Villa álomcsapata. A Pepe-s dolog azért szerintem eddig változhatott

Henry sztem egy bő fél évet leszámítva trágya volt a Barcában. Villa azért már eddig is talált be fontos meccseken, és tavaly 20 felett termelt. Ettől függetlenül sokszor én is a csapat egyik leggyengébbjének érzem. Ami viszont jó, hogy igazi klasszis, nálunk is néha a semmiből villan.Bob_Marley írta:Teljesen egyet értek!Fecooo írta:az a legnagyobb poén, h ennél a Villánál még Henry is változatosabb volt, pedig szegény Titi sajnos gyenge volt az utolsó szezonjában![]()
(és ő se csinált mást, mint meghúzta a szélen, de mégse éreztem olyat vele kapcsolatban, mint David-nál...)
Mint sokan leírtátok mentálisan is maga alatt van, semmi nem jön össze!Én szurkolok neki, hogy lábaljon ki ebből a gödörből, mert egy jó Villára szükségünk van!
Egy nullával kevesebb, talán.Game90 írta:Dupla nulláról most feljebb tornászta magát?Andris írta:00 (45')
Dupla nulláról most feljebb tornászta magát?Andris írta:00 (45')
Teljesen egyet értek!Fecooo írta:az a legnagyobb poén, h ennél a Villánál még Henry is változatosabb volt, pedig szegény Titi sajnos gyenge volt az utolsó szezonjában![]()
(és ő se csinált mást, mint meghúzta a szélen, de mégse éreztem olyat vele kapcsolatban, mint David-nál...)
Dettó. Mivel lassan-lassan körvonalazódik az a tény is, hogy a mester óvja a csatár poszttól, mint a tűztől, úgy érzem itt lesz az ideje távoznia. Őt nagyobbra tartom annál, hogy szívesen lássam akár itt, számára nem fekvő poszton szenvedni, mikor nyilvánvalónak tűnik, hogy saját posztján remek teljesítményre képes. Jobb lesz neki máshol.ozsimiki írta:Villa nem szélső, igaz,nálunk ott játszik elsősorban, de nézzük meg a Valenciában,és a Válogatottban.Pavel írta:Erre nincs mit mondani.
A válogatott meccsen jól játszott most meg...
Emiatt én kevésbé haragszom rá, nincs formában azon a poszton, mostanában jelentősen látszik. Ha csak a szélen akarjuk játszatni,akkor egyértelmű,h jelenleg a padon a helye. De én betenném középre olykor-olykor.
Például ma is lehetett volna középen becserélése után, Cesc helyett...ozsimiki írta: Emiatt én kevésbé haragszom rá, nincs formában azon a poszton, mostanában jelentősen látszik. Ha csak a szélen akarjuk játszatni,akkor egyértelmű,h jelenleg a padon a helye. De én betenném középre olykor-olykor.
Villa nem szélső, igaz,nálunk ott játszik elsősorban, de nézzük meg a Valenciában,és a Válogatottban.Pavel írta:Erre nincs mit mondani.
A válogatott meccsen jól játszott most meg...