hű haver irigyellek....remelem a vendegszektorba mész...alföldi zoltán írta: sajnos holnap nem lathatom a meccset mert ugy tunik megyek porto benficara

hű haver irigyellek....remelem a vendegszektorba mész...alföldi zoltán írta: sajnos holnap nem lathatom a meccset mert ugy tunik megyek porto benficara
Én mindenképp kihagynám Giulyt, ésantiimperialista írta:Én Giuly helyett Saviolát raktam be. Vagy Gudjohnsen helyett, de mindenképpen kezdetném...
Így is kötelező nyernünk! És fogunk is! Bár idén eddig nem olyan rossz a Huelva,de most nem érnek majd vele sokat!aynas írta:szevasztok hát akkor a recre ellen nem lesz gio, messi, zambrotta
kérdéses a jobb hátvád posztja belletti a sérülélse után bizalamat kap vagy esetleg oleguer?
2 középsővédő hát marquez, puyol elvileg
balhátvéd sylvinho
középpálya nah ezt találja ki valaki ! tippem : iniesta edmilson deco
elől giuly gudjohnsen roni
Nem konkrétan így értettem,h egyszer ő,egyszer meg Guddy!visca el barca írta:ozsImiki!
ha egyik meccsen az egyik, masikon a masik jatszik az életbe nem jön formaba egyik se...
(nem saviola ellen beszélek...)
Zambrotta nem lesz kezdő, sajnos Messi sem (sérülés)ozsimiki írta:Ez a valószínű,de remélem ezen a meccsen Saviola fog kezdeni,és a teljesítménye tükrében fogja Frank eldönteni,h majd a Chelsea ellen kinek fog több lehetőséget szavazni...,mert idegenben Guddy nem csinált sokat..visca el barca írta:hmmm...zambrotta sehol....Chris írta:itt a recre elleni 18-as keret:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldinho, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Márquez, Xavi, Giuly, Oleguer, Saviola, Thuram, Motta, Ezquerro, Deco és Belletti
valoszinu a valdes - sylvinho, rafa, puyol, belletti - edmilson - ronaldinho, xavi, deco, messi - guddy kezdő 11...
Jó,persze ez igaz,nekem sincs semmi bajom Guddyval,csak az lenne véleményem szerinte az elvárható,h legalább ugyanannyi lehetőséget kapnának,és 1idő után az addig mutatott teljesítmény tükrében döntené el Frank,h ki lesz konkrétan Eto'o helyetesse,ki fog több lehetőséget kapni.visca el barca írta:ozsmiki!
nézd..megiteles kerdese...guddy a baadalona ellen se csinalt semmit mégis lott két golt amivel nyertunk...
Ez a valószínű,de remélem ezen a meccsen Saviola fog kezdeni,és a teljesítménye tükrében fogja Frank eldönteni,h majd a Chelsea ellen kinek fog több lehetőséget szavazni...,mert idegenben Guddy nem csinált sokat..visca el barca írta:hmmm...zambrotta sehol....Chris írta:itt a recre elleni 18-as keret:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldinho, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Márquez, Xavi, Giuly, Oleguer, Saviola, Thuram, Motta, Ezquerro, Deco és Belletti
valoszinu a valdes - sylvinho, rafa, puyol, belletti - edmilson - ronaldinho, xavi, deco, messi - guddy kezdő 11...
hmmm...zambrotta sehol....Chris írta:itt a recre elleni 18-as keret:
sport klub, szombat, 20 óraNóbi írta:adja vmi 7végén a barca-meccset?
ha jól tudom a sport tv nem...
így már csak az a sz@ros sportklub maradt, de ha lenémítom, ott is meg lehet nézni
Ki gondolta volna?R.M.C.F írta:Emlékszem amikor folyamatosan térdszalag problémák voltak a Barcánál.Az igen.Az nem volt semmi.
A 14 játékosal végigjátszott szezon nálunk is ismerős.Én ebben láttam a problémánk igazi okát.Volt egy jó erőkből álló alap kezdő és volt egy Owen,Guti,Solarti 3 as.Ők voltak akik számíthatnak ilyen szinten.Óriási hiba volt a vezetőség részéről igy neki vágni egy teljes szezonnak.
Tavaly pedig 28! alkalom volt számoltam amikor olyan sérülésünk volt ami legalább 2-3 hétig tartott.Benne sok sulyossal is mint Raul,Ronaldo,Woody stb...
Igen sérülések mindenütt vannak.Ezért kell olyan jó keret ami a Barcának van.Idén a mi keretünk ios kibövült minőségi , használható játékosokkal.Ez az alap!Ez nélkül senki se várjon csodát!
Ez minden csapatnál igy van.Nekünk is számtalan sérültünk volt az elmult években.Mindig a legrosszabbkor persze....nagyon hiányzik neki Samu,ő szinte pótolhatatlan