Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nehogy már miattunk nyerjenek többet a fogadók,,Enrique írta:2,20? Az több mint a 3,20! Akkor nyernünk kell!Charlie írta:Nézegetem az odds-okat fogadóirodáknál,esélyesebbnek tartanak minket,ha mi nyernénk akkor 2,20körül fizet,ha a reál akkor olyan 3,20 szoros pénzt adnak.Ez az ég világon semmit nem jelent,csak érdekesség.
C.
2,20? Az több mint a 3,20! Akkor nyernünk kell!Charlie írta:Nézegetem az odds-okat fogadóirodáknál,esélyesebbnek tartanak minket,ha mi nyernénk akkor 2,20körül fizet,ha a reál akkor olyan 3,20 szoros pénzt adnak.Ez az ég világon semmit nem jelent,csak érdekesség.
C.
ennyit mondok erre:Enrique írta:Talán Laporta szavai adják le a legjobban a mostani "helyzetet"!
"Ez a vereség még akár jól is jöhet, új motivációt ad a következő mérkőzésekre. A játékosok jól játszottak, minden tőlük telhetőt megtettek a pályán, de a futballban sem lehet mindig nyerni." -- Pontosan!
Biztos nagyon jó lesz. Én is szívesen jönnék...Enrique írta:Osztálykirándulás. Bécsben van a Christkindlmarkt, aztán megyünk megnézni, meg vásárolgatunk, forralt bort és puncsot iszunk...eszter21 írta:Én nagyon szeretek Bécsbe lenni. Imádom Ausztriát. Mit csinálsz ott?Enrique írta:Remélem hazaérek a meccre...Mert Bécsben lexek...
Mérges lexek viszont, ha nem!!
Tavaly is voltunk aztán mondtuk h tetszett, és h menjünk máskor is! (Vagyis idén)
Osztálykirándulás. Bécsben van a Christkindlmarkt, aztán megyünk megnézni, meg vásárolgatunk, forralt bort és puncsot iszunk...eszter21 írta:Én nagyon szeretek Bécsbe lenni. Imádom Ausztriát. Mit csinálsz ott?Enrique írta:Remélem hazaérek a meccre...Mert Bécsben lexek...
Mérges lexek viszont, ha nem!!