Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért szerintem ezt hagyjuk már! Menj oda te, és intézkedj! Valószínüleg nem halunk bele pár millióba, de amig még nem kelt el, addig hagy próbáljuk meg már megspórolni azt a 6 millát, amiböl több játékos éves fizetését le tudjuk rendezni! Nem két fillérekröl beszélünk itt! Gondolom Abidalra is kell még lóvé majd!Scorpio írta:Lassan azt mondom, hogy megérdemelnénk, hogy Chivu Interhez igazoljon! Ennyit szerencsétlenkedni nem lehet!
Most akkor döntsék már el, hogy kell-e nekik valaki vagy nemRivaldinho írta:"Roma want Barcelona's Giuly in Chivu deal
June 25, 2007
Roma are close to a deal for Barcelona winger Ludovic Giuly.
During talks with Barca on Friday in Rome over the sale of Cristian Chivu, Roma sports chief Daniele Prade registered their interest in France international Giuly.
The winger could arrive in Roma as part of Barca's offer for Chivu - which is expected to be tabled this week. "
Jó öletetek, de én még ide sorolnám Kolo Tourét isRivaldinho írta:Ha esetleg Chivu nem jönne össze a következőkön gondolkoztam:
Anton Ferdinand (fiatal, és már érdeklődtünk is iránta..mi lett azóta ? )
Vidic
Boulahrouz (rajta át nem menne senki, bár nem pont középső védő.. de a 3-4-3as felfogásban emberfogónak legjobb lenne)
Miguel
Damia (esetleg viszsa lehetne hozni)
DE NE LEGYÜNK SPÚR SKÓTOK! Adjuk már meg azt a kik.rt 18 misit!!
Vito írta:ugyanmár!
Andrade... mit akarunk ilyen hatodrangú, kivénhedt, középcsapatban szenvedő védővel?
inkább gyűjtsünk Chivura! -a lóvét küldjétek el nekem, én pedig továbbutalom.
valami itt nem stimmel:TeeeB0R írta:Nrm kölcsönszerződésről volt szó, hanem átigazolásról. A Datasport szerint Chivu Milánóban van, s találkozik Massimo Morattival. Az Inter is hasonlóan 14 millió eurót ajánl érte. Nem értem mindek vacilálnak annyit a vezetőségnél. Ahh... simán visszajönne a befektetett pénz.