Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amit mondasz abba van igazság a védelmük tényleg nagyon gyenge de ha megnézed a sorsolást kb az elődöntőig nem fognak találkozni ( ha eljutnak odáig ) nagy csapattal mert én a belgákat nem érzem erősnek túl lettek sztárolva , de aztán lehet , hogy kiverik messiéket de ha megnézed az elődöntőig max a belgák az erősekLG írta:Ilyen védelemmel nehéz lesz. Tartom, hogy az első igazán jó ellenfél lesz nekik a végállomás.Alfa írta: Kicsit reálisabban egy döntő vagy egy elődöntő simán kinéz nekik és ugye egy meccsen bármi előfordulhat .
Az esti meccsek alapvetően nem ígérkeznek túl érdekesek, de a franciákat talán meglesem, hátha ma is élvezetes játékkal rukkolnak elő.
Ilyen védelemmel nehéz lesz. Tartom, hogy az első igazán jó ellenfél lesz nekik a végállomás.Alfa írta: Kicsit reálisabban egy döntő vagy egy elődöntő simán kinéz nekik és ugye egy meccsen bármi előfordulhat .
Alapból az olaszoknak drukkolok és soha nem is érdekelt semmilyen válogatott sem de amikor Messi már el kezdett alkotni a Barcában (Kb 2007-8) akkor miatta elkezdtem szorítani az argentinoknak,Neymar tavalyi ide igazolása óta pedig a Barziloknak is drukkolok.JanPieterzoon írta:Argentína és Brazília a két kedvenc válogatottad? Szép párosításLeon írta: 2 kedvenc válogatottam 2 favorit játékosa (aki épp a Barca 2 legjobbja is) a Vb eddigi 2 gólkirálya!![]()
Messi es neymar külön-külön is több gólt lőttZBarca írta:Eddig Messi és Neymar több gólt lőttek, mint a BBC (Benzema, Bale, CR).
Dzemaili talált be ezen a vb-n elsőként szabadrúgásból.ZBarca írta: Messi pedig kezd visszatérni, parádés volt az második gólja. (Ez volt amúgy a VB első szabadrúgás gólja.)
Az is lehet, hogy csak tartalékoltak a kieséses szakaszra. Tényleg nem ez volt a legjobb meccsük, de szerintem tudnak javulni.JanPieterzoon írta:Amúgy eddig nem vagyok túlságosan megelégedve ezzel az Argentin válogatottal, sok lyukas poszt van, Irán ellen is durván szenvedtek, egy erősebb csapat ellen szerintem most kikapnának. Viszont a VB-t nem az első héten kell megnyerni, ha a kieséses szakaszra sikerül javulni, akkor képesek lehetnek arra is, hogy az egészet megnyerjék.
Argentína és Brazília a két kedvenc válogatottad? Szép párosításLeon írta: 2 kedvenc válogatottam 2 favorit játékosa (aki épp a Barca 2 legjobbja is) a Vb eddigi 2 gólkirálya!
Persze,hogy örülnek;mind a 2gól véletlen volt/üres kapura kellet lőni/a kapusnak simán fogni kellet volna mindkettőt,stb,ilyen okosságok vannak az éterben!Rivaldo11 írta:Messi ismét betalált, gondolom a madridisták külön örülnek...
Amúgy ezen a derbin inkább Nigériának, de méginkább egy döntetlennek szurkolok, úgyhogy Leo eltehette volna ezt a gólt a következő körre...
Remélem a bosnyákok behúzzák a másikat, hogy Nigéria is továbbmenjen.
pedig ezt leszámítva a legjobbak között lehetne emlegetni, mert mindent tud... csak épp ezt nem, pedig ez elég fontos egy focistának...Mezner2 írta:Ha Di Marianak lenne agya akkor mar 3-al mennenek az argentinok, de sajnos nincs ....
Ne is mondd! Már az aranylabda a téma...
Ne is mondd! Már az aranylabda a téma...Rivaldo11 írta:Messi ismét betalált, gondolom a madridisták külön örülnek...![]()
P.Fülöp Gábor ő közvetítette azt a meccset es o a legjobb a kint levő kommentátorok közül es az tetszik benne , hogy nemcsak kiélezett helyzetben uvöltözik hanem 5-0- nál is . De sajnos a döntőt mar biztos , hogy Gundel kapjaZBarca írta:Csak engem lepett meg, hogy mennyiszer próbált kényszerítőt kezdeményezni?
Nekem sem tetszik, inkább a tegnapi Görögország-Elefántcsontpart meccs kommentátorának kéne kapnia a finálét.Alfa írta:Csak engem akaszt ki Gundel kozombossege ??? Es ez az ember fogja közvetíteni a döntőt?!!?!!??
Lehagytam, hogyvisca el barca írta:jaj ugyan már, hiszen mind kiscsapatoknak rúgták. az nem is számít.hank1ee írta: Top scorers:
Messi - 4
Neymar - 4
és hol van még az argentin meccs vége!
jaj ugyan már, hiszen mind kiscsapatoknak rúgták. az nem is számít.hank1ee írta: Top scorers:
Messi - 4
Neymar - 4
és hol van még az argentin meccs vége!
Igen, végre látni egy kis aktivitást elől. Di Maria is hozzáteszi a magáét.Sokkal több a mozgás elől az Argentinoknál egyből több az ötlet is és jobb a játék.
Nekem sem tetszik, inkább a tegnapi Görögország-Elefántcsontpart meccs kommentátorának kéne kapnia a finálét.Alfa írta:Csak engem akaszt ki Gundel kozombossege ??? Es ez az ember fogja közvetíteni a döntőt?!!?!!??
Mentségére szóljon, hogy szerintem most beteg. Elég náthásnak tűnik a hangja. De amúgy előtte se vitte túlzásba ez tény, én speciel őt bírom legkevésbé a kint levő kommentátorok közül.Alfa írta:Csak engem akaszt ki Gundel kozombossege ??? Es ez az ember fogja közvetíteni a döntőt?!!?!!??