Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.28. 12:47:32

alföldi zoltán írta: sajnos holnap nem lathatom a meccset mert ugy tunik megyek porto benficara
hű haver irigyellek....remelem a vendegszektorba mész... :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.10.27. 22:53:27

Remeljuk a legjobbakat
egy eleg hosszu siker-sorozat utan van a csapat uh valamikor egy kis forma hagyatlasnak is el kellett jonnie de en szemely szerint nem aggodom az utobbi idoben amikor kellett ha nem is szep jatekkal de hoztuk a meccseket akar vert izzadva is erre is volt sok pelda
amitol tartok , hogy a csapatot tamdja a sajto folyamatossan es ez nehogy nezetbeli kulonbsegeket okozzon csaőaton belul
lenyeg hogy csapatkent mukodjon a dolog
bocsi , hogy ekezet nelkul irok csak portugaliaban tartozkodom es itt nincs olyan :D
sajnos holnap nem lathatom a meccset mert bugy tunik megyek porto benficara(meg nem tuti-reggel derul csak ki)
de nagyon szurkolok a csapatnak
üdv mindenkinek holnapra jo szurkolast
dickricsi
Capitá del Barça

2006.10.27. 20:47:50

Lionelmessi!
Tetszik a felállás, és a frissítések is, kivéve Oleguer, őt akkor hoznám csak be, ha kifejezetten cél a hátvédsor gyengítése, vagy a 6 éven aluliak szórakoztatása zenebohóc mutatványokkal. A Recre ellen a 88. percben bejöhetne (persze csak akkor ha már 3-0-ra vezetünk és már semmit nem tud csinálni a Recre egyenlítése érdekében a hátralévő idő rövidsége miatt)
Na mindegy, a hétvégit hozni kell simán, a keddi Cselszkij elleni meccsre viszont mindenkinek nagyon oda kell tennie magát. Remélem Brinkmann doktor meggyógyítja Leo bokáját, mert rá nagyon nagy szükségünk lesz.
pockos13
Barça C

2006.10.27. 19:46:46

Harcra fel!Szombaton a recreativo ellen önbizalom növelő gyözelmet kell aratni.Nagyon kell a 3 pont a Real ott liheg a nyakunkban,,csak gólkülömbséggel vezetünk ezért mindenféleképpen nyerni kell.A mester most már pályára küldheti saviolat .Neki is lehetőséget kell adni akár Gudinak.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.27. 19:16:58

antiimperialista írta:Én Giuly helyett Saviolát raktam be. Vagy Gudjohnsen helyett, de mindenképpen kezdetném...
Én mindenképp kihagynám Giulyt, és
Savilolát raknám a helyére.

Valdes
Belletti,Thuram,Puyol,Syl
Marquez
Deco, Xavi
Saviola,Dinho
Guddy

és frissítenék Iniestával, Edmilkával, valamint szükség szerint Oleguerrel, vagy Giulyvel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.10.27. 18:39:54

Én Giuly helyett Saviolát raktam be. Vagy Gudjohnsen helyett, de mindenképpen kezdetném...
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.27. 18:39:47

Én pihentetném Ronaldinhot,végezze el inkább rendesen a frissítő edzéseket,bár az edzők biztos jobban látják,mint mi,lényeg,hogy keddre rendben legyen.

Ma megnéztem videón a tavalyi Real-Barca meccset és az alapján elég egyértelmű,hogy fizikális gondok vannak vele.
Mintha két külön ember lenne,úgy futott le mindenkit,ahogy akart,nem csak tologatta a labdát a szélen,hanem miután passzolt,mindig gyorsan megindult valamerre,ezzel zúztuk szét a Real védelmét.
Épp ezért nagyon bízok az elmúlt pár nap munkájában,bár nemtom ennyi idő alatt mit lehet elérni.
Az biztos,hogy holnap még semmi nem fog jelentkezni ebből,de kedden már lehetséges...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.27. 18:37:47

jópofa ez a Rijkaard... ilyen szól, hogy a rotációt megszünteti, erre Zambi a köv meccsen kimarad:DDD

Igazodjon ki rajta valaki:DD Végülis egy Recre ellen hazai pályán még B csapattal is vernünk kell őket! szoa no problem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.27. 18:31:16

aynas írta:szevasztok hát akkor a recre ellen nem lesz gio, messi, zambrotta

kérdéses a jobb hátvád posztja belletti a sérülélse után bizalamat kap vagy esetleg oleguer?

2 középsővédő hát marquez, puyol elvileg
balhátvéd sylvinho

középpálya nah ezt találja ki valaki ! tippem : iniesta edmilson deco

elől giuly gudjohnsen roni
Így is kötelező nyernünk! És fogunk is! Bár idén eddig nem olyan rossz a Huelva,de most nem érnek majd vele sokat!

FORZA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
aynas
Capitá del Barça

2006.10.27. 16:43:02

szevasztok hát akkor a recre ellen nem lesz gio, messi, zambrotta

kérdéses a jobb hátvád posztja belletti a sérülélse után bizalamat kap vagy esetleg oleguer?

2 középsővédő hát marquez, puyol elvileg
balhátvéd sylvinho

középpálya nah ezt találja ki valaki ! tippem : iniesta edmilson deco

elől giuly gudjohnsen roni
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.27. 14:35:02

visca el barca írta:ozsImiki! :D

ha egyik meccsen az egyik, masikon a masik jatszik az életbe nem jön formaba egyik se...
(nem saviola ellen beszélek...)
Nem konkrétan így értettem,h egyszer ő,egyszer meg Guddy!

Akkor úgy írom,h valamennyivel több lehetőséget kell adni Saviolának,mert a 10-15 percekből nem derül ki sok minden...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.27. 14:32:46

jah igen. messi helyett giulyt akartam irni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.27. 14:31:42

ozsImiki! :D

ha egyik meccsen az egyik, masikon a masik jatszik az életbe nem jön formaba egyik se...
(nem saviola ellen beszélek...)
Kép
Gúnár
Jugador del Barça

2006.10.27. 14:31:36

ozsimiki írta:
visca el barca írta:
Chris írta:itt a recre elleni 18-as keret:

Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldinho, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Márquez, Xavi, Giuly, Oleguer, Saviola, Thuram, Motta, Ezquerro, Deco és Belletti
hmmm...zambrotta sehol....

valoszinu a valdes - sylvinho, rafa, puyol, belletti - edmilson - ronaldinho, xavi, deco, messi - guddy kezdő 11...
Ez a valószínű,de remélem ezen a meccsen Saviola fog kezdeni,és a teljesítménye tükrében fogja Frank eldönteni,h majd a Chelsea ellen kinek fog több lehetőséget szavazni...,mert idegenben Guddy nem csinált sokat..
Zambrotta nem lesz kezdő, sajnos Messi sem (sérülés)
Visca El Barca
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.27. 14:20:26

visca el barca írta:ozsmiki!

nézd..megiteles kerdese...guddy a baadalona ellen se csinalt semmit mégis lott két golt amivel nyertunk...
Jó,persze ez igaz,nekem sincs semmi bajom Guddyval,csak az lenne véleményem szerinte az elvárható,h legalább ugyanannyi lehetőséget kapnának,és 1idő után az addig mutatott teljesítmény tükrében döntené el Frank,h ki lesz konkrétan Eto'o helyetesse,ki fog több lehetőséget kapni.

Üdv. OzsImiki :) :oops:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.27. 14:14:01

ozsmiki!

nézd..megiteles kerdese...guddy a baadalona ellen se csinalt semmit mégis lott két golt amivel nyertunk...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.27. 14:09:18

visca el barca írta:

Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldinho, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Márquez, Xavi, Giuly, Oleguer, Saviola, Thuram, Motta, Ezquerro, Deco és Belletti

valoszinu a valdes - sylvinho, rafa, puyol, belletti - edmilson - ronaldinho, xavi, deco, messi - guddy kezdő 11...
Ez a valószínű,de remélem ezen a meccsen Saviola fog kezdeni,és a teljesítménye tükrében fogja Frank eldönteni,h majd a Chelsea ellen kinek fog több lehetőséget szavazni...,mert idegenben Guddy nem csinált sokat..
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.27. 14:05:14

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.27. 14:03:08

Nóbi írta:adja vmi 7végén a barca-meccset?
ha jól tudom a sport tv nem...
így már csak az a sz@ros sportklub maradt, de ha lenémítom, ott is meg lehet nézni :D
sport klub, szombat, 20 óra
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2006.10.27. 12:54:21

adja vmi 7végén a barca-meccset?
ha jól tudom a sport tv nem...
így már csak az a sz@ros sportklub maradt, de ha lenémítom, ott is meg lehet nézni :D
Chris
Capitá del Barça

2006.10.27. 12:47:23

itt a recre elleni 18-as keret:

Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.10.24. 20:57:22

R.M.C.F írta:Emlékszem amikor folyamatosan térdszalag problémák voltak a Barcánál.Az igen.Az nem volt semmi.
A 14 játékosal végigjátszott szezon nálunk is ismerős.Én ebben láttam a problémánk igazi okát.Volt egy jó erőkből álló alap kezdő és volt egy Owen,Guti,Solarti 3 as.Ők voltak akik számíthatnak ilyen szinten.Óriási hiba volt a vezetőség részéről igy neki vágni egy teljes szezonnak.
Tavaly pedig 28! alkalom volt számoltam amikor olyan sérülésünk volt ami legalább 2-3 hétig tartott.Benne sok sulyossal is mint Raul,Ronaldo,Woody stb...
Igen sérülések mindenütt vannak.Ezért kell olyan jó keret ami a Barcának van.Idén a mi keretünk ios kibövült minőségi , használható játékosokkal.Ez az alap!Ez nélkül senki se várjon csodát!
Ki gondolta volna? :roll: Akadt olyasmi, amit rmfc még meg is számolt? :lol: Milyen csoda. Tudtam, h mi hiányzik nekem hosszú ideje :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
R.M.C.F

2006.10.24. 20:20:44

Emlékszem amikor folyamatosan térdszalag problémák voltak a Barcánál.Az igen.Az nem volt semmi.
A 14 játékosal végigjátszott szezon nálunk is ismerős.Én ebben láttam a problémánk igazi okát.Volt egy jó erőkből álló alap kezdő és volt egy Owen,Guti,Solarti 3 as.Ők voltak akik számíthatnak ilyen szinten.Óriási hiba volt a vezetőség részéről igy neki vágni egy teljes szezonnak.
Tavaly pedig 28! alkalom volt számoltam amikor olyan sérülésünk volt ami legalább 2-3 hétig tartott.Benne sok sulyossal is mint Raul,Ronaldo,Woody stb...
Igen sérülések mindenütt vannak.Ezért kell olyan jó keret ami a Barcának van.Idén a mi keretünk ios kibövült minőségi , használható játékosokkal.Ez az alap!Ez nélkül senki se várjon csodát!
Pedro
Jugador d'estrella

2006.10.24. 18:02:56

A sérüléshullám számunkra sem ismeretlen sajnos... elég csak a krónikus térsérültjeinket említeni 2004 őszén, illetve a combszakdásos áldozatainkat 2005-ben. Ebben aztán igazán nem kell versenyeznünk, de vsz 8) azért keményebben sújtottak minket az utóbbi időben a sérülések ... kb. 14 emberrel csináltuk végig a teljes tavalyelőtti szezont;) Idén ilyen szinten - Samu kivételével - egyelőre nincs gond, annál inkább a motivációval, ami természetes egy olyan bőséges esztendő után, mint a 2005-2006os idény...
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
R.M.C.F

2006.10.24. 17:10:38

nagyon hiányzik neki Samu,ő szinte pótolhatatlan
Ez minden csapatnál igy van.Nekünk is számtalan sérültünk volt az elmult években.Mindig a legrosszabbkor persze....
Lezárt