-Puyol-Thuram-Zambrotta
----------Marquez------------
--Iniesta----Xavi-------Deco--
--Gudjohnsen Ronaldinho--
Zambrottát kipróbálnám a bal oldalon,mert jelenleg semmit sem ér.
Ennyit Bodár Laci is mutatna...sajnos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
pockos13
Barça C

2006.11.17. 11:25:17

Sziasztok! Kiváncsian várom hogy a csapat mire lesz képes vasárnap mert,eléggé át kel alakitani a csapatot.Most a padon ülök bizonyithatnak a mesternek hogy lehet rájuk számitani.Azért nincs bennem félsz mert egy Mallorcát még igy is vernünk kel.Fontos lenne a győzelem a BL meccs elött jó kis önbizalom növelő lenne.Nagyon bízok Roni-ban hogy egyre jobb formában lesz és,amig vissza tér Samu a hátán viszi a csapatot. VISCA EL BARCA!!!!!! :)
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.16. 17:13:36

A Mallorca mostanában kezdte magát egy kicsit összeszedni, Arangóra nagyon figyelni kell, meg persze Maxi Lópezre, aki nagy motivációval lép pályára és Diego Tristant se felejtsük el, aki csereként beállva is el tud dönteni egy-egy meccset!

Visca el Barça!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.16. 16:34:45

kath23 írta:vasárnap kell a gyözelem!! remélem hogy a sok sérülés ellenére is lesz egy ütöképes csapat!!! de szerintem nem kell aggodni!!!:)
Egészen addig kicsit aggódni fogok,míg nem látom,h mennyire érződik a kidőlt játékosok hiánya a pályán,ha jól,meggyőzően játszunk,és megverjük a Mallorcát,örülni fogok,de az még nem jelenti sajnos azt,h olyan simán fog menni majd a többi meccs is!

De előszőr GYŐZÜK LE A MALLORCÁT :!: :twisted:
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2006.11.16. 13:45:40

gudjohnsen jó játékos, de eddig teljesen más stílusban játszott. gondoljatok bele!
larsson ugyanígy volt az elején. neki sem ment a játék, ő is a brit bajnokságban tolta. aztán belerázódott. guddyval szerintem ugyanez a helyzet.
legyünk türelmesek vele. de persze ez nagyon nehéz úgy, hogy rögtön produkálnia kellene.
félre ne értsetek, én nem vagyok egy nagy gudjohnsen fan (sőőőt), de elismerem amit a cselziben produkált és ész érvekkel azt mondom, nem kell őt leírni.
ennyi 8)
kath23
Jugador del Barça

2006.11.16. 10:28:21

vasárnap kell a gyözelem!! remélem hogy a sok sérülés ellenére is lesz egy ütöképes csapat!!! de szerintem nem kell aggodni!!!:)
Visca el barca!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.15. 20:36:58

lionelmessi19 írta:
ozsimiki írta: Amúgy legyen az akár bajnoki ,akár bl meccs,szükség van rááááá :twisted:
hát nem tudom, hogy érted....

ebben a mostani helyzetben természetesen kell, de én ugy látom, h nagyon nem vált be, és ha lenne saviola, akkor már nem lenne rá szükség, max csereként.

szóval szerintem ha a klubnak van rá lehetősége, akkor savio helyett neki kell uj klubbot találni.
Hy!

Úgy értem,h a JELENLEGI helyzetben nagyon nagy szükség van,lenne a jobb formájára! Mert kidőltek mellőle a játékosaink :?
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.11.15. 20:32:26

ozsimiki írta: Amúgy legyen az akár bajnoki ,akár bl meccs,szükség van rááááá :twisted:
hát nem tudom, hogy érted....

ebben a mostani helyzetben természetesen kell, de én ugy látom, h nagyon nem vált be, és ha lenne saviola, akkor már nem lenne rá szükség, max csereként.

szóval szerintem ha a klubnak van rá lehetősége, akkor savio helyett neki kell uj klubbot találni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2006.11.15. 17:20:53

:) :!: Szevasztok!
Hát az elmúlt hétvége sérülései elég lehangolóak, de én bízom a fiúkban: igazi csapat, akiket a szeretet köt össze. Nekünk, szurkolóknak most az a dolgunk, hogy kettőzött erővel segítsük szeretett csapatunkat, érezzék a játékosok a bizalmat, az aggódást, az együttérzést. Éljünk bárhol is a Földön, itt Magyarországon, a meccsek pillanatában szuggeráljuk ki a győzelmet, összpontosítsunk a jó eredményre, mert biztos ők is érezni fogják a szeretetünket. Szegény Messit nagyon sajnálom, nálam ő a nyerőember, a legszimpatikusabb, a legaranyosabb. Mielőbbi gyógyulást mindegyiküknek!
A bajnoki eredmények lenyűgözőek, a játék egyre masszívabb, a középpálya és a csatársor egyre jobban muzsikál. A védelem még lehetne erősebb, jobban kéne figyelniük, a meccsek első 15-20 percében végre nem szabadna gólt kapni. Azért is kell a jobb védekezés, mert a csatársor eléggé hiányos lett a sérülések miatt. Ronnie csodálatos, a Zaragoza elleni gyermeki öröme szinte könnyeket csalt a szemembe. Minden mozdulatán látni a győzniakarást, a gólszerzést, és a profi mentalitást. A középpályán Deco-nak kéne egy kicsit többet vállalnia, néha olyan kedvetlennek tűnik. Azt hittem a cselszki elleni gólja egy kicsit feldobja, mert a gólok tőle is kellenek a mostani helyzetben.
Annyi könnyebbség lesz talán, hogy a "nagy" csapatokat letudtuk, most a viszonylag "könnyebbn2k" tűnő ellenfelek jönnek, de mint tudjuk a kötelező mindig a legnehezebb.
Szóval, bizakodó vagyok, a sok nehézség csak megerősíti a csapat egységét, egymásért való küzdeni akarását. FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! varga tamás
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.15. 17:12:03

Los Barrachos írta:A régi Chelsea-ben jó játékos volt, akkor ment neki a szekér, mikor Vialli volt az edzője, Mourinho érkezése óta csak pados volt.

Egyébként érdekes, hogy nem Rijkaard kérte a leigazolását, mégis eddig rendre őt kezdette, ha egészséges volt, nem Saviolát.
Ha nem tévedek,akkor RANIERI edzőskődése alatt is jól játszott! :wink: Amúgy legyen az akár bajnoki ,akár bl meccs,szükség van rááááá :twisted:
Kép
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.15. 14:04:26

A régi Chelsea-ben jó játékos volt, akkor ment neki a szekér, mikor Vialli volt az edzője, Mourinho érkezése óta csak pados volt.

Egyébként érdekes, hogy nem Rijkaard kérte a leigazolását, mégis eddig rendre őt kezdette, ha egészséges volt, nem Saviolát.
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.11.15. 00:20:00

Hat most mar tenyleg jo lenne ha tobbet mutatna de en ugy emlekszem , hogy a cselszkijben se lott olyan sok golt inkabb asistalt!
vagy?neki se lehet tokeletes ez a szerep
de most ez van nojon fel a feladathoz :twisted:
Andris
Adminisztrátor

2006.11.14. 22:41:35

Los Barrachos írta:Guddy sosem a technikájáról volt híres, hanem az ívelgetős fociban, amit vagy lefejelt a társaknak, vagy maga alakította ki az akciót, de szerintem ezt tudta Laporta is, amikor megvette, meg aztán nemcsak őmaga dönt az igazolásokról, hanem Rijkaard is tudja, kire van szüksége. Ezek szerint neki egy center kellett, mint az izlandi, más kérdés, hogy eddig nem vált be.
Hát nem tudom, nem sok mindennel értek egyet.
1. Laporta és Rijkaard mellet, még sok mindneki dönt az igazolásokról
2. én az elmúlt 1-2 évben néztem jó pár cselszkij meccset, és ha gudjohnsen játszott, akkor a legkevésbé sem alakított ki magának helyzeteket.
3.Szeritem ha Frank kívánsága lett volna egy középcsatár, akkor nem gudjohnsent választja. Nem hiszem, h az ő döntése túl sokat nyomott a lattba amikor őt igazolták.
4. Gudjohnsen center szerepe meg nálam kérdőjeles. Nem tudom, előző csapataiban és chelseaben meg válogatottban miket játszott pontosan, de h nem ugy viselkedik a pályán mint egy center, az biztos.
az esetek 80%-ában hátrafele mozog a labdával, már ha le tudja venni, és meg is tartja, ami lássuk be nem túl nagy százalékban fordul elő.

Nagyon nem megy neki, nem tom, régebben jobbb volt-e, de nekem ez nem meggyőző, nem elég jó ahhoz, h a barcában kezdő legyen, még ha csak egy sérülés miatt is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.14. 20:47:08

Guddy sosem a technikájáról volt híres, hanem az ívelgetős fociban, amit vagy lefejelt a társaknak, vagy maga alakította ki az akciót, de szerintem ezt tudta Laporta is, amikor megvette, meg aztán nemcsak őmaga dönt az igazolásokról, hanem Rijkaard is tudja, kire van szüksége. Ezek szerint neki egy center kellett, mint az izlandi, más kérdés, hogy eddig nem vált be.
Andris
Adminisztrátor

2006.11.14. 18:56:00

Los Barrachos írta:Azért a támadóknak is illene felnőniük, főleg Guddy-nak, aki még nincs csúcsformában, de szoknia kell a latin stílust, mert évekig az angol bajnokságban játszott, most nem könnyű átszoknia egy teljesen más kultúrához.
Szerintem ez már nem szokás kérdése.
Gudjohnsen több mint 3 hónapja a csapattal edz, és játszik, méghozzá meglehetősen sokat. Mégsem nyújt gyakorlatilag semmit.
Én úgy látom, h neki nincs elég technikája, és esze sem ahhoz, h európa egyik legjobb csapatában játszhasson.
már a topicjában irtam előbb, de ide is:
szerintem a legnagyobb melléfogás az igazolások közt a laporta időszak óta. pláne ennyi pénzért.
örülnék ha rámcáfolna, de nem hiszem. nincs hozzá kvalitása. ennyi.
- József Attila
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.14. 17:22:24

Azért a támadóknak is illene felnőniük, főleg Guddy-nak, aki még nincs csúcsformában, de szoknia kell a latin stílust, mert évekig az angol bajnokságban játszott, most nem könnyű átszoknia egy teljesen más kultúrához.
sasi1
Entrenador del Barça

2006.11.14. 08:26:37

Szerintem elsősorban nem a támadóknak kell felnőni a mostani helyzethez, hanem a védőknek.
Világklasszis védőink vannak, jó lenne, ha ezt a gyakorlatban is megmutatnák, mert aki nem kap gólt !!!!!!!!!!!!!!......................

1-et meg biztos rugunk ilyen ellenfelek ellen.......
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.13. 21:45:07

Érdekes ítéletei volak Itturalde Gonzáleznek a Zaragoza elleni meccsen, szerencsére nemcsak a mi kárunkra tévedett, hanem az ellenfélére is, lásd Saviola gólja, viszont ugyanabban a periódusában a meccsnek volt egy meg nem adott tizenegyes ide. Összességében elégedett vagyok a győzelemmel, csak Edmílson és Messi sérülése ne lett volna... :oops:
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.11.13. 20:08:24

Game90 írta:Iniestával mi van? Én nem hallottam róla :oops:

csak itt kéne egy kicsit a forumon olvasgatnod de a kényelem kedvéért beteszem!!!!! :D http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5515
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.13. 20:04:48

Pockos,kicsit olvassgas a hírek közt :!: :roll:

Savigól is kidőlt :!: :? :x Szóval nem lesz ő mostanában kezdő sajnos...

Nehéz időszak lesz,de ez a CSAPAT képes mindenre,képes arra,h átvészelje :!: :twisted:

FORZA BARCAAA!!!
Kép
Lezárt