Csak én vagyok olyan tudatlan, aki elsőre azt hitte, hogy a Hedvig férfi név?
Cseh Laci, vízilabdások

Többször is egyenlíthettünk volna, de 1x sem jött össze... USA-t verni kell és akkor legalább a csoportból továbbmehetünk.
Kéziseknél meg mindig kötelező végigizgulni a 60 percet

1. félidő felejtős volt, befutások helyett inkább 10-11 méteren passzolgattunk, második félidő már tetszetősebb volt, egy 7-1-es rohanással visszajöttünk, de azért csak sikerült elintézni, hogy lehessen izgulni a végén. Nehéz győzelem volt, Mikler és Lékai

Többi meccsen is a Nagy, Lékai, Császár hármast erőltetném középen, Ilyésék nem igazán remekelnek támadásban.
Császár Gabi az M1 stúdiójában Beats by Dr. Dre fejhallgatóval
Bob_Marley írta:
Akkor se

Gondolj bele a kezdődből CP3-t szeretem meg Chandlert is a többi 3 "esküdt ellenség"

De még ezzel se lenne baj ha nem 1-1zést kellene nézni, Durant 1-1 kipassz esetleg még egy passz tripla, vagy Kobe 1-1 lepa....ööö 4embernek neki megyek kamufault

Illetve James :
Nekem sem tetszik, ahogy néha játszanak támadásban, 1-2 alley-oop kivételével tényleg csak az 1-1-ek és a triplák mennek. De kb. 1 hónap felkészülési idővel én nem is várnék sokkal többet tőlük + azt sem várom el, hogy ilyen Franciaország/Argentína ellen 100%-on pörögjenek egy sűrű szezon után.
Amikor a 2010-es VB-n is Dream Team-nek hívták őket, az vicces volt, de most kis jóindulattal rájuk lehet húzni ezt a nevet, azért az utóbbi 10-15 év legerősebb válogatottja a mostani, bár Kobe nyilatkozata megmosolyogtató volt

De azért ezen kívül tényleg nem lehet látni, hogy el lennének szállva maguktól.
FtcSikiHun írta:
Nem tudom, hogy ilyen válaszra, elemzésre számítottál-e, remélem sikerült segítenem

Igen, köszi

Érdekelt a véleményed, azért csak jobban értesz hozzá, én Csaszit valahogy sosem tudtam elhelyezni az irányítók képzeletbeli rangsorában.