Szerintem ez kacsa...
Az Inter újra Deco-t akarja, mi pedig Lampardot, viszont az igaz lehet , hogy Mottára vevőt keresünk.

Nagyjából ez a véleményem, én is utálom Materazzit, de ő legalább fejelni tud.De BoulahrouzRivaldo11 írta:Istenem.
Olvasom milyen nevek röpködnek itt...Boulahruz, meg a kőparaszt materazzi
![]()
Más nincs?
Nekünk futballistákra van szükségünk.
Rivaldinhonak: Ennyi erővel a Regedeit se szarozzuk le, mert lehet, ő is bebőrözne itt sokmindenkit. Inter játékost egy fórumozó sráchoz hasonlítani? (mondjuk lehet nem bőrözné be Lost)
Materazzi igenis egy x.ar. Méghozzá egy brutális x.ar, akinek bele kellene lépni az arcába.
De, Heitinga volt. Aztán Deco felrúgta rendesen.kilibarca írta:az nem Heitinga voltLos Banditos írta: Ráadásul ő volt az, aki nem adta vissza a labdát a Portugáloknakén úgy emlékszem .
De mért akarnánk területet védeni?Rivaldinho írta:nem igy gondoltam hanem a Boul-Marco 2esből valaki..a védelem közepébe, Puyol ki jobbra, mert eredetileg jobb hátvéd volt, és balszélre meg mondjuk Marquez-t tenném v hát meg lehetne próbálni Zamrottát de nem hiszem h ő olyan emberfogó... inkább területvédekező... de Olegur-ről szó sem volt...
Szerintem Chivut nem nagyon kell győzködni h ide jöjjön. Ő is látja h itt alapember lenne. Nem tudom h az Interbe ezt tudnák neki garantálni...Bodi írta:Amúgy meg a vezetőség azt mondta,hogy a pénzen nem fognak múlni az igazolások.És ezzel nem arra célzok,hogy ész nélkül kell költekezni,hanem arra,hogy Chivu létfontosságú vétel lenne.Henry érkezte akkor válhat csak hasznunkra,ha egy betonvédelem lesz a támadók mögött,ehhez pedig KELL Chivu.Szóval ha a vezetőség 12-14 milliót ajánl,akkor sztem megadhatná a 18-at,biztosan megérné.
Elvileg Giuly-ért is adna 5-6-ot a Marseille nem?Nem hiszem,hogy ez a dolog a vételáron múlik és valószínűleg a vezetőség is így gondolkodik,csak ugye mi nem tudunk részleteket.
Biztos vagyok benne,hogy ha Chivu közel kerül az Interhez,akkor a Barca emelni fog az ajánlaton,egy ilyen fontosságú játékos megszerzése nem fog múlni 3-4 millió eurón.Valószínűleg Chivut kell meggyőzni.
már bocs de Abidal Balhátvédvarga tamás írta: Esetleg egy jobbhátvéd - Abidal - és minden oké.
az nem Heitinga voltLos Banditos írta: Ráadásul ő volt az, aki nem adta vissza a labdát a Portugáloknak
Nyugi már! Nem kell napjában többször rákérdezni. Majd ha kiderül vmi, akkor te is megtudod majd időben.sleepy69 írta:Csak ismételni tudnám magam. Úgyhogy inkább nem írom le még1X. De különben nem érdekel Bula. Nem szeretem én sem. Nem tud senki semmit Chivuról? Nagy a csönd...
Így van, ebben teljes mértékben viszont egyetértek, ez a favágó oldala! de szerintem, ismétlem, szerintem! neki van jó oldala is, és személy szerint én nem lennék bánatos ha jönne!Los Banditos írta:1- Nem csinált semmi olyat, amiért ennyire szándékosan lekelett volna rúgnia.
2-De azért egy durvaság elég meccsen és ez neki a második volt.
4-Azért ennyire becsapni valakit...
de kár... pedig kíváncsi lettem volna, mennyi idő alatt nézi át Los Rivaldinho 1300 hsz-ét, csak hogy megmutassa...OFF vége!
Nem Loshoz kéne viszonyítani...Egyébként meg, nem hiszem, hogy te egyetlen egy játékosra sem mondtad már életedbe, hogy [auto_cenzúra]...Pedig biztos, hogy azok is jobbak voltak nálad.Rivaldinho írta:Hát szerencsére nálad jobban tudnak focizni... Kamilláznál ha esteleg szembe kerülnél vele.. bebőrözne téged oda vissza... igaz ez semit sem jelent.. de olyat azér nem mondhatsz rá h [auto_cenzúra].. mert te sehol sem vagy hozzá képest... egytlen egy angol, spanyol, olasz, francia, német első másodosztályú játékost sem [auto_cenzúra]-ozhatsz le, mert te sehol sem vagy hozzájuk képest, és sehol sem leszel... azért mert 12évesen azt gondolold h tied a világ... én már beláttam h semmi sem lex belőlem.. na én bizony [auto_cenzúra] vagyok, belátom!Los Banditos írta: De szerencsére egyik [auto_cenzúra] leigazolásán sem gondolkodik a vezetőség.
Csak a miheztartás végettt irom... h tudd egyáltalán nem [auto_cenzúra]...