Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én megnéztem. Tök jó, ügyes volt a karikatúrakészítő.Game90 írta:Üdv a fórumon![]()
![]()
Szegény barca99 belinkelt egy videót, azt meg lesz.rta mindenki0:30-nál nem Orbán Viki van baloldalt??
![]()
Simán lehet 2 géped otthon és mindkettőn nyomod egyszerre.ozsimiki írta: Szntem nézdd meg,h kik vannak a fórumon jelenleg,és számodra is világos lessz,h egyszerre vagyunk fent jelenleg is![]()
![]()
Mennyire kiszámítható vagySharkinho írta:Mondom, hogy Ozsi azOzsiné írta:A focihoz meg nem tudok sok mindent hozzá fűzni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jönni jövök, azt h mennyiszer, az még a jövő titka.rytuu írta: Ozsiné! Üdv a fórumon! Gyere és írj sokat, erősítsük a női szurkolóiszellemet itt!
Utána rögtön megnéztem, és láttam, h fennt vagytok mindketten, úgyh nem szóltam!ozsimiki írta:
Szntem nézdd meg,h kik vannak a fórumon jelenleg,és számodra is világos lessz,h egyszerre vagyunk fent jelenleg is![]()
![]()
Shark,te meg hagassá![]()
Héhéhééé!!! És akkor én??? Én nem csak fantom vagyok!!!! És Ozsim nem skrizofrén. Én csak a férfi személyét ismerem, de azzal NAGYON meg vagyok elégedve!!!Sharkinho írta:
Simán elképzelem, hogy Ozsi skoizfrén. És egy másik, női személye is van
Szntem nézdd meg,h kik vannak a fórumon jelenleg,és számodra is világos lessz,h egyszerre vagyunk fent jelenleg isrytuu írta:Előbb ki kell jelentkeznie Ozsinak, nem megy olyan könnyen...Slither írta:Ozsiné, írj vmit! Ne csak a háttérben olvasgasd a hsz-eket.
Nem megy ám az olyan könnyen egy kezdőnek, mint ahogy Ti azt gondoljátok, én még csak most ismerkedem az oldallal.rytuu írta:Előbb ki kell jelentkeznie Ozsinak, nem megy olyan könnyen...
Ilyent feltételeztek rólunk???Sharkinho írta:Az nem ér ám, ha Te regelsz ilyen névenozsimiki írta:Hát igen
Már nagyon kiváncsi volt az itteni légkörre![]()
![]()
![]()
Hát igenLos Banditos írta:Ahogy elnézem ittvan Ozsiné is.![]()
4kor feküdtem le kb, NBA Draftot néztem és kb 13:00kor keltemLos Banditos írta:Jó korán keltél Game.Ez igen!
![]()
![]()