Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ezzel nem értek egyet. Mármint azzal hogy gyenge volt. Azért ez a Madrid, és a Galaktikus Madrid között mind játékban, mind felfogásban és főleg játékosállományban, óriási különbség van. Én azt hiszem pont Iker személye az ami állandóságot jelentett ennek a Special5 féle bandának. Ő volt az aki emlékeztetett a csillogásra a Figo-Raul-Beck's-Ronaldo-Zidane féle Madridra.Yaya(07-10) írta:miért gondolja valaki, hogy ikerrel előrébb lenne a csapat? úgy beszélnek róla, mint valami mágusról, holott épp most tették padra, mert sz@rul megy neki...sőt az elmúlt években is gyengébb volt klub szinten, mint valdes.
Nem hiszem,hogy fröcsögnék,azt pláne nem,hogy a semmit.miihii írta:
Habzó szájjal fröcsögöd a semmit...
"Az elhatározást azért közölték már most az egyesülettel, hogy megelőzzék az esetleges tárgyalásokat, melyek a mostani kontraktus anyagi oldalának javításáról szóltak volna"
Ezt a mondatot ízlelgesd és talán kitűnik belőle, h nem is akart tárgyalni, hanem menni akar és kész. Nincs itt szó asztalverésről meg kürtöljük tele tárgyalási technikáról.
Kerek perec kijelentette, h elmegy és pont. Nem száll harcba a valahonnan felbukkanó állítólagos 8 milliós fizuért (mert ezt vki kitalálta és azóta kész tényként van kezelve, amire elég alaposan rácáfol ezzel a lépésével), nem játssza a kötélhúzást a klubbal, uh tök feleslegesen szapulod.
Amikor múltkor megpendítette, h közegváltást sem zár ki, azt még be lehetett tudni annak, amiről írsz, de ezzel a bejelentéssel rövidre zárta a dolgot, h nem akar emelést meg nem csinálja az eszét a lóvé miatt.
Uh ezen azért elgondolkodnék, mielőtt tücsköt-bogarat köpködök rá. Pláne annak a(z ezek szerint abszolút nem létező) bizonyos 8 milliós igényének rúgóján feszülve...
Ennyi!!!messideco írta:A nap, mint a Barca szurkolók egy emberként vártak
sehol nem fog ennyit keresni, ergo ha lelép akkor kizárt h a pénz miatt. sztem az lersz h puhatolozik majd erre-arra, azán mikor rajon h máshol a felét se fogja keresni, marad.noname írta:Sztem a pénz miatt lép le.
Habzó szájjal fröcsögöd a semmit...Mezner2 írta:Én voltam az egyik legelkötelezettebb zászlóvivője a Valdes a legjobb kapus a csapat számára harcban(talán az egyetlen is),de amit most csinál,az nálam kiverte a biztosítékot,ebben a csapatban játszani megtiszteltetés MINDENKI számára,ha olyan kaliberek mint Ini,Xavi,vagy Messi fű alatt,csendben eltudják intézni a dolgokat,akik azért bőven a világ legjobbjai,akkor nehogy már Victorunk verje az asztalt a fizuemelésért.
Kicsinyesnek és bicskanyitogatónak tartom ezt a fajta,kürtöljük tele a sajtót,hogy mi mennénk,típusú tárgyalási technikát.
CR-nél is hánytam tőle szinte (pedig talán jobban ott van a top közelében,mint Victor),és Valdesnél dettó,ilyen játékosnak nincs helye a csapatban.
Ami még érdekes,ha tavaly,vagy tavalyelőtt kezd bele ebbe az akciójába,akkor lehet,hogy ki sem derül,mert a klub kapásból megadja neki az emelést,de az idei év eleji teljesítménye után nem is értem,hogy merülhet fel benne a gondolat a balhézásra.
Igen, kösz, közben utána néztem én is, talán mégsem kell temetni. Mondjuk Courtois-ban én semmi extrát nem látok, de állítólag visszahívja nyáron a Chelsea, múltkor mondták Sport1-en.sjd írta:Atleticonál van újra már, 1 bajnoki, 2 kupameccs, ill. EL-t végigvédte. De azt hiszem sokat mondó, hogy második számú kapus csak Courtois mögött.recrea írta: Csúnya térdsérülés 2011-ben, azóta nem játszott meccsen. Atletico tulajdon, Malagán kölcsönben harmadik számú kapus asszem. Sajnos kuka.
Nálam ő a favorit.sjd írta:Courtois
Atleticonál van újra már, 1 bajnoki, 2 kupameccs, ill. EL-t végigvédte. De azt hiszem sokat mondó, hogy második számú kapus csak Courtois mögött.recrea írta:Csúnya térdsérülés 2011-ben, azóta nem játszott meccsen. Atletico tulajdon, Malagán kölcsönben harmadik számú kapus asszem. Sajnos kuka.fcjoc írta:valamilyen szinten sajnálom.. csak alapja volt a pep teamnek ő is. amúgy mi a helyzet Sergio Asenjo-val? sokáig úgy volt hogy jön, aztán mégsem.. valami hír róla?