Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem te csinálod direkthaze71 írta:Szerintem direkt csináljátokAz egyetlen januári hétvége, mikor nem vagyok itthon...
Arra gondoltam, hogy mehetnénk egy kis 7 személyes busszal, de mivel az utazás oda vissza 2 napot elvesz ezért legalább 1 hétre lenne érdemes menni. A busszal tudnánk kaját vinni, úgyhogy ezt a részt viszonylag olcsón meg lehet úszni. A szálláskeresésre van idő - ha jól hallottam Iván Barcelonában él, remélhetőleg tud segíteni - de valami tenger közelire gondoltam, hogy lehessen strandolni. A városnézés fakultatív lenne, mindenki azt néz meg amit szeretne, persze nem árt összehangolni a dolgokatzsolt007 írta:Megmondom őszintén nekem nem ér meg egy vagyont, hogy megnézzek egy szimpla spanyol bajnokit.A foci színvonala biztos lenyűgöző de a lelátó nekem nagyon unalmas, emiatt nem is érzek túl nagy motivációt a túrára.Mégiscsak az Üllői úton nevelkedtem
Ronaldinho 17 írta: Az ajándékcsomag 2 percig tartott, és nekünk nem kellett 3x nyerni ahhoz, hogy végképp csepelen maradjon a vándorserleg
![]()
![]()
Superlama írta:mert buta vagy....
ha leszünk rá elegen akkor érdekes lehet.
zsolt007 írta:Megmondom őszintén nekem nem ér meg egy vagyont, hogy megnézzek egy szimpla spanyol bajnokit.A foci színvonala biztos lenyűgöző de a lelátó nekem nagyon unalmas, emiatt nem is érzek túl nagy motivációt a túrára.Mégiscsak az Üllői úton nevelkedtem
zsolt007 írta:Megmondom őszintén nekem nem ér meg egy vagyont, hogy megnézzek egy szimpla spanyol bajnokit.A foci színvonala biztos lenyűgöző de a lelátó nekem nagyon unalmas, emiatt nem is érzek túl nagy motivációt a túrára.Mégiscsak az Üllői úton nevelkedtem
Ki az a Superláma?Melkor írta: Superláma megkeresett pár héttel ezelőtt, hogy lenne egy - fiatal, de nagyon tehetséges - új embere a csapat számára. A tornán alkalmunk nyílik letesztelni őt, és utána jönne állandóra a bajnokságba is.
Ronaldinho 17 írta:Szurkolói Torna:
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
10.
10+1 Házé