Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Castiel
Capitá del Barça

2013.01.18. 10:26:42

Yaya(07-10) írta:miért gondolja valaki, hogy ikerrel előrébb lenne a csapat? úgy beszélnek róla, mint valami mágusról, holott épp most tették padra, mert sz@rul megy neki...sőt az elmúlt években is gyengébb volt klub szinten, mint valdes.
Na ezzel nem értek egyet. Mármint azzal hogy gyenge volt. Azért ez a Madrid, és a Galaktikus Madrid között mind játékban, mind felfogásban és főleg játékosállományban, óriási különbség van. Én azt hiszem pont Iker személye az ami állandóságot jelentett ennek a Special5 féle bandának. Ő volt az aki emlékeztetett a csillogásra a Figo-Raul-Beck's-Ronaldo-Zidane féle Madridra.
Magyarul az egész Madrid sokkal gyengébb mint az a csapat. Nem szeretném védeni, de VV Zamora díjai nem biztos hogy csupán az ő remeklésének köszönhető hiszen a csapatvédekezésünk jelentősen hatékonyabb volt az elmúlt években. Kicsit off lett bocs érte.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
garjud
Barça C

2013.01.18. 10:04:55

Sziasztok!

Ha szeretne elmenni, akkor nem fog a csapat szembeszállni vele. Azért az elmúlt években igaz voltak nagy hibája, de voltak hatalmas védései. Én azért vagyok szomorú, mert jelenleg a La Masiaban nincs egy kapus a helyére, pedig az lenne a legjobb.
Gara Judit
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.18. 09:46:44

hol láttál te olyat, hogy egy elvágyódó játékos meghosszabbítja a szerződését, és utána jelenti ki, hogy menni akar. elárulom, sehol. hihetetlen, hogy már a semmit is a nyakába varrják egyesek. teljesen korrekt volt, elmondta, hogy távozni szeretne, és hagyott elég időt a csapatnak, hogy megoldják a pótlását. szerinted, ha egy ügynök egy olyan kapusnak állást akar szerezni, mint vv, akkor nem vágja le az aktuális tárgyaló partner, hogy ő bizony elvágyódik?

legalább az ilyen hülyeségekkel ne terhelj kérlek. szerintem az a bicsaknyitogató, ahogyan néhányan megnyilvánulnak a fórumon, egy majd 20 éve a csapatot szolgáló sikeres játékossal.

ezt a szezont még biztosan végigjátssza, aztán felbontják a szerződését érzésem szerint. nem fog pénzt látni belőle a csapat elég nagy valószínűséggel. Henry, Marquez is elment úgy, hogy nem kapott érte zsetont a csapat.

ha annyira a pénzre menne, meg próbált volna alkudozni a vezetőkkel. vagy úgy gondolja, hogy a barca helyett inkább egy másik együttest akar lehúzni.:D itt már úgy is mindent megnyert.

miért gondolja valaki, hogy ikerrel előrébb lenne a csapat? úgy beszélnek róla, mint valami mágusról, holott épp most tették padra, mert sz@rul megy neki...sőt az elmúlt években is gyengébb volt klub szinten, mint valdes.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.18. 09:32:33

miihii írta:
Habzó szájjal fröcsögöd a semmit...

"Az elhatározást azért közölték már most az egyesülettel, hogy megelőzzék az esetleges tárgyalásokat, melyek a mostani kontraktus anyagi oldalának javításáról szóltak volna"

Ezt a mondatot ízlelgesd és talán kitűnik belőle, h nem is akart tárgyalni, hanem menni akar és kész. Nincs itt szó asztalverésről meg kürtöljük tele tárgyalási technikáról.
Kerek perec kijelentette, h elmegy és pont. Nem száll harcba a valahonnan felbukkanó állítólagos 8 milliós fizuért (mert ezt vki kitalálta és azóta kész tényként van kezelve, amire elég alaposan rácáfol ezzel a lépésével), nem játssza a kötélhúzást a klubbal, uh tök feleslegesen szapulod.

Amikor múltkor megpendítette, h közegváltást sem zár ki, azt még be lehetett tudni annak, amiről írsz, de ezzel a bejelentéssel rövidre zárta a dolgot, h nem akar emelést meg nem csinálja az eszét a lóvé miatt.

Uh ezen azért elgondolkodnék, mielőtt tücsköt-bogarat köpködök rá. Pláne annak a(z ezek szerint abszolút nem létező) bizonyos 8 milliós igényének rúgóján feszülve...
Nem hiszem,hogy fröcsögnék,azt pláne nem,hogy a semmit.
Én még mindig nehezen hiszem el,hogy ezzel vége van a Valdes sagának.
Nem tudok racionális érveket felsorakoztatni amellett,hogy miért is akar ő elmenni innen. Valahogy én ebben benne érzem még mindig azt,hogy ezzel a frászt akarja hozni a vezetőkre.
Ha nem így van,akkor sem tartom korrekt dolognak amit csinált nevelőegyesületével,sőt kifejezetten gusztustalannak tartom.
Simán lehetett volna ezt az egészet hangzatos nyilatkozatok (szívesen kipróbálnám magam máshol...) és a média bevonása nélkül csinálni.
Mert ezzel mit ért el tul.képpen??? Robin Van Persie ismerős?? Mindenki tudni fogja nyáron,hogy a Barca pénzt akar csinálni belőle,és ez jelentősen rontja a csapat tárgyalási pozícióját az átigazolásnál.
Nem tartom korrekt dolognak,hogy ezt csinálta,azzal a csapattal aminek mindent köszönhet.
Mert lehet ezt úgyis csinálni,hogy hosszabbít 2évet,és közben az ügynökök elkezdik szervezni a csapatváltást,csak abból a csapat is jól jött volna ki,ellentétben a mostani helyzettel,amivel csak Victor nyerhet..
més_que_un_club
Barça B

2013.01.18. 09:13:47

messideco írta:A nap, mint a Barca szurkolók egy emberként vártak :D
Ennyi!!! :)
messideco
Presidente del Barça

2013.01.18. 09:11:02

A nap, mint a Barca szurkolók egy emberként vártak :D
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.18. 09:10:19

noname írta:Sztem a pénz miatt lép le.
sehol nem fog ennyit keresni, ergo ha lelép akkor kizárt h a pénz miatt. sztem az lersz h puhatolozik majd erre-arra, azán mikor rajon h máshol a felét se fogja keresni, marad.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.01.18. 09:10:00

Akármennyire is ő a gyenge pont a csapaton belül, azért rendkívül furcsa lenne őt máshol látni. Mégiscsak saját nevelés, jó pár éve szolgálja már a csapatot. Nem mondom, hogy hű de nagyon hiányozna, de időbe telne megszokni, hogy nem ő áll a kapuban.

Mindezt azért írtam feltételes módban, mert egyelőre még én is azt mondom, hogy nincs ez még lefutva. Koránt sem biztos, hogy ezzel eldőlt és távozni fog.

Ha mégis, akkor nagyon kíváncsi vagyok kik és mennyivel fognak harcba szállni érte és persze az utódjára is. Túl nagyot nem foghatunk mellé az biztos.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
més_que_un_club
Barça B

2013.01.18. 08:59:46

Eljött az idő, hogy Iker Casillas, és az FCBarcelona frigyre lépjen, megalkotva ezzel a VERHETETLEN FUTBALLCSAPATOT!!! :lol: :lol: :lol:
gy
Jugador del Barça

2013.01.18. 08:58:13

Sosem voltam nagy hive, a lepkei miatt, de kulonosebben ellene sem, azert elvoltunk vele, es van millio rosszabb haloor. Azert nem lesz konnyu potolni (hiszen kell egy jo kapus, es valjon is be itt, nem egyszeru).

1 dolog miatt orulok, ha megy: legalabb eldol, hogy tenyleg jo kapus-e (mashol is), illetve, hogy mennyit adott hozza a csapat teljesitmenyehez. Remelem igazam lesz es nem sokat, mert akkor sikerul potolni... :)
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.01.18. 08:42:40

Vidáman indult a napom most reggel azzal, hogy elolvastam, hogy Valdés elakarja hagyni a csapatot. Igazából szerintem csak erősödünk majd azzal, ha ő távozni fog a csapattól, és jön a helyére egy fiatalabb háló őr. Szerintem egyértelműen ő a csapat egyik leggyengébb láncszeme (bár nálam Alves is).

A jelöltek közül igazából bárkinek örülnék, mondjuk az is igaz, hogy én Guatiat vagy Courtoist favorizálom. Bár akik még eltudnak kápráztatni a védéseikkel, azok Muslera és Diego Alves. Szerintem közülük is bármelyik jobb mint Valdés...
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.18. 08:23:36

fogalmam sincs mi motiválja, de van néhány példa előttünk a közelmúltból faramuci átigazolásokról ahol a képlet azért nagyon egyszerű PÉNZ mégpedig egy halandó számára elképzelhetetlenül SOK PÉNZ. én csak egytől tartok : a nagy "klubszeretet" nimbusznak Guardiola odatett rendesen és ez nehogy elindítson egy lavinát!! volt ugye Keita , készülődik Villa, most Valdés .... hát nem akarok sötétíteni, de ehez tegyük még hozzá Tito szerencsétlen vesszőfutását a kórral, szóval aggódom.
noname
Llegenda del Barça

2013.01.18. 08:17:50

Sztem a pénz miatt lép le. Rosell is tudja h bőven túl van fizetve(6 millió, miközben tucatnyian vannak nála jobb kapusok, akik max 2-t keresnek). Megmondták neki h nem emelik a fizuját, neki meg nem tetszik. Hát, az ő baja! Találunk sztem jobbat. Csak azt sajnálom h aligha lesz olyan idióta csapat, aki jól megfizessen minket érte. :x
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.18. 08:01:12

én továbbra is masszívan tartom magam ahhoz h nem fog elmenni, csak egy 3 felvonásos kamaradráma első részébe csöppentünk bele. épp eszű ember nem hoz ilyen döntést. itt minden adva van neki a kiskirálysághoz, oriasi fizetés, millió kupa, siker, csillogás, rekordok rekordok hátán.

ez kb olyan mntha nyernél a lottón egy ötöst, aztán megkérdeznéd az szrt-nél, hogy nem e adnák inkább oda a négyest.

egyetlen egy okot tudnék elképzelni a váltás mellett, mégpedig azt, hogy frusztrálja a sok kritika (már ha sok amit kap) és máshol bizonyítani akarja, hogy igenis jó kapus, és nem csak attól nagy király, h egy alba-piqué-puyol-alves négyes szaladgál előtte.

ha mégis elmegy, akkor 1000%-ig biztos vagyok benne h a milant választja, más nagy klubnál nincs kapuskérdés.

azt, h ki potólja jó kérdés, én személy szerint egy jelöltre sem mondanám h 1000%-osan őt akarom...de gea, neuer mozdíthatatlan, maradhat ter stegen, kurtoá' kb.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.01.18. 07:28:52

Én meg is értem a döntését meg nem is.A négy feldobott név közül szerintem De Gea lenne a jó választás de én megpróbálnám megszerezni az Atletico-nál kölcsönben védő Courtois-t.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
miihii
KHAL

2013.01.18. 07:15:57

Mezner2 írta:Én voltam az egyik legelkötelezettebb zászlóvivője a Valdes a legjobb kapus a csapat számára harcban(talán az egyetlen is :D ),de amit most csinál,az nálam kiverte a biztosítékot,ebben a csapatban játszani megtiszteltetés MINDENKI számára,ha olyan kaliberek mint Ini,Xavi,vagy Messi fű alatt,csendben eltudják intézni a dolgokat,akik azért bőven a világ legjobbjai,akkor nehogy már Victorunk verje az asztalt a fizuemelésért.
Kicsinyesnek és bicskanyitogatónak tartom ezt a fajta,kürtöljük tele a sajtót,hogy mi mennénk,típusú tárgyalási technikát.
CR-nél is hánytam tőle szinte (pedig talán jobban ott van a top közelében,mint Victor :D ),és Valdesnél dettó,ilyen játékosnak nincs helye a csapatban.
Ami még érdekes,ha tavaly,vagy tavalyelőtt kezd bele ebbe az akciójába,akkor lehet,hogy ki sem derül,mert a klub kapásból megadja neki az emelést,de az idei év eleji teljesítménye után nem is értem,hogy merülhet fel benne a gondolat a balhézásra.
Habzó szájjal fröcsögöd a semmit...

"Az elhatározást azért közölték már most az egyesülettel, hogy megelőzzék az esetleges tárgyalásokat, melyek a mostani kontraktus anyagi oldalának javításáról szóltak volna"

Ezt a mondatot ízlelgesd és talán kitűnik belőle, h nem is akart tárgyalni, hanem menni akar és kész. Nincs itt szó asztalverésről meg kürtöljük tele tárgyalási technikáról.
Kerek perec kijelentette, h elmegy és pont. Nem száll harcba a valahonnan felbukkanó állítólagos 8 milliós fizuért (mert ezt vki kitalálta és azóta kész tényként van kezelve, amire elég alaposan rácáfol ezzel a lépésével), nem játssza a kötélhúzást a klubbal, uh tök feleslegesen szapulod.

Amikor múltkor megpendítette, h közegváltást sem zár ki, azt még be lehetett tudni annak, amiről írsz, de ezzel a bejelentéssel rövidre zárta a dolgot, h nem akar emelést meg nem csinálja az eszét a lóvé miatt.

Uh ezen azért elgondolkodnék, mielőtt tücsköt-bogarat köpködök rá. Pláne annak a(z ezek szerint abszolút nem létező) bizonyos 8 milliós igényének rúgóján feszülve...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kurdt
Megmentő :)

2013.01.18. 02:57:31

Hú, ezen most én is megdöbbentem! :shock:
Sajnálom a dolgot, mert bárki bármit mond, nagyon fontos volt az ő jelenléte az elmúlt 10 évben. Nem tudom, hogy ki emlékszik még olyan emberekre, mint Arnau, Dutruel, Bonano...

Ugyanakkor ez egy óriási lehetőség a csapat előtt is, ami elsülhet nagyon rosszul, de nagyon jól is. Egyelőre fogalmam sincs, hogy mi fog történni, de most, hajnali háromkor a "kívánságlista" első helyén nálam Guaita áll.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Rumig
Entrenador del Barça

2013.01.18. 02:33:28

Engem is sokkal inkább nyugtalanság fogott el, mint öröm és megkönnyebbülés. Továbbá csak az jár a fejemben, h noooormális :?: :shock:
Ha tényleg a pénz miatt lenne az ügy, akkor egyrészt sztem megvárná, hátha a Barca ajánlana vmivel többet, másrészt meg szvsz nagyon elszámolja magát. Ennél többet egy arab/ruszki csapatban se igen fog kapni, hisz nincs akkora reklámértéke, nem számít sztárnak. Bár mondjuk az ilyen olajpénzen feltörekvő csapatoknál jól hangozhat, ha megszerzik a világ legjobb csapatának 10 éve fix első számú kapusát.

Csak mellékesen, az a vad gondolat is eszembe jutott, h a válogatott kezdőjére pályázik, ezért olyan csapatba menne (bárhol máshol), ahol több védeni valója akad. Hisz innen akkor sem tudott első számúvá válni, amikor sokkal jobb formában volt mint Iker. Ha ez a helyzet, akkor respect, de továbbra is valószínű, h barom..
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.18. 01:34:51

Meglepett a hír, repkednek itt a nevek, de csatlakozom azokhoz, hogy nem ilyen egyszerű ez, hogy na majd xy meg na majd ez na majd az.
Én úgy vagyok vele, akkor leginkább olyat hozzunk, aki spanyol csapatban játszik, hogy legalább ne legyenek beilleszkedési gondok.Az ugye hab a tortán hogy más játékrendszer, más a megközelítés a külföldi játékosokkal szemben stb, stb.
De lejjebb valaki írta, bizony Zubi óta nem volt ilyen hosszú ideig megbízható ember a ketrecben (szerintem igenis az volt) s nekem is egyből ez jutott eszembe illetve nagyon félek tőle, hogy nagy kapuskeringő elé nézzünk megint, de ne így legyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.18. 02:57:36-kor.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.18. 00:25:13

sjd írta:
recrea írta: Csúnya térdsérülés 2011-ben, azóta nem játszott meccsen. Atletico tulajdon, Malagán kölcsönben harmadik számú kapus asszem. Sajnos kuka.
Atleticonál van újra már, 1 bajnoki, 2 kupameccs, ill. EL-t végigvédte. De azt hiszem sokat mondó, hogy második számú kapus csak Courtois mögött.
Igen, kösz, közben utána néztem én is, talán mégsem kell temetni. Mondjuk Courtois-ban én semmi extrát nem látok, de állítólag visszahívja nyáron a Chelsea, múltkor mondták Sport1-en.

Tehát vagy Asenjo :arrow: gólvonal
vagy Valdes :arrow: Atletico :lol:
Tdavid
Entrenador del Barça

2013.01.18. 00:22:05

sjd írta:Courtois
Nálam ő a favorit.
Csak ugye a fránya Chelsea... szerintem nem ápolunk olyan jó kapcsolatot velük hogy meg tudnánk őket győzni arról hogy engedjék el hozzánk.
Vagy csak nagyonnagyon sok pénzért cserébe jöhetne.
Kép
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2013.01.18. 00:18:41

Nekem még mindig az a véleményem, hogy csak hisztizik. Ennél több fizetést máshol se fog kapni, és elég biztos helye van a világ legjobb csapatában. Nem értem a miértet. Szerintem itt műbalhéról van szó.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.18. 00:18:24

recrea írta:
fcjoc írta:valamilyen szinten sajnálom.. csak alapja volt a pep teamnek ő is. amúgy mi a helyzet Sergio Asenjo-val? sokáig úgy volt hogy jön, aztán mégsem.. valami hír róla?
Csúnya térdsérülés 2011-ben, azóta nem játszott meccsen. Atletico tulajdon, Malagán kölcsönben harmadik számú kapus asszem. Sajnos kuka.
Atleticonál van újra már, 1 bajnoki, 2 kupameccs, ill. EL-t végigvédte. De azt hiszem sokat mondó, hogy második számú kapus csak Courtois mögött.
connor
Jugador d'estrella

2013.01.18. 00:18:04

A legjobb megoldás az lenne, ha a télen el tudnánk hozni mondjuk Ter Stegen-t, Valdes meg kapkodhatna, vagy ülhetne fél évet a kispadon. :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.18. 00:14:20

Na menjetek már....... csípjetek meg :shock:
Alaposan meglepett a hír.
Tulajdonképp most a csapat leggyengébb pontját van lehetőség feljavítani. Kérdés ez mennyire fog jól sikerülni?
Sosem volt szimpatikus, 2009?-es hosszabbítási cirkuszánál rájöttem, hogy miért is az róla a véleményem ami.
Egyébként meg nem nagyon rendült meg a fórum a hír hallatán, ez is jelent valamit.
Neki sok sikert, nekünk megy végre egy jó kapust kívánok!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt